Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Een compilatie met goals van Ajax-doelwit Maor Bar Buzaglo

Laatste update:

Ajax is volgens Sport 5 van plan om Maor Bar Buzaglo komend weekeinde een contract aan te bieden. In onderstaande video zijn enkele mooie momenten van de 28-jarige aanvallende middenvelder van Hapoel Beer Sheva te zien.

Denk jij dat Ajax serieuze interesse heeft in Maor Bar Buzaglo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Overmars deze speler gaat halen dan is hij rijp voor een ontslag. Weer een goedkoop gokje met een laag rendement waarvan je vooraf eigenlijk al weet dat het geen succes gaat worden.
Wat moet Ajax met een modale (ex) speler van Standard Luik en Hapoel Beer Sheeva? Zijn we echt zo diep gezonken om zulke spelers te gaan halen?

13 januari 2017 om 15:00

Jij bent echt een irritant figuur zeg met je hetze tegen Marc Overmars. Gewoon zielig!

13 januari 2017 om 15:06

Wordt jij er blij van dan dat Ajax in deze categorie spelers wilt gaan shoppen? We zijn net zo blij dat we van die pure middelmaat af zijn met Gudelj. Komt Overmars alweer aanzetten met de volgende middelmaat.

13 januari 2017 om 15:31

Volgens mij heb jij gewoon iets persoonlijks tegen Marc Overmars. Bijna op elk artikel waar Ajax aan een speler wordt gelinkt zit jij Overmars af te kraken en doel je op zijn ontslag. Anders ga jij er zitten als je het zo goed weet.

13 januari 2017 om 15:34

Altijd handig om achter dehand te hebben, helemaal voor deze prijs. Risicoloos

13 januari 2017 om 15:35

Sluit ik mij bij aan, hij zit alleen maar te zeiken en onderbouwd nauwelijks wat. Gewoon negeren.

13 januari 2017 om 15:36

@jorn

Alsjeblieft niet zeg.. dat soort mensen zo ver mogelijk van het stadion houden is mijn mening.

13 januari 2017 om 15:55

Ik ben inderdaad geen fan van de TD Overmars. Ik wil de beslissingen die hij maakt gewoon aan de kaak stellen op dit voetbalforum. Er is namelijk genoeg aan te merken op zijn beleid. En wanneer hij goede dingen doet bespreek ik dat ook.
Met spelers als Onana, Sanchez, Schone, Dolberg, Milik heeft Overmars topwerk geleverd en ook met de hoge transfersommen die hij heeft binnen geharkt heeft hij topwerk voor Ajax geleverd. Al had hij voor sommige spelers nog meer kunnen krijgen. Bijvoorbeeld met Bazoer.

13 januari 2017 om 15:58

@lausho Ik had het beter gedaan als TD van Ajax dan Overmars. Ik had een beter uitgebalanceerd basiselftal samengesteld.

13 januari 2017 om 16:14

Als ik TD was bij Ajax zou ik deze winterstop Maxwell en Lozano naar Ajax halen. En in de zomer zou ik een nieuwe ervaren reservekeeper, Rodi Ferreira, St.Juste, Huntelaar en Larsson halen om te laten concurreren met Younes.
Selectie had er dan na de winterstop zo uitgezien:

Onana
Veltman Sanchez Viergever Maxwell
Klaassen Schone Ziyech
Lozano Dolberg Younes

Reserves:

Krul
Tete De Ligt Westermann Sinkgraven
Vd.Beek Riedewald Nouri
Traore Cassierra Cerny

Na de zomer zou de selectie er dan zo uitzien na verkoop/vertrek van Krul, Groothuizen, Tete, Westermann, Owusu, Warmerdam, Dijks, Serrero, El Ghazi, Traore, Zivkovic, El Azzouzi, Menig, Muric:

Onana
Veltman Sanchez Viergever Maxwell
Klaassen Schone Ziyech
Lozano Dolberg Younes

Reserves:

Nieuwe ervaren reservekeeper
Rodi Ferreira St.Juste De Ligt Sinkgraven
Vd.Beek Riedewald Nouri
Cerny Huntelaar Larsson

Ajax moet dan in de winterstop en in de zomer bij elkaar zo'n 30 miljoen (inclusief tekengeld voor Maxwell en Huntelaar) in de selectie investeren maar met de verkoop van spelers moet dit te bekostigen zijn. Met de verkoop van Bazoer (12 miljoen) , Gudelj (5,5 miljoen) , Tete (5 miljoen) , Dijks (1,5 miljoen), Antonucci (2,5 miljoen), Zivkovic (4 miljoen) moet Ajax al zo'n 30 miljoen bij elkaar zien te sprokkelen.

Heerlijke selecties om zowel in het heden te kunnen presteren en ook nog met het oog op de toekomst uitstekend ingekocht als ik dit daadwerkelijk voor elkaar zou kunnen krijgen.

En het mooie van mijn aankoopbeleid zou dan zijn dat er dan na mijn aankopen voor een paar jaar amper nieuwe aankopen meer nodig zijn op wat transfervrije ervaren spelers en enkele kwaliteitsspelers na.
Wat Ajax enorme winsten kan opleveren want bij een verkoop van Veltman staan Rodi Ferreira en Zeefuik al klaar als zijn vervangers. Als Sanchez wordt verkocht dan staan St.Juste en De Ligt al klaar als vervangers. Als Maxwell stopt staat Sinkgraven klaar als zijn vervanger. Als Klaassen wordt verkocht staan Vd.Beek en Eiting klaar als vervangers. Als Schone vertrekt staan Frenkie De Jong en Pasquali klaar als vervangers. Als Ziyech wordt verkocht staat Nouri klaar als vervanger. Als Lozano wordt verkocht staan Cerny en Justin Kluivert klaar als vervangers. Als Dolberg wordt verkocht staan Sierhuis en Cassierra klaar als vervangers. Als Younes wordt verkocht staat Larsson klaar als vervanger. Op die manier loopt de winst erg hoog op!

Met een verlenging van het contract van Veltman en Klaassen voor nog 1 seizoen erbij kunnen hun samen 25 miljoen opleveren voor Ajax. Een groot talent als Sanchez kan Ajax 30 miljoen opleveren, Ziyech zou Ajax wellicht ook 30 miljoen kunnen opleveren, Younes zou Ajax minimaal 10 miljoen kunnen opleveren als hij in vorm raakt. En een Dolberg in vorm kan natuurlijk helemaal een financiële klapper kunnen worden voor Ajax van tussen de 30 en 50 miljoen. En als Lozano het goed zal doen bij Ajax zal hij ook zijn transferwaarde minimaal verdubbelen.
Die spelers kunnen Ajax dus al tussen de 150 en 175 miljoen opleveren. Ajax kan dan de meeste spelers laten vervangen door spelers die Ajax al heeft. Alleen wat investeren in transfervrije ervaren spelers en wat kwaliteitsspelers. Misschien in twee jaar tijd (vanaf winterstop 2017/2018) 20 miljoen nog in de selectie stoppen om de kwaliteit van de selectie op peil te houden. De rest is dus pure winst van meer dan 100 miljoen euro!
En de seizoenen daarna zullen o.a. Onana, Ferreira, St.Juste, De Ligt, Vd.Beek, Frenkie De Jong, Nouri, Cerny, Larsson ook nog eens met veel winst verkocht worden!

13 januari 2017 om 15:35

Dat is die bij jou altijd al, niet serieus te nemen.

13 januari 2017 om 19:02

Younes speelde ook in het 2e van Gladbach, Milik kwam niet aan spelen toe bij Leverkusen en had je Davinson Sanchez ooit zien spelen? Ik denk dat Ajax goed genoeg scout en een buitenspeler voor de groei nodig heeft en bij deze kunnen hun slag slaan

Op youtube staat een filmpje van 14 minuten. Die gozer scoort de ene na de andere mooie goal in dat filmpje. Plaats dan dat filmpje ipv deze 2 goals.

Als jij serieus zon matig aankoopbeleid zou voeren Materazzi, dan zou ik voor je aanstelling al graag willen pleiten voor je ontslag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren