Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertessen gooit kont tegen de krib en weigert terug te komen naar PSV

Laatste update:

PSV probeert de transfer van Yorbe Vertessen naar FC Union Berlin op het allerlaatste moment te cancelen, maar stuit op weerstand van de 23-jarige aanvaller zelf, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Vertessen is al medisch gekeurd in de Duitse hoofdstad, maar PSV weigert de laatste handtekening te zetten om de transfer af te ronden.

Vertessen is zwaar teleurgesteld over de houding van PSV en weigert op zijn beurt terug te keren naar Eindhoven. PSV heeft de transfer on hold gezet na de diagnose die is gesteld bij Noa Lang. De linkeraanvaller is door een hamstringblessure wekenlang uit de roulatie.

Het lijkt erop dat Vertessen alleen naar Union Berlin mag verkassen indien PSV een extra aanvaller weet aan te trekken in de laatste dagen van de winterse transferperiode. Couhaib Driouech geldt als voornaamste kandidaat, maar Excelsior vraagt enkele miljoenen euro's voor de 21-jarige vleugelspits. Dat is PSV veel te gortig, meldt Rik Elfrink.

Ook de naam van Arnaut Danjuma is gevallen in Eindhoven. De aanvaller wordt momenteel door Villarreal verhuurd aan Everton, maar mag daar vertrekken. Danjuma lijkt echter te duur voor PSV.

Vertessen heeft bij PSV een contract tot medio 2025, waaraan de club hem juridisch gezien nog altijd kan houden. De laatste handtekening onder het verkoopcontract is immers door de Eindhovenaren nog niet gezet.

Vertessen doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in februari 2021 zijn debuut in de hoofdmacht. In de afgelopen 3 jaar kwam hij tot 102 duels namens de koploper in alle competities. Vertessen groeide nooit uit tot een vaste kracht en werd vorig seizoen enkele maanden verhuurd aan Union Sint-Gillis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat begrijp ik prima. Altijd tweede viool en om nu voor een paar weken weer spelen om erna weer tweede viool te spelen. En nu alles rond, helemaal al in je gedachten daar en dan mag je niet meer? Ja, doei.

29 januari 2024 om 21:35

Ene kant snap ik hem wel natuurlijk. Maar kampioen worden. Is ook mooi voor je carrière.

29 januari 2024 om 21:37

Niet als je nauwelijks speelt…

29 januari 2024 om 21:43

En CL natuurlijk ook. Maar als je dan niet speelt, dan doet het je veel minder (En hij heeft nu ook al meegedaan hè, dus wordt ie sowieso een beetje kampioen 😉). Maar hij wilde al weg, had een club, mooie stad, veel geld. En het beste: hij kan zichzelf in de Bundesliga in de kijker spelen. Kijk naar zo'n Becker. Beetje zelfde type speler, alleen minder. Krijgt via Union een heel mooie transfer.

29 januari 2024 om 21:59

Formus @ precies 😉 Daarom zei ik ook dat ik hem de ene kant snap.Ik gun hem zeker een mooie carrière toe. 14 jaar psv ook mooie en belangrijke doelpunten gemaakt. Een beetje pech gehad met te veel concurrentie. Nu heeft psv een beetje pech. Maar heb wel vertrouwen met de invallers. En als Veerman terug komt.

29 januari 2024 om 22:50

Kampioen worden is ook mooi, maar dat vind jij. Vertessen zelf kiest blijkbaar liever voor speelminuten

30 januari 2024 om 01:10

Kampioen wordt die ook als die vertrekt. Hij heeft dit seizoen namelijk gewoon minuten voor psv gemaakt.

30 januari 2024 om 10:27

@Pesso, ah, ok 😉

29 januari 2024 om 22:26

Ja Formus zo werkt dus blijkbaar een contract waar je heel veel geld voor krijgt… en blijkbaar niet alles rond want zolang PSV niet tekent is er helemaal niks rond.

29 januari 2024 om 22:30

Ik begrijp dat helemaal niet. Natuurlijk heeft hij alle recht om iets anders te willen maar hij heeft met vol verstand een handtekening gezet onder een lucratief contract. Dan heb je nu geen recht van spreken, zo is het nu eenmaal.

29 januari 2024 om 23:39

Gemoedelijke en warme club ook...althans als je Ruud van Nistelrooy, Luc Nilis, Romario of een andere topper bent.
Waardeloos dat ze zich zo opstellen.

Groot gelijk. Zo werkt het niet. Ze hebben hem verkocht en nu er iemand geblesseerd krijgen ze spijt en mag hij de bank warm komen houden, terwijl hij met z’n kop al lang in Berlijn zit.

29 januari 2024 om 21:36

Nee ze hebben hem formeel nog niet verkocht dat is dus het hele punt. Snap Vertessen ook niet. Waarom niet ff kampioen worden met PSV en in de zomer transfervrij vertrekken en een dikke tekenbonus krijgen.

29 januari 2024 om 21:37

Waarom zou PSV hem transfervrij laten gaan als hij nog tot 2025 vast ligt?

29 januari 2024 om 21:37

Zijn contract loopt tot medio 2025.

29 januari 2024 om 21:37

Oh ik dacht dat ie in 2024 afliep

29 januari 2024 om 21:38

Toch niet transfervrij als hij nog een contract heeft van een jaar?

29 januari 2024 om 21:43

En ik neem aan dat hij wil spelen voor een minimale kans op een EK

29 januari 2024 om 21:53

Er zit een hele aanloop aanvast, hij wou graag vertrekken, PSV blokkeerde dat, uiteindelijk moest hij nog mee doen in de beker en dan zou hij afgelopen weekend zijn afscheid krijgen. Daarna mocht hij afreizen.

Die jongen is daar al 3 weken mee bezig, en nu wordt hij wederom geblokkeerd. Ik snap de houding van PSV, maar je kan toch wel begrijpen dat de druiven extreem zuur zijn voor hem? Die jongen wil graag die stap maken, kan basisplaats krijgen in BL in plaats van bankje warm houden in de ED. Vraagt imo niet heel veel inlevingsvermogen om dat te begrijpen. Hij is geen lid van de PSV fanclub he?

29 januari 2024 om 23:06

Omdat spelers willen spelen en het ze weinig interesseert om als wisselspeler kampioen te worden. Maar dat zal een supporter nooit snappen.

29 januari 2024 om 21:36

Ze hebben hem dus nog niet verkocht. En ze hebben nu personele problemen, dus best we logisch. Een verkoop kan je niet even terugdraaien als het je beter uitkomt.

29 januari 2024 om 21:50

Zo werkt het dus wel. Jammer voor Vertessen, maar PSV heeft hem nodig.

29 januari 2024 om 22:29

Ik snap het überhaupt niet. Je hebt van links naar rechts: Lozano, de Jong en Bakayoko waardoor hij al de reserve is. Waarom dan nu zo moeilijk doen. Desnoods laat je een jong psv speler 2 of 3 wedstrijden invallen

29 januari 2024 om 22:40

Hebben mondelinge afspraken dan geen waarde in dit soort zaken?

Ja misschien niet helemaal netjes maar dit was denk ik wel te verwachten

29 januari 2024 om 21:34

Precies dit. Men zal over PSV ongetwijfeld nu een mening hebben, maar zolang er geen (relatief goedkoop) alternatief is snap ik hun ook wel. Hopen dat er snel een ander kan worden aangetrokken en dan lekker naar Berlijn laten gaan. Heb ik wel vertrouwen in.

29 januari 2024 om 21:54

Op het moment dat je de keutel zo snel terug trekt bij een blessure, geeft toch aan dat je de speler helemaal niet had moeten verkopen, of dat ze geen idee hebben voor een alternatief op korte termijn. Dit is gewoon slecht beleid.

29 januari 2024 om 23:24

Want? In principe ga je gewoon met 4 basiswaardige buitenspelers de tweede seizoenshelft in (Lang, Lozano, Tillman, Baka). Als er dan een wegvalt op t laatste moment, dan probeer je er toch nog eentje bij te halen / houden. Dit is geen slecht beleid, dit is juist kijken hoe je je selectie binnen je mogelijkheden zo compleet mogelijk kan krijgen. Andere omstandigheden nu dan 2 dagen geleden

30 januari 2024 om 09:29

Kort door de bocht natuurlijk Vesta. In principe zit PSV beter in de vleugelspelers dan Ajax en Twente bij elkaar. Probeer voor het geld wat van Vertessen overblijft maar een vervanger te regelen op zo’n korte termijn. Het is overigens ook niet de keutel intrekken, maar ze houden het on hold totdat een alternatief vastgelegd is (is namelijk nog altijd de intentie). Dus er wordt hier weer eens overdreven gereageerd op de onderbuik.

29 januari 2024 om 21:37

Dat je als PSV dit denkt wel, maar ook daadwerkelijk zo spelen is dom. Speler is al met zijn hoofd bij een andere club, dus daar heb je nu toch niets meer aan. Gewoon laten gaan en alles aan doen om nog een vervanger te vinden.

29 januari 2024 om 21:42

Enige wat niet logisch is, is dat PSV hem in eerste instantie groen licht heeft gegeven voor deze transfer terwijl ze allang wisten dat Lang liep te kwakkelen met zijn fitheid.Stewart mag dit zichzelf echt aanrekenen. De man heeft een partij veren in de reet gekregen waar je bang van wordt, maar dit is een sterk staaltje onkunde. Echt enorm slecht aangepakt van PSV

29 januari 2024 om 22:01

Alleen wisten ze niet dat hij er langer uitligt dan aanvankelijk gedacht. Dat is natuurlijk een nuance verschil. Ik snap in dit verhaal beide kanten. Aan beide kanten vertonen ze geen wenselijk gedrag. PSV kan zich coulanter opstellen aangezien Vertessen al een hele tijd in Eindhoven speelt en zich altijd goed heeft gedragen. Vertessen moet ook de situatie van PSV snappen. We kunnen eindelijk weer een keer kampioen worden en we kunnen zijn snelheid gebruiken in de CL. Plus hij heeft niet voor niets een contract ondertekend bij PSV.

29 januari 2024 om 22:31

Psv fan die niet kan toegeven dat ze club fout is hier wat een verrassing

29 januari 2024 om 23:25

Netjes is het niet, fout is het zeker ook niet en het is toch ook zeker te begrijpen dat PSV nu even afwacht?

Dit was te verwachten natuurlijk ,als je zo'n jonge nu echt terug haalt ben je alleen maar dommer bezig. Die wilt nu niet meer terug , maar ik snap psv wel met de blessure van lang..

Koop gewoon een vervanger

30 januari 2024 om 08:56

Je vindt voor dat geld nooit een gelijkwaardige vervanger.

30 januari 2024 om 10:36

is ook niet nodig, je hebt met lozano en bakayoko al twee flankspelers, zet een speler van jong psv op de bank, waar heb je anders een jong elftal voor......en die paar wedstrijden moeten toch wel lukken, om daar nu weer een hoop geld voor een (na die wedstrijden) bankspeler voor te halen lijkt me zonde van het geld

Ik snap dat het lullig is voor PSV dat Lang net geblesseerd raakt, maar dit kun je niet maken naar Vertessen toe.. Denk je dat die jongen lekker terug komt en zich daarna weer 100% in kan zetten? Daar gaat weken overheen voordat hij zich weer helemaal op kan laden, dan is Lang weer terug en zit hij weer op de bank..

29 januari 2024 om 22:03

Hij staat onder contract en zo lang dat zo is kan en mag PSV lekker doen wat ze willen. Er staat verder nergens in zijn contract dat hij verplicht moet spelen. Had hij maar nooit moeten tekenen. Straks bij zijn nieuwe club heeft hij ook geen garantie. Gaat hij dan ook huilie huilie niet komen opdagen wanneer dat wel moet?

29 januari 2024 om 22:17

Als je op het punt staat om te tekenen, je al helemaal ingesteld bent op Berlijn, er zijn afspraken gemaakt met PSV en Union dan is het voor Vertessen toch vrij sneu dat PSV de keutel weer in trekt? Ik vraag me af of je het ook “normaal” zou vinden als de situatie omgekeerd zou zijn. Ik begrijp waarom PSV het doet, maar dit levert ze op de korte termijn meer problemen op dan het oplossingen biedt en op de lange termijn moet je nog maar eens zien wat het je gaat opleveren..

30 januari 2024 om 00:25

In zijn schoenen zou ik CL en een Nederlandse kampioenschap kiezen, dus ik had het niet erg gevonden. Daarnaast ben ik van mening dat je zowel als club of als speler altijd voor je zelf moeten kiezen. In dit geval is de zet aan PSV en moeten zij doen wat het beste voor hun is. Want een degelijke vervanger voor de belangrijkste periode van het jaar ga je echt niet meer vinden.

Helemaal eens met Vertessen. Het is niet zijn probleem maar dat van PSV.

29 januari 2024 om 21:57

Nee juist niet. Hij heeft een contract bij psv en niet met Berlijn. En dus moet hij terug naar Eindhoven als zijn werkgever dat wenst.

29 januari 2024 om 22:04

Het enige stukje wat ik niet snap is dat PSV zegt geen geld te hebben voor een vervanger. Wanneer Union Berlin Vertessen koopt kan je toch een aanzienlijk deel van dat bedrag in een andere speler. Zo'n Driouech kan toch nooit boven de 3 tot 4 miljoen euro zijn?

29 januari 2024 om 22:02

Het is juist wel vertessen z'n probleem. Meneer heeft toch een contract getekent tot 2025 bij PSV. PSV gunt hem de transfer, maar de situatie is nu eenmaal veranderd en PSV kan hem dus gewoon aan z'n contract houden. Nu denk ik dat PSV gewoon voor een vervanger zal gaan, beter voor de groep, maar dan moet die wel beschikbaar zijn. Anders is PSV degene die bepaald.

Ja dit moet je niet willen als club, laat die vent gaan. Haal lekker die speler van Excelsior met het bedrag dat je voor Vertessen krijgt, heeft ook nog eens meer potentie.

Ja logisch. Het is een mens, geen pion die je maar overal neer kan zetten. Kom op PSV.

29 januari 2024 om 22:16

En psv is een bedrijf die winstgevend wil zijn. Dus niet Vertessen verkopen omdat ze hem dat nu al toegezegd hebben en dan voor een miljoen meer dan dat ze verdienen Driouech ophalen natuurlijk.

29 januari 2024 om 22:25

Als ze afspraken hebben gemaakt met de speler moeten ze dat miljoen verlies maar op de koop toenemen. Ik kan me niet voorstellen dat Driouech een miljoen meer moet kosten dat Vertessen trouwens. Die heb je voor 2 a 3 miljoen toch wel binnen lijkt me.

29 januari 2024 om 22:40

Misschien was de afspraak wel dat hij mocht vertrekken als iedereen fit was en hij weinig uitzicht had op speeltijd. Dat veranderd als Lang er voor langere tijd uit ligt natuurlijk. Maar ik snap dat het voor Vertessen enorm vervelend is. Maar last minute afketsers zie je vaker. Die komt er wel weer bovenop. Hopelijk voor hem dan maar dat Lang en Lozano nog maar veel minuten mogen missen dan..

29 januari 2024 om 23:00

Nou die komt niet meer terug naar Eindhoven hoor vriendelijke vriend

Ja goed, ik snap Psv wel. Maar ik begrijp Vertessen ook maar al te goed. En eigenlijk kan ik alleen Vertessen gelijk geven, heeft zich altijd netjes gedragen en is belangrijk geweest. En wil weg voor speeltijd(wat ie meermaals heeft aangegeven) en dan ga je zo met hem om...

Hoe kan je überhaupt als Nederlandse topclub je speler die je heeft gered in de Champions League, die topfit is en nog eens zwaar in vorm in de winterstop verkopen voor een prikkie. 5 a 6 miljoen zal je ten alle tijden krijgen voor vertessen. Of hij nou weg wilt of niet.. Hij moet gewoon op de bank zitten en zen mond dicht houden. PSV is zijn werkgever.

29 januari 2024 om 21:36

Ja dat kan jij wel vinden. Maar jij weet ook dat het niet zo werkt in de praktijk

Wat een heerlijke soap gaat dit worden. Ik zit klaar met de popcorn

30 januari 2024 om 08:59

Ramptoerist.

Terecht ook! Gozer past perfect bij Union. Mooi op de counter met zijn snelheid. Als Becker daar kan uitblinken dan kan Vertessen dat ook

Ik dacht dat Ajax flaters sloeg maar dit is er ook eentje hoor. Lozano blijkbaar niet hoed genoeg bevonden. Dure miskoop lijkt dat te worden.

29 januari 2024 om 21:41

Haha. Lozano niet goed genoeg. Topspeler bij Napoli en dan niet in eredivisie meekunnen? Wat denk jezelf? Psv wil gewoon iemand achter de hand hebben. Vind maar eens iemand voor 4,5 miljoen met dezelfde kwaliteiten.

29 januari 2024 om 22:02

Lozano topspeler noemen van Napoli is dan weer een tikkeltje overdreven. Zat daar gewoon op de bank.

29 januari 2024 om 22:08

Ik ben zeker (nog) niet onder de indruk van Lozano. In zijn eerste periode bij PSV was hij knap gevaarlijk, maar dat niveau heeft hij nu zeker niet.

Snap ik helemaal. PSV speelt op deze manier met Vertessen.

Laat die jongen gaan. Je gaat het nu niet meer terug draaien. Altijd moet die jongen 3e viool spelen en nu wil je hem die transfer door zn neus boren? En dan straks weer lekker op de bank pleuren zeker. Hou toch op. Ik hoop dat ie volhoudt.

Als de noot zo hoog is hebben ze toch ook Babadi of een andere buitenspeler bij jong psv spelen.

PSV had vanaf het begin gewoon moeten zeggen dat ze Vertessen pas in de zomer zullen laten gaan. Lijkt mij in ieder geval een logische zet en dan was je van al het gezeik af geweest. Als je hem dan toch een transfer gunt, zorg dan dat je een vervanger klaar hebt staan. Wat had PSV gedaan als Lang op 1 februari geblesseerd was geraakt? Ik vind het een hele warrige zet vanuit Psv.

Ik ben normaal niet kapot van spelers die een transfer willen forceren, maar dit keer geef ik Vertessen groot gelijk.

Ik kan hem geen ongelijk geven. Vanuit het perspectief van PSV natuurlijk logisch dat ze bij een slepende blessure van Lang de zekerheid willen hebben dat er een kwalitatief redelijke speler is om dat op te vangen maar Yorbe speelt al jaren bij PSV en heeft nooit echt zicht gehad op een basisplaats. Vertessen lijkt me absoluut geen type die onrust zal stoken maar zijn geduld zal ook een keer op zijn, hopelijk loopt het voor beide partijen goed af en is PSV in staat een (tijdelijke) vervanger aan te trekken.

29 januari 2024 om 22:31

PSV heeft zijn zaken gewoon niet op orde. Dat ze intern elkaar op de flikker geven, maar niet een jongen van de club nog even de stuipen op het lijf jagen. Ieder ander had ik begrepen, maar dit is gewoon niet netjes naar Yorbe toe. Tik dan maar iets meer af voor die jongen van Excelsior en kijk vooral even intern wat je de volgende keer anders moet doen. Waardeloos!

Tja lastig, PSV had akkoord gegeven omdat Lang en Lozano weet helemaal terug leken. Dit is ook wel overmacht natuurlijk. Vertessen heeft zelf met zijn gezonde verstand een contract getekend bij PSV tot medio 2025. Snap die jongen ook wel, zit al helemaal met z'n hoofd in Berlijn

Kun je dit maken? nee eigenlijk niet. Maar ik geef PSV wel gelijk. psv moet hierin gewoon hard aan zijn eigen belangen denken.

29 januari 2024 om 22:32

Dan had je dat eerder moeten doen, toen hij nog twijfelde. Niet nu bijna alles in kannen en kruiken is opeens van mening veranderen. Onprofessioneel als je het mij vraagt..

En geef hem eens ongelijk, zit allang met zijn hoofd bij zijn nieuwe club en nu omdat Lang geblesseerd is moet hij blijven, begrijp hem wel dat hij niet terug wilt

Mooi weglaten en niet moeilijk doen psv. Zo krijg je een lekker gemotiveerde vertessen terug😔

Ik snap Vertessen wel. Hij was meestal bankspeler en pakt nu een mooie transfer. Maar omdat de vaste linksbuiten nu geblesseerd is, is hij ineens wel nodig.
Had aan de ene kant ook gedacht van blijf nog bij PSV tot eind seizoen. Titel pakken, nog een ronde in de Champions League, maar dat hij naar een andere club wilde voor meer speeltijd is zijn goed recht.

29 januari 2024 om 23:05

"hij was meestal bankspeler en pakt nu een mooie transfer."

Een mooie transfer? Hij gaat van een club die een grote kans heeft om kampioen te worden en die nog CL speelt, naar een club die strijdt tegen degradatie.

"maar omdat de vaste linksbuiten nu geblesseerd is, is hij ineens wel nodig."

Maar dat is voor hemzelf toch ook heel goed? Ik vrees dat Lang er nu wel een tijdje uit ligt, en Lozano is ook best blessuregevoelig. Zijn perspectief is nu heel anders dan een paar weken geleden.

PSV had van begin af aan tegen Vertessen moeten zeggen dat hij pas in de zomer een transfer zou kunnen maken. Nu PSV tot aan de laatste handtekening heeft meegewerkt aan een transfer kan men niet daar op het allerlaatste moment op terugkomen lijkt mij. Vergeet ook niet dat Yorbe Vertessen al sinds 2009 (!) bij PSV rondloopt en nooit eerder openlijk gezeurd heeft om meer speeltijd, Yorbe is eigenlijk altijd de perfecte teamplayer en twaalfde man geweest. Mocht er door blessures een probleem ontstaan op de linkerflank dan kan die plek ingevuld worden door Tillman, Isaac Babadi of een geschikte speler van Jong PSV. Tegen Dortmund hoop ik wel dat Lozano en Bakayoko op de flanken beschikbaar zijn uiteraard. Laten we eerst even afwachten of PSV nog een backup voor de linkerflank gaat aantrekken, bijvoorbeeld Driouech.

29 januari 2024 om 22:34

Gewoon een miljoen meer aftikken voor je laatste zin. Daar hebben ze het zelf naar gemaakt!

29 januari 2024 om 23:38

Volgens transfermarkt is Driouech 1,3 miljoen waard, ik zou dan gaan tot 2 miljoen. Daarvoor heb je dan eventueel een miskoop of een gouden greep, de tijd zal het leren. Er is natuurlijk wel een verschil tussen Excelsior en PSV en niet alle spelers kunnen die stap zetten.

Je krijgt ongeveer 5 miljoen voor vertessen en dat bedrag is precies wat exelcior wil hebben voor hun speler. Driouch gewoon halen en Vertessen deze transfer gunnen. Wat heb je aan een ontevreden speler mochten ze dit toch blokkeren ? Hij is al een paar keer duidelijk geweest. Wil niks anders dan voetballen voor Berlijn

En dan als club raar vinden dat spelers die weg willen aan werk weigering gaan doen.
Je heb hem beloofd dat hij mag gaan en dan zet je als club 1 handtekening niet.
Is iemand van de leiding daar naar toe gegaan om het persoonlijk te vertellen of was het een onvriendelijk telefoontje?

29 januari 2024 om 23:10

"en dan als club raar vinden dat spelers die weg willen aan werk weigering gaan doen."

Ja, ik vind dat raar. Je tekent bij je volle verstand een contract bij een club. Daarvoor krijg je voor een bepaald aantal jaren een garantie op een plekje bij die club en het bijbehorende salaris. Daar staat tegenover dat je vast zit aan die club tot het moment dat zij besluiten dat je mag gaan. Elke speler weet toch dat het al heel lang zo werkt? Dan moet je niet achteraf gaan zeuren.

PVD, Laat hem toch gaan!!!
Als hij tegen zijn zin in Eindhoven moet blijven, hoef je ook niets van hem verwachten!!!
Psv is te Hebzuchtig om geld uit tegeven!!!
Altijd zo geweest, ook voor Asare hadden geen eens 5 Miljoen over!
Het is zo afgelopen voor ze!!!?

Ik snap dit echt niet, hij heeft 1 specifieke eigenschap en dat is snelheid, verder is het een hele beperkte voetballer. Met Lozano (ook vrij beperkt) en Bakayoko heb je 2 buitenspelers en Tillman kan dat ook meer dan prima uitvoeren, heb je gelijk het probleem op het middenveld opgelost, waar je anders met Veerman, Schouten, Saibara, Tillman en Til 2 middenvelders te veel hebt. Vervanging van Lang die toch ooit wel fit zal worden, is imo niet nodig, kom maar door met een goede cv

Sorry hoor, maar dit kan je als PSV zijnde toch niet maken. En dan verwacht je dat deze jongen nog voluit gaat voor PSV? Lekker ziekmelden tot de zomer en dan wegwezen. Gebruik een jeugdspeler. Het is de Eredivisie maar. Beetje menselijkheid is ze wel vreemd bij PSV.

Deze jongen heeft gewoon helemaal gelijk. Laat hem gewoon gaan PSV en haal Drieoech voor dat geld of iets minder. Vertessen vind ik persoonlijk ook niet beter dan Drieoech.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren