Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vijfvoudig Europa League-winnaar duikt op in tweede divisie van China

Laatste update:

José Antonio Reyes heeft een nieuw avontuur gevonden. De 34-jarige aanvaller heeft een contract getekend bij Xinjiang Tianshan Leopard, een club die uitkomt in de tweede afdeling van China en vorig seizoen als elfde eindigde.

Reyes speelde voor onder meer Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atlético Madrid en Benfica, alvorens hij in januari van dit jaar bij Córdoba terechtkwam. Bij die club uit LaLiga2 speelde de linkspoot zeventien wedstrijden (één doelpunt en vier assists) en nu gaat hij dus aan de slag in Ürümqi, de hoofdstad van de autonome regio Xinjiang.

Hij weet van geen ophouden! De 34-jarige José Antonio Reyes verlaat Cordoba een gaat aan de slag in de tweede afdeling van China, bij Xinjiang Tianshan Leopard. #reyes #china #transfer #xinjiang #laperla

429 vind-ik-leuks, 2 reacties - Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op Instagram: 'Hij weet van geen ophouden! De 34-jarige José Antonio Reyes verlaat Cordoba een gaat aan de slag in...'


Reyes, die 22 interlands op zijn naam heef staan, heeft een goedgevulde prijzenkast. Hij won onder meer liefst vijf keer de Europa League, werd met Arsenal en Real Madrid kampioen en won ook nog de Supercopa. Het is niet bekend voor hoeveel jaar Reyes heeft getekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij won de EL vier keer, toen Atlético 'm voor de tweede keer won zat Reyes al in Sevilla.

Heeft wel een prachtige carrière gehad zo. Herinner me nog heel goed dat hij bij Arsenal binnenkwam, in dat superjaar waarin ze ongeslagen kampioen werden. Nog even cashen in China, ik geef hem groot gelijk.

6 juni 2018 om 22:40

Hij kreeg dat jaar toch een medaille van Atletico en de Uefa, omdat hij toch met 7 wedstrijden en 3 goals een andeel heeft gehad in de EL campagne van Atletico dat jaar. Dus staat hij op 5.

Zou ik ook doen als ik hem was, lekker cashen in China na een mooie carriere.

Dit is echt een voetballer in de categorie "ohja, die bestaat ooknog". Die gast kon wel voetballen trouwens. Ik snap de move naar China nu wel. Hij heeft een meer dan goede carrière gehad en kan nu nog even geld verdienen en China ontdekken.

Niet de allergrootste, maar wat een pracht carrière. Het is deze man gegund om zijn zakken nog te vullen

Gelijk heeft ie. Was bij Cordoba beland en dat was niet zijn ding. Even lekker cashen in China en van het prachtige land genieten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren