Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villa en Pirlo imponeren De Leeuw niet: ‘Direct pissig de kleedkamer in’

Laatste update:

Michael de Leeuw geniet met volle teugen in de Verenigde Staten. De aanvaller is actief bij Chicago Fire, dat uitkomt op het hoogste niveau in de Major League Soccer. De aantrekkingskracht van de Amerikaanse competitie wordt steeds groter: zo stond De Leeuw al in het veld tegen David Villa en Andrea Pirlo.

/

De Leeuw rende na de wedstrijd niet direct op de wereldsterren af om een shirt te vragen. “Nee hoor. We verloren van New York en ik ben direct pissig de kleedkamer ingelopen. Tuurlijk zat ik een aantal jaren geleden voor de televisie naar die gasten te kijken. Nu heb ik er minder gevoel bij”, legt De Leeuw uit aan Omroep Brabant.

In de toekomst keert hij mogelijk nog terug naar Nederland. “Ik ben bezig met een greencard, maar denk dat ik mijn carrière uiteindelijk af wil sluiten in Nederland. Dan moet daar wel de mogelijkheid voor komen. Ik heb het altijd mooi gevonden om ooit nog voor Willem II te voetballen, dus wie weet.”

Michael de Leeuw zou een fantastische versterking zijn voor Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand me vertellen wat zo-n greencard inhoud?

9 oktober 2016 om 13:01

Is een verblijfsvergunning in de VS.

9 oktober 2016 om 13:08

Een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd van de VS

9 oktober 2016 om 15:32

Verblijfs/werkvergunning.

Een speler met veel scorend vermogen, iets wat Willem II goed zou kunnen gebruiken

9 oktober 2016 om 13:22

Denk eerlijk gezegd dat hij makkelijk mee kan gaan met Ajax of PSV anders zie ik Feyenoord dit jaar kampioen worden

9 oktober 2016 om 13:24

Nee joh, kwam eigenlijk voor Groningen al tekort. Type Siem de Jong dat alleen totaal niet kan voetballen. Zou bij geen enkele top zes club in de basis staan

9 oktober 2016 om 14:18

De leeuw moet ajax of psv kampioen maken? Ok, we hebben een Mickey mouse competitie, maar zo erg is het toch niet? De leeuw was een aardige speler voor Groningen, maar. Toch niet meer dan dat?

9 oktober 2016 om 17:40

Willem ll zou zeker wel bij hem passen. Zn lievelisgtrainer Van der Looi is daar ook aan het werk

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren