Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Victor Osimhen draagt met hattrick bij aan enorme zege Napoli: 1-6

Laatste update:

Napoli heeft woensdagavond een zeer overtuigende zege geboekt in de Serie A. Op bezoek bij Sassuolo werd er met liefst 1-6 gewonnen. Grote man aan de kant van de bezoekers was Victor Osimhen, die een hattrick maakte. Door de zege staat Napoli nu steviger op de negende plaats. Sassuolo verkeert met de achttiende plek in degradatiegevaar.

Aan de kant van Sassuolo was er een basisplek voor Feyenoord-huurling Marcus Pedersen. Bovendien zat Samuele Mulattieri, die in het seizoen 2020/21 voor FC Volendam uitkwam, op de bank bij de thuisploeg.

Het zo moeizaam draaiende Sassuolo kwam na ruim een kwartier spelen nog op voorsprong. Uros Racic schoof van ruim twintig meter een afvallende bal binnen: 1-0. Daarna ging het echter helemaal mis voor de nummer achttien van de Serie A.

De 1-1 viel na een half uur, nadat André-Frank Zambo Anguissa met de hak fraai teruglegde op Amir Rrahmani, die succesvol afdrukte. Op aangeven van Matteo Politano maakte Osimhen vervolgens de 1-2, om nog voor rust balverlies van Sassuolo af te straffen: 1-3.

Vlak na rust ging het opnieuw gruwelijk mis in de opbouw bij Sassuolo. Verdediger Ruan Tressoldi speelde de bal zomaar in de voeten van Khvicha Kvaratskhelia, die Osimhen een niet te missen kans schonk: 1-4.

Een hattrick dus voor de Nigeriaanse spits, die zijn seizoentotaal in de Italiaanse competitie zo verhoogde naar elf treffers. Niet lang na de 1-4 was Osimhen de aangever bij de 1-5.

De spits stuurde vanaf zijn eigen helft Kvaratskhelia diep. Na een lange afstand met de bal aan de voet draaide de Georgiër naar binnen, om de bal in de lange hoek binnen te schieten. Een kwartier voor tijd werd het ook nog 1-6, en opnieuw was Kvaratskhelia de gevierde man. Hij schoot na een corner hard en hoog binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste man is weer in vorm heerlijk

Sassuolo is dit seizoen waardeloos. Toen ze naar de Serie A promoveerde stonden ze voor mooi voetbal en kansen geven aan (Italiaanse) talenten. Laatste twee jaar is het toch meer een grauwe muis geworden. Amper spelers waar ik voor op het puntje van mijn stoel ga zitten. Ze mogen wat mij betreft wel weer een jaartje degraderen. Kleine fanbase, geen leuke lichting aan spelers en niet zoveel historie als. andere Italiaanse ploegen. Parma gaat promoveren en Palermo is de laatste tijd ook in een goede flow. Hopelijk zien we die clubs volgend jaar terug in de Serie A.

28 februari 2024 om 22:08

Waar zal Berardi eindigen? Inter past-ie niet, Roma heeft Dybala...

28 februari 2024 om 22:28

Juventus, Milan of Napoli zou hem zeker kunnen gebruiken. Bij die laatste twee ook echt gewoon als basisspeler en bij Juventus zou dat ook kunnen als die eens met flankspelers beginnen spelen.

28 februari 2024 om 22:39

Past er wel, maar Berardi is wel zo'n speler om wie het grotendeels moet draaien.

Komst naar Napoli zou ik zeker toejuichen, mocht Kvaratskhelia vertrekken.

28 februari 2024 om 23:03

In plaats van Politano op rechts zou het ook wel echt werken denk. Idealiter dan Kvara-Osimhen-Berardi.

Al denk ik niet dat de kans groot is dat Osimhen er volgend jaar nog zit. Kvara misschien wel nog.

Dit vind ik echt mooi voor Napoli. Niet de wedstrijd gezien maar gezien de uitslag en de uitblinkers weer beetje het oude Napoli van vorig seizoen; 3 goals en assist Osimhen; 2 assist en 2 goals Kvara; precies zoals de Napolitanen willen zien!

Die Osimhen is nu toch echt wel toe aan de stap hogerop. Zou in een aanvallend elftal goed tot zn recht komen. Barca, Arsenal etc.

28 februari 2024 om 23:04

Ik zou Osimhen wel bij Atletico willen zien. Met veel ruimte achter de verdediging. Denk dat hij een gouden duo kan vormen met Griezmann.

29 februari 2024 om 00:19

Denk dat hij dat ook wel ziet zitten na dit seizoen. Heeft zich in Frankrijk en Italië bewezen. Een Spanje of Engeland zou mooi voor hem zijn .. Probleem is die 130 miljoen die de voorzitter van napoli wil. Welke club kan dat ophoesten.

29 februari 2024 om 11:36

De meeste Engelse clubs + Real Madrid kunnen dat wel betalen. Het is alleen de vraag of ze dat willen. Arsenal heeft ook bijna zoveel voor Rice betaald.

29 februari 2024 om 12:05

130 miljoen voor een talentvolle speler met eigenlijk 1 daadwerkelijk wereldklasse seizoen is wat mij betreft wat te gortig. Boven de 100 is eigenlijk al van de zotte, ja, de markt is veranderd, maar toch. Zou hem nog niet als gearriveerde spelers omschrijven, dit wisselvallige seizoen onderstreept dit.

1 maart 2024 om 21:59

Eens .. alleen Madrid gaat heel wat betalen aan teken geld voor een Mbappe en daarnaast komt waarschijnlijk Davies .. die zullen niet in het zelfde seizoen zo n bedrag willen of kunnen betalen .. bij psg hebben ze in de spits Muani en Ramos .. verder is hij ook best blessure gevoelig. Misschien een Manchester united of een Chelsea. Die kunnen dat wel betalen en kunnen hem goed gebruiken .

Bekende cijfers voor sommigen hier

28 februari 2024 om 20:43

Haha Au!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren