Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vicevoorzitter Milan brengt fans opnieuw slecht transfernieuws

Laatste update:
/

Adriano Galliani heeft de fans van AC Milan voor de tweede keer in korte tijd vervelend nieuws moeten brengen. Nadat de club eerder het verlies in de strijd om Geoffrey Kondogbia erkende, komt nu ook Jackson Martínez niet naar San Siro. De Colombiaan lijkt voor Atlético Madrid te gaan kiezen.

Galliani hintte al eerder dat de tot voor kort zeker lijkende transfer geen doorgang zou gaan vinden. Martínez had de Italiaanse grootmacht zijn toezegging al min of meer gedaan, maar zijn voorkeur gaat uit naar de Primera División. Via het officiële tv-kanaal van i Rossoneri gaf de vicevoorzitter toe dat de deal met FC Porto, de huidige club van Cha Cha Cha, definitief van de baan lijkt.

Eerder op de dag liep Galliani in La Gazzetta dello Sport al vooruit op het mogelijke afketsen van de transfer. "Wanneer we 40 miljoen euro besparen op Kondogbia en 35 miljoen op Martínez, dan hebben we nog een hele zomer de tijd om 75 miljoen euro op een slimme manier uit te geven", bleef hij nog positief. "Of dat een voordeel of een nadeel is, zal de tijd moeten uitwijzen."

Waar past Jackson Martínez beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi! Kunnen we volgend jaar weer 10e worden! Dankje, Galliani!

21 juni 2015 om 18:06

Die kan hier toch weinig aan doen, heeft voor beide hard gestreden.

21 juni 2015 om 18:15

Gaat me er gewoon om dat alles rond is, en toch presteert Milan het om de speler niet te laten tekenen. Zelfs de voorzitter en agent van de speler bevestigden de transfer... En uiteindelijk kaapt Atleti m mooi voor de neus weg.

21 juni 2015 om 19:16

waarom zou je uberhaupt voor milan kiezen.

totaal geen aantrekkingskracht meer daar.

en als donkere speler moet je daar helemaal niet willen zijn .

mooi nieuws dit op een regenachtige zondag.

21 juni 2015 om 19:24

Balotelli?

21 juni 2015 om 19:25

Je voorlaatste zin slaagt gewoon nergens op. In Italië zijn er tal van mensen die ruimdenkend genoeg zijn. In Spanje is het ook zo, daar vind je ook een paar mafkezen die donkere spelers viseren. Totaal irrelevant.

21 juni 2015 om 19:41

Dat is echt totale onzin. Overal is racisme, men overdrijft vaak dat het in Italie het ergst is. Terwijl daar tal van donkere voetballers spelen. Elk jaar zijn er wel weer eeen paar voorvallen, maar echt niet alleen in Italie.

21 juni 2015 om 18:08

Het is natuurlijk ook lastig voor hem om topspelers tot een transfer naar Milan over te halen in de huidige situatie.

21 juni 2015 om 18:09

Als een speler kan kiezen voor Atletico of Milan kiest een speler tegenwoordig eerder voor Atletico. Zo liggen vandaag de dag nou eenmaal de verhoudingen.

21 juni 2015 om 18:35

Precies

21 juni 2015 om 18:19

Is toch niet zo raar dat martinez cl bij atletico verkiest boven milan zonder europees voetbal

21 juni 2015 om 18:41

Hij had het snel moeten afhandelen en gewoon ook zonder keuring de transfer door laten gaan.heel erg dom gedaan van Galliani, alleen daarom moet hij opstappen.

21 juni 2015 om 19:31

Ik vind dat nog wel een risico, je praat hier dan over de topaankoop van Milan die bijna 29 jaar oud is en er meteen moet staan. Het is misschien wel een beetje onverantwoord om hem zonder medische keuring te laten tekenen.

21 juni 2015 om 19:51

Beetje realistisch blijven. Had je nou echt verwacht dat als er interesse is van Arsenal Atletico en Milan, dat hij voor Milan kiest? De competities van die andere landen zijn beter en aantrekkelijker en die andere spelen champions league. Keuze is snel gemaakt lijkt me.

Als alternatief voor Kondogbia zou ik als Milan zijnde Imbula halen. Voor in de spits zou ik Bacca van Sevilla een goed alternatief vinden voor Jackson.

21 juni 2015 om 18:07

Ik denk bijna net zo goed, en je hebt ze waarschijnlijk voor minder geld.

21 juni 2015 om 18:11

Gaat wss ook naar Inter

21 juni 2015 om 22:33

AC Milan moet zich gaan focussen op Hernandez van United, die is denk ik wel haalbaar en anders Pato terughalen

Dit kunnen de fans toch niet meer aanvaarden. Telkens roepen (berlusconi) dat er serieus geïnvesteerd zal worden en dan telkens...

Zo een mooie club verdient toch beter!

21 juni 2015 om 18:09

Zoals het er nu uitziet zijn het de spelers die niet willen, het geld lijkt er nu toch echt te zijn.

21 juni 2015 om 18:17

Houceima,

Milaan wou het risico niet nemen met Cha Cha Cha. Ze waren er wel uit met de speler en de club maar ze wilden nog eerst de speler medisch keuren. Terwijl een Inter & Atletico de spelers laten tekenen en direct er na keuren.

21 juni 2015 om 18:18

Natuurlijk als je geen ambitie toont. Blijkbaar duurt onderhandelingen van AC ook te lang. Ik lees al weken dat transfer rond zou zijn. Dan komt er snel een andere club. Atletico handelde veel sneller

21 juni 2015 om 18:20

Martinez had al een akkoord hoor. Het probleem is gewoon dat Milan hem niet wilt tekenen zolang hij geen medische tests heeft gedaan. Daarvoor hebben ze de toestemming van de Colombiaanse voetbalbond voor nodig aangezien hij nu bezig is met de Coppa. En die zouden niet willen dat hun spelers afgeleid worden. Atletico is echter wel bereid te tekenen zonder keuring, alles was al in kannen en kruinen zowel met de speler als de club.

Wel pech voor de milan-fans, naar verluidt heeft Milan haar pijlen nu gericht op Jovetic en Cavani, is zien wat daar van komt.

21 juni 2015 om 18:27

@ sedrani

Dank u voor de info. Dit wist ik niet. Lijkt me toch logisch dat ze dan gingen wachten voor de medische keuring.

21 juni 2015 om 18:34

Dom van Milan dat had je voor lief moeten nemen, zo een kans krijg niet niet meer.

21 juni 2015 om 19:29

Geen probleem, Vind het trouwens ook vreemd dat zo'n keuring niet verplicht is? Lijkt me toch logisch anders. Anderzijds wel een beetje een smerige streek van Atletico, zal de relatie onderling (milan-atletico) niet goed doen denk ik.

21 juni 2015 om 18:10

Wat kan de club leiding hier aan doen? Ze waren ook bereid flink te betalen en als de spelers dan op het laatste moment voor een andere club kiezen is dat niet de schuld van Berlusconi of Galliani.

21 juni 2015 om 18:13

Inter rond die transfer in 2 dagen af terwijl galliani meer dan een week nodig heeft om het af te ronden... pure onkunde en te lang getalmd als je het mij vraagt. ps: Atletico rond deze transfer af in 12 uur tijd hallo moet er geen zand zijn...

21 juni 2015 om 18:17

Galliani bezoekt alleen maar restaurantjes in Monaco/Parijs/Portugal. Die man is na deze transferperiode 20 kilo rijker en 0 handtekeningen.

21 juni 2015 om 18:19

Sneller onderhandelen zou ik zeggen. Als het weken duurt is het logisch dat er een andere club langs kan komen

21 juni 2015 om 18:36

Ja echt slecht, zo iets moet je snel afhandelen en daad kracht tonen.

21 juni 2015 om 19:08

Inderdaad, een andere kans zullen ze niet krijgen om zo een goede aanvaller aan te trekken.

Tooop! Jacksom Martinez naar atlético top! :D wist even niet dat atl daar mee bezig was

Wel balen voor milan, zie ze graag weer aan de top komen

Dit is wel een klap voor Milan. Eerst Kondogbia en nu Martinez, dan kan je Ibra al helemaal vergeten. Vraag me af voor wie ze nu zullen gaan. Hopelijk geen derde rangs spelers die niks te zoeken hebben bij Milan.

21 juni 2015 om 18:18

Ze komen vast wel een met een Balotelli of Borini haha.

21 juni 2015 om 18:19

Of nog erger Immobile ;

21 juni 2015 om 18:23

Immobile? Beter dan de gasten die er voor heen rond liepen.. Pazzinni, Cerci, Destro. Alhoewel ik Destro wel gelijkwaardig vind.

Het zal me trouwens niks verbazen als er een Adebayor komt of een Soldado. Gewoon de net net net net net niet spelers.

Maatje, je mag wel naast mij zitten met een Fenerbahçe shirt en gaan we als het goed is samen Nani & Diego aanmoedigen ^^.

21 juni 2015 om 18:37

Immobile nog erger? Immobile is gewoon een prima speler. Heeft het wat lastig bij Dortmund, maar de hele club heeft het lastig dus dat zegt niks. Bij Torino was hij geweldig en als je de kans hebt om Ciro en Cerci weer samen te laten spelen moet je dat ten alle tijden doen.

21 juni 2015 om 21:51

Immobile zal het beste zijn wat ze kunnen halen denk ik

Had hem graag in de serie a gezien , denk namelijk dat hij daar meer tot zijn recht komt vanwege zijn fisieke gesteldheid.

Niet slim van Galliani geweest om dit hard op te beweren. Het werkte wel ( zie ook hier op VZ ). Er werden zieltjes gewonnen en men begon al aan de terugkeer naar de top te geloven. Nu moet hij zich echter bijstellen en verliest zijn geloofwaardigheid. Er zal weinig vertrouwen over blijven bij de achterban. Hierdoor zal misschien zijn positie zelfs ter sprake komen te staan.

Tja dat hij op dit moment kiest voor Atletico boven Milan is logisch. Maar Milan blies wel hoog van de toren deden net alsof hij al binnen was. Wel jamner voor Milan dat er weinig positief bij de club gebeurt

Ac milan had gignac moeten koprn transfervrij en scoort altijd. En spelers als mexes zapata muntari honda alle middelmatige 30 jarige moeten weg en jonge talenten zoeken. Dan denk ik dat ze weer met internazionalr voor de top 5 gaan.

21 juni 2015 om 18:35

Met dat soort spelers word je geen topclub.

21 juni 2015 om 18:46

Eerder een soort van Subtop. Galliani had slimmer moeten zijn en zaken als zoete koek moeten slikken dan had je Martinez 100 procent binnen gehad... Maar dan heb je wel iemand van dat kaliber binnen.

Milan is momenteel vergane glorie.

Er is op dit moment geen enkele reden waarom je bij Milan zou willen spelen. Ze doen bovenin niet mee, spelen geen Europees voetbal en de Italiaanse competitie is gewoon stukken minder dan de PL, Bundesliga en Primera Division. Bovendien zijn er genoeg topclubs te bedenken met een chiquere leiding.

21 juni 2015 om 18:30

Daar was ik verbaast dat Martinez naar Milan zou gaan, zoals je zegt vergane glorie. Ik ging ervan uit dat Martinez Milanista zou zijn, ik ben dan erg verbaast omdat het zeker leek dat hij naar Milan gaat, toch niet naar Milan verkast.. Doet Milan iets niet goed, iets met daadkracht? Martinez zou Milan zelfs boven Arsenal hebben verkozen, of loopt Wenger alsnog te slapen is nog niet wakker geworden.

21 juni 2015 om 18:49

Met een paar aankopen is Milan weer kampioenskandidaat. Dus omdat Milan nu slecht is moeten ze het maar blijven ?

Mijn geduld begint zo langzamerhand op te raken. Ik hoop dat er nog wat leuks binnenkomt, geen versleten museumwaardige mannen...

Wat een daverende verassing dat Martinez niet naar Milan gaat. Martinez leek voor 99 procent naar Milan te gaan.milan fans waren in euforie stemming, dan komt dit aan als een harde ontiegelijk mokerslag van hier tot Tokio.. Ik echt niet verwacht...

De slagvaardigheid van Milan kan je vergelijken met hun situatie als Topclub zijnde: waardeloos

Man man man, wat hebben wij Inter fans ook lang in de situatie gezeten waar AC nu inzit. Met Branca hadden we het veel meegemaakt. Veel beloven, maar niks doen of anders haalde hij spelers als Kharja, Nagatomo (2de hands spelers)! Galliani moet gewoon ontslagen worden en AC moet beginnen met een nieuw bestuur. Net als Thohir heeft gedaan moet deze Mister Bee ook doen. Anders komt het echt niet goed met Milan. En spelers als Mexes, Constant, Muntari, Zaccardo, Taiwo, Pazzini, Bonera, Michael Agazzi, Alex, El Shaarawy (bij een goed bod) zou ik allen verkopen. Dan heb je de onnodige spelers weg, en kan je Jovetic, Ibrahimovic, Hummels, Kolarov en een sterke middenvelder als Wanyama.

Diego Lopez
De Sciglio
Hummels
Rami
Kolarov
Wanyama
De Jong
Bonaventura
Jovetic
Menez
Ibrahimovic

So dit is echt balen voor Milan. Eerst bijna Martinez en Kondogbia binnen 2 hele goede versterkingen en nu geeneen van de 2. Ben benieuwd wie ze nu toch wel weten te halen want Ac Milan moet weer groot worden.

Dat is goed nieuws... Vamos Athletiiiiiiii

Ook echt een slecht moment om als speler in te stappen bij AC Milan, ik had me ook wel 3x bedacht voordat ik bij het huidige Milan zou tekenen. Waardeloze prestaties de laatste paar jaar, geen enkele vorm van Europees voetbal het komende seizoen en veel sympathie verloren door clublegendes aan te stellen als trainer en vlug weer te ontslaan. De enige reden waarom je nog bij Milan zou tekenen momenteel is omdat het nog altijd een grote club is met een grote naam, maar dat vertaalt zich allesbehalve naar het veld tegenwoordig. Ik had ook veel liever getekend bij Atletico Madrid.

21 juni 2015 om 19:50

zegt de persoon met 3 clubs.. doen jouw 3 clubjes het wel goed dan ?
met je waardeloze prestaties.. Milan heeft ook gewoon 2 jaar kut spelers gehad.
dit jaar zal het weer niet anders zijn ook al heeft milan een dik budget nu. Als Galliani zich iedere keer voor schut laat zetten, eindigen we straks weer met nieuwe Muntaris en Boneras

21 juni 2015 om 20:10

Haha trek het je niet aan bro, veel leden hierzo haten op de Serie A en de clubs ervan. Onterecht! Maak je er niet druk om, ik ben ervan overtuigd dat clubs als Inter, AC Milan sterker dan ooit terugkomen. Wie het laatst lacht, best lacht.

21 juni 2015 om 20:29

Wil je soms ontkennen dat een van de bovengenoemde redenen niet op feiten gebaseerd is? Ik snap dat het wat ongemakkelijk is om vast te stellen als fan van Milan, maar niets van wat ik heb gezegd is onwaar. Milan is ver gezakt (wat ik overigens wel erg jammer vind) en is daarom allesbehalve aantrekkelijk voor topspelers momenteel.

Persoonlijk heb ik niet zo heel veel met de Italiaanse Serie A, maar AC Milan is toch wel echt het voetbalinstituut van Italië, zonde om ze zo te zien afgeleiden. Het probleem van Milan zit hem meer in het feit dat ze altijd voor de 'bekende' namen willen gaan en daar de absolute hoofdprijs voor willen betalen. Ik denk dat op gebied van scouting Milan nog grote progessie kan maken.

Milan gaat weer terugkomen bij de top van Europa...
Ik snap ook wel dat het moeilijk is om echte toppers te halen. Milan speelt geen Europees en er zijn nu veel clubs met een aardig zakcentje, overal wordt er zomaar veertig miljoen voor een speler uitgegeven.
Ik ben benieuwd wie Milan nu gaat benaderen.

Nogmaals, ben en blijf Milanista, tempi buoni tempi brutti. Ik begrijp 't niet. Neem gvd goede scouts!!!!! Ik wil't wel. Ga in Z-Amerika kijken,niet alleen Argentina en Brazil. Colombia, Paraguay moeilijk is het niet. Veel talent, kosten nada. En bv Serbia. Wow. Goede spelers . 1 voorbeeld Sergio Diaz, 16 jaar oud Paraguayaan, speelt voor Cerro Porteno. Hoort bij 50 grootste talenten onder 20 in Z-Amerika. Geen afkoopsom, zal dat ventje kosten??? weinig.en zo zijn er veel. Mooi voorbeeld Diego Costa. Had tot z 'n 18e alleen op pleintjes in Favela's gespeeld.

Ik zie dit niet als een ramp. De transferperiode is nog niet eens officieel geopend, dus er kan tijdens de transferperiode nog van alles gebeuren. Alleen wordt de druk op Galliani nu opgevoerd en zijn de verwachtingen nog groter. Galliani kennende kan hij magische dingen doen met een zak vol met geld. 1 september staat er een team dat grotendeels Milan waardig is, zonder twijfel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren