Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrokken Ajacied had het moeilijk: ‘Maar ik wist dat mijn contract afliep'

Laatste update:

Terwijl Ajax afgelopen seizoen tot de finale van de Europa League reikte, moest Thulani Serero het doen met een handvol optredens bij Jong Ajax in de Jupiler League. De Zuid-Afrikaan tekende woensdag een contract bij Vitesse. “Het was een lastige situatie voor mij”, bekent de middenvelder in gesprek met ELFVoetbal.

“Iedere speler wil graag spelen en ik wilde ook graag spelen. Maar dat is niet gebeurd. En als dit soort dingen gebeuren en je laat je hoofd hangen, dan blijf je down. Ik bleef sterk en wist dat mijn contract op zijn einde liep. Het was daarom tijd om op zoek te gaan naar een nieuw avontuur”, stelt Serero, die in Arnhem een driejarig contract tekende.

Hij denkt bij Vitesse wel aan spelen toe te gaan komen. “Maar je moet altijd hard werken en vechten voor je plek. Het is belangrijk dat je blijft spelen. Dat je minuten maakt en het goed doet voor je team. Dat is erg belangrijk voor mij”, zegt de middenvelder, die al met Ajax op Europees toneel speelde. Komend seizoen komt hij ook met Vitesse uit in de Europa League. “Het is prettig om wat ervaring mee te nemen. Ik weet zeker dat ik kan helpen om het team goed te laten presteren in Europa. Want ik weet dat het voor de club erg belangrijk is om het goed te doen in Europa.”


Denk jij dat Thulani Serero zal slagen bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler, jammer van zn lengte, maar is zeer vaardig met de bal en bezit et nodige gif wat Vitesse wel kan gebruiken op et middenveld.

15 juni 2017 om 10:44

Volgens mij hebben zij zo ongeveer de speler met het meeste gif op het middenveld (nakamba). Maar wellicht dat hij gaat vertrekken.
Prima aankoop voor Vitesse, die gaat daar nog mooie dingen laten zien.

Heeft een prima techniek, goede handelingssnelheid & durft z'n acties te maken! Vind het persoonlijk jammer dat Thulani zo bij ons is weggegaan.. gaf altijd 100% en scoorde zelfs tegen Barca!
Gun die jongen alles en ik hoop dat dit niet z'n eindstation is!

15 juni 2017 om 11:31

Serero is technisch en handelingstechnisch gewoon van wereldklasse. Jammer dat hij daar te weinig rendement tegenover stelt. Maar ben ontzettend fan van hem. Verbaast me nog altijd dat Bosz het niet in hem zag zitten.

15 juni 2017 om 11:36

Inderdaad. Als hij af en toe zijn goals mee zou pikken en assist zou afleveren heb je een zuid-afrikaanse andrés iniesta. Die man kan zo snel en kort wegdraaien heeft ook deels te maken met zijn bouw/figuur. Klein wendbaar eb technisch in orde

15 juni 2017 om 11:57

Wereldklasse nog wel

15 juni 2017 om 14:14

Het ging er niet om of bosz het niet in hem zag zitten. Bosz mocht hem niet opstellen van de clubleiding. Daarom mocht hij ook bijna geen wedstrijd met jong ajax meedoen.

15 juni 2017 om 13:20

Waar Serero ook in uitblinkt is het veroveren van ballen. Zijn onderscheppingen zijn echt indrukwekkend. Alleen het vervolg is helaas zelden goed. Daarom kwam hij tekort voor Ajax.

15 juni 2017 om 14:17

Men zegt zijn vervolg was nooit goed, maar zijn vervolg was vrijwel nooit fout. Serero kreeg/veroverde de bal n vervolgens leverde hij hem heel snel in bij een medespeler. Dit verhoogde het tempo, maar met alle respect voor klaassen, met klaassen en gudelj bijvoorbeeld viel geen snel combinatiespel te spelen. Juist met het spelletje van bosz had hij denk uit kunnen blinken.

Ik gun Serero echt het beste! Wat een ongelooflijk positief mens, ik hoop dat hij het heel goed gaat doen bij Vitesse en het ontzettend naar zijn zin heeft.
Serero bedankt voor alles wat je voor Ajax hebt betekent!

Toch wel respect voor deze kleine man, ik heb hem nooit horen zeuren. Als hij speelde bij Ajax1 deed hij weinig verkeerd. Ik hoop dat hij weer gaat genieten van dit spelletje en vele minuten maken.

15 juni 2017 om 11:29

Inderdaad! fantastische instelling & zeer degelijke voetballer.
Gun hem zijn transfer naar Vitesse ook van harte.

Goede voetballer, instelling en werkethos. Helaas net niet goed genoeg voor Ajax

Het is je dan ook meer dan gegund! Je bent dan ook een goed voorbeeld voor veel profvoetballers hoe je op een positieve manier om kan gaan met de situatie waar in jij hebt gezeten. Deze jonge gaat meer power en ervaring brengen in de selectie van Vitesse. Misschien een speler met weinig lengte, maar kan een zeer goede stofzuiger zijn die veel ballen onderschept. Veel snelheid met drang om naar voren te willen spelen.

Veel succes bij je nieuwe club, en leuk dat je in de Eredivisie blijft, zodat we je blijven zien, en mogen toe juichen als je naar de Arena komt!

15 juni 2017 om 12:15

En zo is het! Die mag nu echt een warm welkom krijgen. Top gozer!

Zonde dat hij zo lang bij Ajax is blijven hangen, had toch al veel eerder weg moeten gaan? Waarschijnlijk verdiende hij ook lekker en wilde hij dat contract niet opgeven, anders kan ik het ook niet verklaren. Wel leuk dat hij in de eredivisie blijft, kan best eens een gouden aanwinst zijn voor Vitesse, zeker aangezien hij transfervrij overkomt.

15 juni 2017 om 13:04

Hij is afgelopen seizoen genaaid door de directie die hem de deur uit wilde werken maar daarvoor heeft hij toch gewoon zijn rol gespeeld. Speelde in het laatste jaar onder Frank uiteindelijk ook Bazoer uit de basis. Kan volledig begrijpen dat hij heeft afgewacht op een redelijke club en niet naar Kazachstan oid is vertrokken.

15 juni 2017 om 14:08

Snap ik ook niet, waarom is hij niet eerder transfervrij vertrokken? Ajax had er geen enkele baat bij om hem langer te behouden als ze hem toch niet gebruikten. Maar als hij en Vitesse nu blij zijn dan is dat ook heel goed natuurlijk

Hadden ze die jongen niet in de winterstop transfervrij kunnen laten gaan? Daar had je toch uit kunnen komen lijkt mij.

15 juni 2017 om 11:00

Ja dat hebben ze geprobeerd, maar serero wilde niet een deel van zijn salaris inleveren.

15 juni 2017 om 14:20

Nee, serero wilde niet bij clubs spelen waar een gemiddelde nederlandse dakloze in, vergelijking nog betere accomodaties en leefomstandigheden heeft. Op zijn leeftijd wil je nog bij een beetje een fatsoenlijke club spelen, niet ergens ver weggestopt in een derderangs oostblokland.

Toen hij debuteerde voor Ajax in 2011 op het Amsterdam tournament dacht ik echt dat ajax goud in handen had. Wat speelde hij daar als nieuweling goed. Jammer dat hij de echte stap niet heeft kunnen maken.

15 juni 2017 om 11:10

Heeft ook nooit meer op 10 gestaan erna, ofja, meer wedstrijden op rij. Presteerde zeer goed voor Ajax CT als meer aanvallend ingestelde speler en bij Ajax meer als verlengstuk tussen Verdediging en aanval gebruikt wat hij enkele seizoenen lang zeer nuttig heeft gedaan.

Is toch een tijdje best wel belangrijk geweest voor de ploeg, maar voor mijn gevoel is hij ook vrij plotseling uit de basis verdwenen. Ik kan me een Ajax-Feyenoord herinneren, eindigde dankzij Kazim in 0-0 meen ik, waarin ik hem echt heel sterk vond spelen.

Het is schandalig hoe hij vorig seizoen verloren op het Amsterdamse gras zijn rondjes liep terwijl hij bij bijna elke Nederlandse club een zeer welkome versterking zou zijn.

In Groningen zouden ze toch smullen van zo'n speler. Vind het heel bizar dat hij gewoon een seizoen in de anonimiteit heeft rondgelopen.

Welkom bij Vitesse. Erg blij met deze fantastische speler. Goede instelling .

15 juni 2017 om 13:22

Ik vind het een enorme versterking voor jullie. Echt een hele goede aankoop.
Qua instelling ook echt perfect. Ik hoop dat die bij jullie gaat schitteren. Iedereen gunt dat Serero.

Had hem wel bij FC Utrecht willen zien als opvolger van Amrabat. Goede transfer van Vitesse, hele nuttige speler.

Hij kon vorig seizoen met een huurconstructie 1jr naar Roda JC, maar schijnbaar zat die liever bij Ajax op de bank...

Niet dat Roda, zo geweldig speelde haha! maar had hij toch zijn wedstrijden kunnen spelen en nu direct goed aansluiten bij Vitesse. Jammer dat Thulani een heel jaar niks heeft gespeeld!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren