Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Viertal Oranje Onder 19 betrokken bij ongeval; KNVB ‘enorm geschrokken’

Laatste update:

Vier spelers en een staflid van Oranje Onder 19 zijn zondagavond rond 18.15 uur betrokken geweest bij een verkeersongeval, zo brengt de KNVB maandag naar buiten. Doelman Dani van den Heuvel, uitkomend voor Leeds United, moest naar het ziekenhuis worden gebracht om aan zijn verwondingen te worden geholpen. Hij heeft het kamp van Oranje inmiddels verlaten. De voetbalbond schrijft in het statement 'enorm geschrokken te zijn' van de gebeurtenis bij het jeugdelftal van Oranje.

Collega-international Gabi Caschili (PEC Zwolle) liep bij het verkeersongeluk een lichte hersenschudding op en de verdedigende middenvelder heeft het trainingskamp van Oranje Onder 19 ook verlaten, voegt de KNVB daaraan toe. "De andere inzittenden zijn ongedeerd gebleven. Volgens de inzittende spelers moesten ze uitwijken voor een auto. Belanghebbenden rondom de inzittenden zijn direct geïnformeerd over het verkeersongeluk." Om welke spelers het gaat is niet bekendgemaakt door de voetbalbond.

Gabi Caschili, rechts op de foto, heeft het trainingskamp van Oranje Onder 19 ook verlaten.

"De spelers van Oranje Onder 19 zijn momenteel in Nederland bij elkaar voor het EK-kwalificatietoernooi. De spelers en het staflid die ongedeerd zijn gebleven, blijven bij het team dat aanstaande dinsdag een interland speelt", zo besluit de KNVB maandag. In het EK-kwalificatietoernooi kwam Oranje Onder 19 reeds tweemaal in actie: van Servië werd met 1-2 verloren en tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen behaalde het elftal van bondscoach Bert Konterman een punt (1-1). Dinsdag volgt de laatste wedstrijd tegen Oekraïne, op Varkenoord in Rotterdam. Het EK vindt volgend jaar plaats in Slowakije.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig geen doden of zwaargewonden, dit is schrikken voor die jonkies zeg… alle beterschap gewenst uiteraard.

Hopelijk niks ernstigs. Sterkte voor alle betrokkenen!

Nu gaan ze continu vragen krijgen over wie er nog meer bij betrokken waren. Leidt weer maximaal af. Waarom die geheimzinnigheid? Als ze geen schuld hadden door een of andere dwaze actie, wat is het probleem?

6 juni 2022 om 18:52

Behalve natuurlijk als er toch schuld is, dit is weer voer voor speculatie... Wel fijn dat er geen ernstig gewonden of doden zijn gevallen

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren