Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verwachte wintertransfer kan Feyenoord en Te Kloese fraaie geldsom opleveren

Laatste update:

Róbert Bozeník heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, zo meldt 1908.nl. De 24-jarige spits, die eerder drie seizoenen onder contract stond bij Feyenoord, maakt momenteel indruk bij Boavista.

Volgens 1908.nl ligt een winters vertrek van Bozenik bij Boavista voor de hand. De Portugezen huurden de aanvaller in het seizoen 2022/23 van Feyenoord en namen hem afgelopen zomer definitief over van de Rotterdammers door de koopoptie van tweeënhalf miljoen euro te lichten.

Feyenoord heeft destijds een doorverkooppercentage van twintig procent over een mogelijke winst bedongen, waardoor Bozenik de regerend landskampioen van Nederland nog geld kan opleveren.

Bozenik was dit seizoen goed voor acht goals en twee assists, waarmee hij naar verluidt concrete belangstelling heeft gewekt van clubs als Lille OSC, Torino en Bologna.

Lille toonde afgelopen zomer al interesse in de spits, al wist Boavista een transfer toen nog tegen te houden. De huidig nummer tien van Portugal kijkt nu anders tegen een overgang aan, omdat de club financieel nog altijd krap bij kas zit.

1908.nl schrijft dat Lille momenteel de beste papieren heeft om Bozenik deze winter in te lijven. Het gerenomeerde Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van de Slowaaks international in op vijf miljoen euro.

Les Dogues zouden bereid zijn om zes miljoen euro voor Bozenik neer te leggen. Mocht het genoemde bedrag kloppen, dan houdt Feyenoord bij een eventuele transfer van de spits naar Lille in totaal zeven ton over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En Te Kloese mag de helft daarvan zelf houden, of wat is dit voor nutteloze toevoeging?

Kapot gemaakt door Dicky, maar lijkt nu toch zijn talent in te lossen. Leuk voor die jongen.
Hopelijk maakt hij een mooie stap

13 december 2023 om 13:13

Ik moet zeggen dat ook ik (al heb ik er ook weinig verstand van) dacht dat die er echt helemaal niets van kon toen bij ons. Zou echt een prima plan B zijn nu voor als het niet loopt 😅

13 december 2023 om 13:25

Ja, ik zag dingen die ik wel interessant vond. Zeker in zijn eerste serie wedstrijden.
Daarna werd het minder, maar dat heeft ook met zelfvertrouwen te maken.

13 december 2023 om 15:38

Voor mij een beetje eenzelfde geval als Walemark. Liet in het begin wel iets zien waarvan je dacht....miss is het wat. Maar na een eerste indrukje werd het eigenlijk alleen maar minder en minder.

Fijn voor hem als hij ergens anders wel weer lekker voetbalt. Fijn voor ons als we er toch nog een klein bedragje voor vangen.
Alleen maar winnaars.

13 december 2023 om 13:17

Nou ja, kapot gemaakt door Dicky of simpelweg gewoon niet zo heel goed? 20 wedstrijden in de tweede bundesliga met maar liefst 2 goals, daarna een seizoen met 23 wedstrijden en 4 goals in Portugal. Hij draait nu voor het eerst een prima seizoen, of je daarmee je talent inlost weet ik niet maar zo gek zag Dicky het natuurlijk niet.

13 december 2023 om 13:24

Gaat er meer om dat die jongen potentie liet zien, maar vervolgens helemaal kapot werd gemaakt in de media door Dick, omdat hij zo graag een nieuwe spits wilde. (Om vervolgens met Pratto aan te komen) Puur om het politieke spel.
Heb sowieso moeite als de menselijkheid dan helemaal vergeten wordt.

Ga er maar aan staan als 20 jarig jochie in het buitenland en je trainer zegt gewoon dat je er niet veel van kan.

Dick was sowieso niet echt van het ontwikkelen van jong talent.
Hij had ook vertrouwen kunnen geven en kunnen kijken hoe die jongen wel kon faciliteren.

13 december 2023 om 13:59

Ja ik vond dat dus juist totaal niet, ik ben het helemaal met je eens dat Dick het niet goed heeft aangepakt maar in mijn herinnering kon hij er vrij weinig van. Hij stond continu buitenspel, had een slechte eerste aanname en liet in mijn ogen alleen zien totaal niet bijzonder te zijn. Zijn statistieken daarna beamen dat an sich redelijk. Maar wie weet, hij is nog niet uitgeleerd natuurlijk.

Bozenik is natuurlijk helemaal kapot gemaakt door Dick Advocaat (zoals wel meerdere spelers in zijn 2e jaar). Heb de potentie altijd in hem wel gezien en kan ook echt wel wat. Zegt ook wel iets dat een club als Lille nu interesse in hem heeft. die lijken na dit seizoen natuurlijk David echt kwijt te raken

Als ik de titel lees dan lijkt het erop dat te Kloese meedeelt in de eventuele opbrengst. In het artikel lees ik daar echter niets over. Rare titel of zijn er dergelijke afspraken met Te Kloese.

13 december 2023 om 13:40

Nee, volgens mij mag dat niet eens.

13 december 2023 om 14:12

Naja je weet het nooit, misschien heeft ie met Diamentenauge Sven gebeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren