Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Spelers van Ajax oefenen op verzoek van Van Basten op shoot-outs

Laatste update:

Voetballers van Ajax hebben woensdag tijdens de training op shoot-outs geoefend. Ze voldeden aan een verzoek van Marco van Basten, de nieuwe technische man van de FIFA. Van Basten vroeg vorige week aan Peter Bosz of hij op de trainingen van Ajax wilde experimenteren met shoot-outs, waarbij spelers vanaf de middenlijn richting de doelman dribbelen en proberen te scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh oh oh wat lachwekkend dit... Ik denk dat er niks mis is met de huidige situatie. Iedereen die de strafschoppenreeksen van Volendam-Sparta en Utrecht-Cambuur gezien heeft is het vast met me eens dat dit spannend en spectaculair genoeg is. Shoot-outs zijn leuk bij het hockey, maar voetbal is op zichzelf al een prachtige sport waar eigenlijk naast meer camerahulp niks aan verandert zou moeten worden. Zoals Klopp al zei: 'van Basten richt zijn eigen sport maar op, er zijn velden genoeg op de wereld'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren