Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verschrikkelijk zwak Ajax doet niet eens doelpoging, maar is door in Europa

Laatste update:

Ajax heeft zich donderdag op een hele lelijke manier geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De Amsterdammers hadden de heenwedstrijd tegen Ludogorets al met 1-4 gewonnen, maar bakten er in de return in Nederland niets van. De Bulgaren kwamen duidelijk zonder geloof naar Amsterdam, maar wonnen de wedstrijd met 0-1. Typerend voor de avond: Ajax schoot geen enkele keer op doel. Tot overmaat van ramp liepen aanvoerder Steven Bergwijn en rechtsbuiten Carlos Forbs een blessure op.

Ajax moest het voor het eerst stellen zonder sterspeler Mohammed Kudus, die na zijn hattrick in Razgrad werd verkocht aan West Ham United. Forbs startte aan de rechterzijde van de aanval, ondanks dat Maurice Steijn voorafgaand toegaf dat de Portugees beter is op links. "Daar is Steven Bergwijn mijn nummer één", zei de coach. Ook Steven Berghuis blonk vorige week uit in zijn eerste wedstrijd onder Steijn, maar was donderdag te ziek om te starten. De nummer 10-positie bij Ajax werd ingevuld door Kenneth Taylor. Aan de zijde van Ludogorets ontbrak voormalig FC Groningen-doelman Sergio Padt.

De eerste helft leverde geen enkel hoogtepunt op. Ludogorets begon in de Johan Cruijff ArenA zichtbaar zonder geloof in een superstunt, terwijl het veldspel van Ajax niet om aan te zien was. De Amsterdammers hanteerden een laag tempo en kwamen in de eerste helft tot geen enkele noemenswaardige kans. Dat gold ook voor de Bulgaarse tegenstander.

Steijn probeerde Ajax met wissels op gang te brengen. Davy Klaassen werd in de rust ingebracht, een kwartier later maakte ook Berghuis zijn entree. Het hielp Ajax niet. Vlak na het inbrengen van Berghuis kwam Ludogorets op 0-1. Ajax-verdediger Jakov Medic liet zijn man Matias Tissera vrij, waardoor de spits van Ludogorets een voorzet van rechts kon intikken. Jay Gorter redde in eerste instantie nog, maar Tissera tikte de rebound simpel binnen. De enige kans voor Ajax in de hele wedstrijd was daarna voor Medic, die naast kopte uit een vrije trap.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man, je zult maar afgereisd zijn vanuit Fryslan of Limburg en weer terug moeten. 😐

Alleen die vreselijk amateuristische "commentator" was slechter als ons wat een vreselijke teleurstelling! 🤬

31 augustus 2023 om 21:54

Zelden heb ik zo'n slecht Ajax gezien hoor, veel sterkte. Daar zat dus echt he-le-maal niks in. Het was net alsof ik naar een wedstrijd van PEC keek op een druilerige zondagmiddag. Klein verschil, Ajax heeft 150 miljoen euro verdiend afgelopen zomer, dat is meer dan 10x de begroting van PEC.

31 augustus 2023 om 21:55

ik heb dit inderdaad ook nog nooit mee gemaakt. Oké we stonden al met een been in de Europa League maar voor je eigen supporters dit op de mat leggen… ze moeten zich allemaal diep schamen. En het ergste is nog dat ik denk dat ze gewoon niet beter kunnen. Je mist echt een rechtsbuiten, Forbs moet op links! Totaal geen gevaar, ik verlang bijna na Davy in de basis die met vechtlust nog sympathie kweekt.Verschrikkelijk om te zien ook dat Bergwijn en Brobbey op papier belangrijke spelers zijn, en juist die posities voor heel veel geld versterkt zijn. Je hebt nu een simpele rechtsback laten gaan en er een andere voor terug, je beste speler(kudus) verkocht, en die positie niet versterkt. Je begint het seizoen met een Keeper die vorig jaar te licht bevonden is. Om over de linksback positie nog maar te zwijgen.

31 augustus 2023 om 21:56

Kunnen een aantal op marktplaatst gezet worden? Taylor, Wijndal bijv en de coach Steijn.

Gratis af te halen.

31 augustus 2023 om 21:57

Heimwee naar Schreuder 😅

31 augustus 2023 om 21:58

Laat ik vooropstellen dat dit resultaat schandalig is. Zelfs met dit team moet je gewoon van dit Ludogorets winnen. Dat gezegd hebbende, de jongens wat minuten gemaakt hebben zijn voornamelijk spelers die vorig jaar al erbij waren. Dus ik vind niet dat je daar echt heel veel van moet verwachten, die jongens kunnen gewoonweg niet beter. Ik weet dat er al veel mensen gaan roepen dat Steijn er nu al uit moet. Wat ik uiteraard overdreven vind. De essentiële aanwinsten van deze transferwindow hebben geeneens gespeeld, dus laten we gewoon afwachten tot die jongens gespeeld hebben. Als dit spel over een maand nog steeds zo is, is er reden om te klagen. Ik wacht het persoonlijk gewoon nog af, maar laat het duidelijk zijn dat dit resultaat echt dramatisch en schandalig is.

31 augustus 2023 om 21:59

Beetje respect naar Pec. Die spelen nog met wat peper in hun reet.

31 augustus 2023 om 22:00

Dus jij gaat mij vertellen dat een Bergwijn (30 miljoen) echt niet beter kan dan dit? Het is nu al de grootste miskoop in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal maar het wordt er niet beter op zo.

31 augustus 2023 om 22:02

En daarom betaal je voor goede spelers de jackpot op de transfermarkt. Als je voor rond de 10 miljoen spelers aantrekt dan koop je bijna alleen maar koekenbakkers.

31 augustus 2023 om 22:03

Dat begrijp je goed. Dat vind ik inderdaad. Ik vond de aankoop van Bergwijn al zeer overbodig en heb me toen ook uitgesproken erover. Ik ben geen Bergwijn hater, maar die jongen is gewoon heel overschat en gewoon niet goed genoeg.

31 augustus 2023 om 22:06

Vergeet Rensch niet er gratis bij te doen... Wat een verschrikkelijke armoede...
Taylor en Wijndal... tranen schieten gewoon in je ogen

31 augustus 2023 om 22:06

Ik zou Bergwijn op de plek van Brobbey proberen, met links Forbs en Rechts bij gebrek aan beter Berghuis. Tegen een snellere back is Bergwijn gewoon niet gevaarlijk, terwijl hij voor een buitenspeler fysiek sterk is, wel een aardig schot heeft en scorend vermogen. Dus ik zou hem als spits proberen. Brobbey lijkt het echt verleerd.

31 augustus 2023 om 22:09

Bij psv was die vaak echt goed. Maar heeft een paar jaar bijna niet gevoetbald. Bij psv had ie meer ruimte voor zich en daar voelt hij, denk ik, zich beter bij

31 augustus 2023 om 22:10

Bergwijn heeft anders best prima stats bij Ajax.

31 augustus 2023 om 22:11

Consy jouw club had het gewoon beter gedaan vanavond, man man het was om te janken.

31 augustus 2023 om 22:12

Bergwijn is al vaker in de spits gebruikt en dat werkt gewoon niet. Je kan Bergwijn op elke positie voorin neerzetten, maar het niveau blijft gewoon hetzelfde. Mensen staren zich een beetje blind op zijn prijskaartje destijds. Die jongen kan gewoon niet beter. Bij vlagen laat hij iets leuks zien, maar constant is hij niet en als het niet loopt, dan heb je ook niks aan hem. Ik verwijt hem niks, maar ik ben er persoonlijk gewoon ziek van dat hij ten faveure van andere spelen die gewoon beter presteren op die positie. Ik zie gewoon het liefst Forbs op links en straks Berghuis op rechts met Akpom of Mikautadze op 10 en Brobbey in de spits. Ook al ben ik persoonlijk niet kapot van Brobbey.

31 augustus 2023 om 22:13

Ajax heeft 150 miljoen verdiend, maar het uitgegeven geld zat voornamelijk op de tribune. Het is te hopen dat ze het geld waard zijn!

31 augustus 2023 om 22:13

Niels voor Bergwijn had je nooit meer moeten uitgeven dan 15 miljoen euro, en die man is echt geen aanvoerderstype.

31 augustus 2023 om 22:14

@sulejmanii

Gelukkig voor jou ben je ajacied. Daar is er altijd maar een hele korte houdbaarheidsdatum op slecht voetbal.

31 augustus 2023 om 22:24

@Jan Snot gezien de hoeveelheid aankopen zullen er alsnog aardig wat kapitaal op de bank komen. En dan heb je aankopen die gewoon simpelweg niet presteren. Laten we hopen dat er wat tussen zit. Anders moeten ze volgend jaar weer 100mio uitgeven. Daarnaast, Steijn gaat het ook niet worden. Ben wel aan het genieten van PSV, de logische keuze.

31 augustus 2023 om 22:28

Gelukkig hebben we nog genoeg spelers die gekocht zijn niet aan het werk gezien.

31 augustus 2023 om 22:29

Ja Sulejmanii, dat klopt. Echter bakt Brobbey er nog minder van. En speelt Bergwijn nu op de plek van Forbs.

31 augustus 2023 om 22:33

Feye88 ik ben realistisch, we hebben een hele nieuwe staff plus selectie. Ik schat op dit moment jouw cluppie en psv hoger in, Steijn is natuurlijk geen tovenaar.

31 augustus 2023 om 22:36

Nou Feye, het duurt mij maar erg lang.

31 augustus 2023 om 23:30

zau je tog bijna terug verlangen naar promes

1 september 2023 om 06:59

@mrkrillin sinds wanneer is het de schuld van steijn dat hij zulk matig materiaal krijgt?
alle kwaliteit uit de selectie is weg, en hij wordt verwacht er nu al een team van te hebben gemaakt?
vind dat je hem echt wat meer tijd moet gunnen.
maar dit ligt niet aan de coach, dit ligt aan de middelmaat op het veld en die duitser die al die spelers haalt

1 september 2023 om 12:24

Brobbey wordt zeker ingewisseld voor de nieuwe Georgische spits, Godts op rechts en Forbs op rechts

31 augustus 2023 om 21:55

Je zou zelfs maar in Amsterdam wonen en zijn geweest.....wat verschrikkelijk

31 augustus 2023 om 21:56

Ik voel me al bedrogen vanaf de bank thuis. Die laatste kans somde de wedstrijd op... Kansloos

31 augustus 2023 om 21:58

Ik zag op het einde een supporter in beeld met een zonnebril op, zoveel pijn deed deze wedstrijd aan zn ogen.

31 augustus 2023 om 21:59

Oh kregen we nog een kans? Ik was even overgeschakeld naar de penalty's van AZ

31 augustus 2023 om 22:04

Dat heb ik inderdaad ook maar gedaan

31 augustus 2023 om 22:06

Naja kans... Brobbey die zich stukloopt op 1 verdediger en Berghuis die vervolgens 5m naast schiet.

31 augustus 2023 om 22:16

Haha Hans, wij zijn snel thuis half uurtje fietsen. Maar als je ver bent afgereisd, voor wat we vandaag hebben gezien. Kan je niets dan medelijden hebben.

31 augustus 2023 om 22:27

Ja heerlijk avondje zo voor mij! Nog 1,5 uur terug rijden na dit meesterwerk. Toppers!

31 augustus 2023 om 22:35

We leven mee man, enig voordeel is dat je geen file hebt. Maar kan nog steeds niet geloven wat we gezien hebben vanavond. 😐

31 augustus 2023 om 21:55

Wat een dikke middelvinger naar je eigen publiek. Slechtste pot die ik in jaren heb gezien.

Na een lange dag werken anderhalf uur in de file naar Amsterdam. Om 3 kwartier in de rij te staan voor het stadion. 37.5 euro betaald voor een kaartje. 7.5 euro voor een biertje. 10 euro voor de parkeerkaart. En dan 23 man op een veld zien die er geen zin in hebben om te voetballen. Had dat gisteren even verteld Maurice. Dan was ik lekker naar huis gegaan…

31 augustus 2023 om 22:17

Eredivisie Ajax waarschijnlijk als klap op de vuurpijl ook nog morgen werken? Man man, gemaakte kosten en energie voor vanavond. Gelukkig zijn we wel door, zou wat zijn als je gestrand was tegen Ludo en consorten.

31 augustus 2023 om 21:55

Ik was er, uit Brabant, en kan bevestigen, wat was het slecht zeg…

31 augustus 2023 om 22:08

Goede reis terug Tim, man man ik voel met je mee! Echt schandalig wat er op de mat is gelegd voor alle supporters.

31 augustus 2023 om 21:56

Roosendaal tegen de Belgische grens pff manman. 2 uur terug zo wens me succes

31 augustus 2023 om 21:59

Roosendaal wel mooie stad om terug te keren 👍

31 augustus 2023 om 22:00

Ik had al medelijden met mijn broertje, die zat er ook maar die hoeft maar terug naar Amstelveen.

31 augustus 2023 om 22:02

Bijna net zo mooi als Bergen

31 augustus 2023 om 22:09

Zoals Twente aangaf, Roosendaal is inderdaad een mooie en gezellige stad. En lekker dichtbij Antwerpen, hopelijk is dat een beetje troost. Dit deed echt pijn aan mijn ogen.

31 augustus 2023 om 22:14

Sterkte!

31 augustus 2023 om 22:00

Daarom ben ik maar lekker in Maastricht gebleven Sulejmanii. Ik draag het label nepsupporter met liefde want wat was dit afschuwelijk. Wat een elftal en wat een bestuur, ik stop er geen euro meer in tot er weer normaal beleid gevoerd wordt. Verliezen is prima, maar dit is wanbeleid.

31 augustus 2023 om 22:26

Jizzy lekker met een stukkie vlaai, ik kan je niet kwalijk nemen hoor! En zeker al helemaal niet op een doordeweeks dag. Leef en laat leven, laat ieder lekker supporter zijn hoe hoe of zij dat wilt zijn. Gewoon lekker je eigen weg gaan, jij bent ook al jarenlang actief op vz denk dat iedereen wel weet. Dat je helemaal weg bent van Ajax. En liever een stil protest, dan ongeregeldheden en gekkigheid. 😇

31 augustus 2023 om 22:42

Haha dat is waar! En eigenlijk is het maar een halfbakken protest want je seizoenskaart verleng je dan toch weer ;-) Hopen op betere tijden maar die zie ik niet zo snel aanbreken helaas.

31 augustus 2023 om 22:47

Voor mij ben je nooit "nepsupporter" als je om wat voor reden dan ook niet live naar de matchen kan gaan. Ze zijn op tv al ontiechelijk duur, laat staan dat je een abo neemt met alle vervoers- en andere kosten erbij. daarbij zie je het vanop de bank evengoed. Al kijk je de samenvattingen op youtube. Maakt je niet meer of minder supporter. Hopelijk is de rest van je avond meer te genieten en wordt er nog wat gejizzzy'd thuis. Groeten!

31 augustus 2023 om 23:02

Hehe, i see what u did there

1 september 2023 om 10:35

Jizzy wacht het even af, tegen de winterstop kunnen we beter een balans maken.

31 augustus 2023 om 22:04

Met spelers als Taylor, Rensch en Wijndal ga je nooit de 0 houden.

31 augustus 2023 om 22:12

Maar die gaan toch wel banken mag ik hopen?

31 augustus 2023 om 22:19

En wat heeft Brobbey de hele wedstrijd gedaan? Een beetje lopen hangen tegen hun cv. Schandalige vertoning dit

31 augustus 2023 om 22:47

Brobbey geeft leuke interviews en is een 'beest'.
Dan mag je wat milder beoordeeld worden ofzo.

31 augustus 2023 om 22:30

Enige hoop voor Ajax is dat de halve basis selectie op de tribune zat. Denk wel als er een positieve fibe komt spelers ook beter gaan worden.

31 augustus 2023 om 22:48

Halve basis selectie? je bedoeld de aankopen.. waarvan de andere helft gewoon speelde maar ook niks klaar maakte.. Medic, v d Boomen, Tahirovic, Forbs.. daar ga je de oorlog ook niet mee winnen is wel gebleken vanavond..

31 augustus 2023 om 23:56

Net terug in Brabant. Was inderdaad geen feest, deze pot. Ik hoop dat er nog een terugstortactie van de tickets komt en een kilometervergoeding zou ook niet meer dan terecht zijn. Maar goed, we blijven maar lachen...

1 september 2023 om 00:23

Ben net thuis vanuit Zeeland , was een top avond 😂

1 september 2023 om 00:27

Helaas wel inderdaad. Een eind gereisd, slechte pot en dan is het openbaar vervoer ook nog eens verschrikkelijk geregeld. Je kan niet eens meer thuiskomen.

Ajax is sportief failliet. Het leek meer op een rondje postbezorging van DHL dan op een voetbal wedstrijd. Alleen die jongens van DHL lopen wat sneller, anders schiet het niet op met de pakjes.
Zou Mislintat ook voelen dat hij gefaald heeft? Met Taylor op het middenveld kan je nog wel twee jaar door voetballen, maar het brengt je geen flikker. Een Ajax waardige 8 en 10 zijn helaas niet gehaald. Mislintat out!

31 augustus 2023 om 21:57

Geen passie, geen duels gewonnen of überhaupt aangegaan. Geen vleugelspel, geen acties, geen versnellingen. Helemaal niets!

Ik hoop acht dat die aankopen het verschil gaan maken

31 augustus 2023 om 22:08

Precies zoals je zegt. Die aankopen die essentieel waren hebben nog geen minuten gemaakt. Die jongens die er nu instonden waren voornamelijk de jongens die vorig jaar al erin stonden. En ik zeg al tijden dat de meerderheid daarvan zwaar overschat is. Die kunnen gewoon niet beter. Fingers crossed dat voornamelijk Sutalo, Avila, Akpom en Mikautadze een schot in de roos zijn.

31 augustus 2023 om 22:13

Er zit ook totaal geen plan achter bij het geen dat je nu ziet. Geen druk zetten, geen lijn, niemand weet wat die moet doen lijkt het

31 augustus 2023 om 22:21

Hansje, maar dat was vorig seizoen ook niet zo. Dus niet vreemd dat het nu weer niet zo is, aangezien het voornamelijk spelers zijn die vorig jaar ook speelden. De hele achterhoede is gewoon ongelofelijk zwak, dus ik kan echt niet wachten om te zien hoe het gaat lopen als Sutalo, Avila en Gaaei erin staan. Rensch houdt het niet lang vol in de basis als hij zo blijft presteren. Taylor hetzelfde verhaal. Daarbij is het middenveld ook gewoon totaal niet in balans. Bergwijn aanvoerder maken en in principe onomstreden maken heb ik persoonlijk een grote fout gevonden. Maar goed. Dat gezegd hebbende heb ik ook mijn twijfels bij een aantal aankopen, maar ik wacht het nog liever even af. Ik wil het zien hoe het loopt als die nieuwe jongens erin staan.

31 augustus 2023 om 22:43

Laten we hopen dat Sutalo leiderschap brengt en Gaaei en Avila iig weer peper op de flank.

Op het middenveld graag Berghuis op 10, en ik ben benieuwd naar Akpom op die positie.

Voorin hoop ik dat die Milkautadze in ieder geval lef brengt. Actie, de beuk erin. Wat forceren en een enorme doelgerichtheid.

31 augustus 2023 om 23:20

Maar ook op het middenveld staat niets. Het staat stil, is besluiteloos en dat veroorzaakt denk ik ook het wandeltempo waarin Ajax speelt.ik zal het vast vergeten zijn, maar is er iets fatsoenlijks ten opzichte van Taylor gehaald? Van de Boomen ben ik niet erg van gecharmeerd. Ballen naar voren reien over grote afstand is een beetje zijn credo.

1 september 2023 om 00:00

Ik ook niet Hansje. Naar mijn mening komt Branco handelingssnelheid tekort en dat zal nog meer opvallen als hij erin staat tegen betere tegenstanders. Ik zie veel mensen zeggen dat hij een geweldig trap heeft, maar dat kunnen wel meerdere tegen mindere tegenstanders. Ajax heeft (op Dortmund in de voorbereiding na) nog niet tegen goede ploegen gespeeld. Dus ik moet het nog zien.

Mannsverk, van den Boomen en Tahirovic zijn als enige drie middenvelders gehaald deze transfer window. Ik had het liefst een creatieve 10 erbij zien komen, maar dat is helaas niet gebeurd. Taylor gaat hoe dan ook niet een volledig seizoen basis spelen. Dat kan ik me gewoon niet voorstellen. Hoe dan ook, ik hoop gewoon dat we snel weer een stabiele ploeg hebben staan die in ieder geval wat beter spel laat zien, want wat we vanavond zagen was echt ongelofelijk armoedig.

31 augustus 2023 om 21:58

Gelukkig hebben we 3 nieuwe aanvallers gehaald voor een totaal bedrag van 57 miljoen, oja die hebben nog nooit wat noemenswaardig gepresenteerd op het hoogste niveau. Maar hey, Mislintat weet wel wat ie doet. Forbs 18 miljoen, hahahaha wat een grap. Jongens als Forbs, en Medic moet je makkelijk uit de eigen jeugd kunnen halen als Ajax zijnde. Zo niet kan je echt wel in de Eredivisie een speler vinden die het zelfde brengt als deze 2.

31 augustus 2023 om 22:03

Maar die spelen voorlopig niet meer hoop ik. De aankopen mogen vanaf nu ingezet worden.
Drie nieuwe achterin, twee nieuwe middenvelders en twee nieuwe voorin.

31 augustus 2023 om 22:04

Forbs was by far de beste en werk gewisseld. En dat niet eens vanaf z'n positie. Maar goed. Het was heel slecht.

31 augustus 2023 om 22:10

Heeft wel diepgang en snelheid. Maar heb hem geen fatsoenlijke voorzet zien geven

31 augustus 2023 om 22:21

Forbs laat zien dat hij gewoon op links moet staan. Dan kan je gebruik maken van zijn snelheid. Het ziet er op rechts zo onwennig uit

31 augustus 2023 om 22:50

Forbs had beter onder atletiek kunnen gaan..het is alleen maar ren je rot..

31 augustus 2023 om 23:21

Martin Brosius (de oudere onder ons weten wie dat is) zou trots op hem zijn.

31 augustus 2023 om 21:59

Mislintat zijn invloed moet natuurlijk nog komen, gezien het feit dat slechts drie van zijn aankopen (en Steijn) vandaag op het veld stonden. Voordat we kunnen oordelen over Steijn en Mislintat denk ik dat het belangrijk is dat we even afwachten hoe Ajax gaat draaien als alle aankopen er staan en we verder zijn dan 5 wedstrijden met een selectie die voor 50% vernieuwd is.

31 augustus 2023 om 22:53

3? ik telde er toch zeker 4.. Medic, v d Boomen, Tahirovic en Forbs.. Mislintat zijn invloed moet nog komen..wanneer dan.. na de winterstop ofzo als je al 20 punten achter ligt.. schiet lekker op dan..

31 augustus 2023 om 23:23

Helaas gaat het inderdaad zoals voorspeld. Daarom heeft hij m.i. gefaald. Dit zeg je van mijlen ver aankomen.

31 augustus 2023 om 22:00

Haha ik werd hier vandaag nog aangevallen door Ajacieden vanwege mijn kritiek op Taylor. Wat hebben we wederom genoten van ons paradepaardje. Als dit je jeugd is, doe mij dan nog maar 15 'vreemdelingen'

31 augustus 2023 om 22:01

Ja de aankopen Medic en Van den Boomen waren geweldig. Die passes van Van den Boomen over de achterlijn beginnen nu al cult te worden.

31 augustus 2023 om 22:04

vd Boomen was paar klassen beter dan Taylor

Medic is CV dus snap vergelijking niet

31 augustus 2023 om 22:05

Haha paar klassen beter. Ligt de lat voor aankopen alweer eens lager?

31 augustus 2023 om 22:22

Je hoeft ook niet te vergelijken. Het gaat erom dat ook Medic drama was. Dat ze niet op dezelfde positie spelen doet daar niet aan af

31 augustus 2023 om 22:51

je kan lachen, maar heeft Taylor gedaan in de 94 minuten?

31 augustus 2023 om 22:55

Medic werd bestempeld als de nieuwe Beckenbauer.. ook 1 afstandsschot erin geschoten maar verdedigen kan die gast niet..

31 augustus 2023 om 23:13

Medic en van den Boomen kosten gezamelijk 2 miljoen. Daar kan je met 4 arbitrage zaken 2 eitings van kopen. Een klein beetje geduld is nodig voordat je de data duitser te beoordelen.

31 augustus 2023 om 23:29

@herrieajax
Maar die Eiting vind ik wel meer hebben dan die Van der Boomen.

@misterkrillin
Wat heeft Taylor goed gedaan? Hij heeft een gele kaart gepakt en een poging op doel, althans naast het doel. En verder,,,,,,,, hmmmm verder weet ik ook niet

31 augustus 2023 om 22:00

Was het maar alleen Taylor. Rensch en Wijndal zijn versxhrikkelijk. Bergwijn is echt lachwekkend maar volgens bepaalde mensen oogt hij gretig. En zo tahirovic heeft de 1e helft 10 ballen zo ingeleverd bij de tegenstander.

31 augustus 2023 om 22:00

Mooie vergelijking met DHL. Waarschijnlijk omdat die ook altijd te laat zijn en daarna sturen, we hebben u gemist!
Beetje het verhaal van Ajax vanavond

31 augustus 2023 om 22:06

Jesse, ik doel op postbode voetbal. 100% voorspelbaar de ballen bij elkaar inleveren

31 augustus 2023 om 22:02

Klein lichtpuntje zijn de 4 spelers die op de tribune zaten.

31 augustus 2023 om 22:07

Als de Telegraaf dit zegt is het een hetze,maar je hebt wel gelijk. Als de aankopen niet renderen kan Mislintat vertrekken, want alle aankopen komen uit zijn koker.
Laten we de wedstrijden te Feyenoord en Twente afwachten, maar ik hou mijn hart vast.

31 augustus 2023 om 22:10

Het was matig (ik mag slecht zeggen van Speedy), maar er zitten nog wat spelers op de tribune die niet speelgerechtigd waren.

Daar kan je nog hoop uit putten.

31 augustus 2023 om 22:14

NJ, je mag een keer zeggen dat het vreselijk was:-)

31 augustus 2023 om 22:22




@hansje1969 wat een enorm dom bericht. Wat verwacht je nu? Dat er een gala voorstelling zou komen? Dat ze dit jaar Madrid van de mat gaan vegen?

Er staat een volledig nieuw team met een volledige nieuw staf. Geef dat ook even de tijd? Er zaten 5 aankopen op de tribune en de nieuwste aankoop kwam vandaag het stadion binnen rijden.

Mislintat is een volledig nieuw team aan het bouwen en dat heeft (helaas) tijd nodig. Hij ging voor zijn eerste keuzes. En dat was die Argentijn ook, maar die bleek te duur. Maar ik ben blij dat hij dan niet een 2e of 3e keus heeft gehaald.

Er is een 8 en zijn naam is Vos, dat Maurice structureel Taylor blijft opstellen, baart mij ook zorgen.

En ik ben bang dat Maurice zichzelf in de voet heeft geschoten door Bergwijn aanvoeder te maken, want Forbs hoort op links en je ziet gewoon dat hij het daar goed gaat doen.



31 augustus 2023 om 23:39

Vos is een 6 of heeft hij nog een broer?

31 augustus 2023 om 22:41

Wat een zure reactie, zeg. Ben je fan of post je dit om te stoken? Ajax was dramatisch, maar geef het alsjeblieft wat tijd.

31 augustus 2023 om 22:57

Geef het tijd hahah ik weet niet of je weet dat het seizoen al begonnen is of begint Ajax pas een keer na de winterstop..

31 augustus 2023 om 23:36

De tijd heb je van Juni tot Augustus. Is twee maanden. Dan begint de competitie en feit is dat je alweer twee punten kwijt bent tegen het nietige Excelsior dat een begroting heeft die gelijk ligt aan de waarde van de reserve doelman van Ajax

1 september 2023 om 02:40

@Kleine Hans: Begroting noemen als je belangrijke argument is zo dom. Dan snap je niet hoe een team werkt en dat goed samenwerken tijd kost. Zo zuur, maar wees vooral gewend aan het Ajax dat de CL bijna won.

Test 1-2 test. Ajax is er nog beroerder aan toe dan ik dacht na het vertrek van Kudus. Naast creativiteit zit er totaal geen persoonlijkheid of karakter in dit elftal. Typisch dan ook dat een slappe zak als Bergwijn aanvoerder van dit zooitje ongeregeld is.

Ben benieuwd naar wie de eerste spreekkoren gericht zullen zijn over een tijdje; Steijn of Misintlat.

31 augustus 2023 om 22:05

Jezus, er zijn wel echt ontzettend veel mensen die niet in de gaten hebben dat er nog zo'n 6 aankopen zijn die nog geen minuut gespeeld hebben. Ja het was enorm slecht vanavond, maar hoe kun je in godsnaam nu al Mislintat hiervan de schuld geven. Steijn wellicht al wat meer, maar ook hij werkt met een spelersgroep die nog elke week aan het veranderen is. Laten we ze beide even de tijd geven.

31 augustus 2023 om 22:21

Nou, je kan hem zeker de schuld geven dat er weken nadat de Eredivisie al is begonnen en je je moet kwalificeren voor Europa, nog een heel bataljon spelers op de tribune zit omdat ze net voor het verstrijken van de transferdeadline voor veel te hoge bedragen zijn aangetrokken. Je mag nog van geluk spreken dat die Bulgaren vorige week niet erg effectief waren in de afronding en voor Ajax elke kans er zo’n beetje in ging, anders was je in dit tweeluik nog ten onder gegaan ook.

31 augustus 2023 om 22:25

Maar die 6 spelers moeten ook maar weer een team vormen met de rest. En de rest is ook nog bezig met iets van een team worden, want dat is niet heel veel.. tenzij ze echt onwijs veel individuele kwaliteiten hebben, maar er is nog een hoop werk te verrichten. Ben benieuwd hoeveel tijd daarvoor nodig is

31 augustus 2023 om 22:27

Ja het levert je een gelijkspel op tegen Excelsior (al win je die 9 vd 10 keer). Maar je bent door in Europa en de meeste spelers kunnen vanaf nu spelen. Best op tijd als je het mij vraagt. Alleen het sentiment en het vertrouwen is alweer naar een 0 punt gedaald.

31 augustus 2023 om 22:36

@johan78, de beste aankopen komen altijd laat in de transferzomer, dat weet je vooraf al. Kijk naar Sutalo bijv, dat lijkt de beste aankoop op het oog, en Zagreb wilde hem houden voor de CL playoffs. En met het oog op het makkelijke programma wat Ajax had, ben je nog verplicht om te winnen met de selectie die er al stond. Ook van dit Ludogorets inderdaad. Daarnaast durf ik wel mijn hand in het vuur te steken dat er veel meer inzet was geweest vandaag als het vorige week 1-1 was geworden ipv 1-4. Desalniettemin was het natuurlijk bar en barslecht vandaag, dat staat als een paal boven water. Maar ik ga nog niet mee in de negatieve spiraal die ik sommige Ajacieden nu al zie hanteren, dat is onzin.

31 augustus 2023 om 22:08

Ik hoop Mislintat, hoe kan een TD zijn eigen plan trekken zonder ook maar een beetje naar de coach te luisteren. De coach is uiteindelijk de eindverantwoordelijke, hij heeft de spelers nodig die in zijn systeem en tactiek passen. Maar bij Ajax is het de grote Mislintat show, hij bepaald welke spelers gehaald worden, of de coach ze nou wil hebben of niet, of ze nou in Steijn zijn systeem of bij zijn tactiek passen of niet, hij bepaald dus eigenlijk ook hoe Steijn moet spelen. Wil Steijn met een echte nummer 10 spelen? Nee hoor Mislintat ziet liever een valse spit. Dit is echt super bizar, dat interview van Steijn net ook echt te bizar voor woorden. Dat een TD die geen idee heeft wat Ajax betekend en waarvoor Ajax staat binnen no time zoveel macht heeft gekregen. Aankopen als Forbs, Mikautadze, Medic, Ramaj, en die 6 vandaag weer. Dat zijn spelers die Ajax of voor 3x zo goedkoop uit de Eredivisie haalt, of uit de eigen jeugd haalt. Voor 15/20+ miljoen haalt een club als Ajax alleen spelers die zich min of meer hebben bewezen op het hoogste niveau, of echt te boek staan als grote talenten. Ik noem een Ziyech, Tadic, Haller, Blind, Bergwijn, Neres, Antony. Dit waren spelers die al hadden laten zien bij de topspelers te horen in de Eredivisie, waar Ajax 90% van zijn wedstrijden in speelt. Of spelers die te boek stonden als grote talenten waar veel europese topclubs achteraan zaten.

Wat een klote wedstrijd, zo slecht heb ikbze nog maar weinig gezien. nog slechter dan onder Schreuder. De beste man was Forbs, terwijl hij niet op zijn beste positie stond. Steijn gaat verder waar Schreuder gebleven was; spelers op verkeerde posities zetten, en de beste speler als eerste wisselen. Je ziet gewoon dat Forbs geen naar binnen komende rechter aanvaller is maar een ouderwetse linksbuiten die gaat voor de simpele assist, hoe makkelijk hij z’n man passeert en zijn snelheid is buiten categorie. Er is niet 1x van kant gewisseld wat eigenlijk toch schandalig is.Verder hoeven we er geen woorden aan vuil te maken iedereen was slecht, incl. de staf! Hato Tahirovic Forbs iets beter dan de rest.

31 augustus 2023 om 21:57

Sterke analyse, helemaal mee eens.

31 augustus 2023 om 21:59

Sorry maar Forbs is toch gewoon slecht man. 12 miljoen, 2x een spintduel vervolgd door een blinde voorzet en de rest was tikkie terug. Terwijl hij 1 tegen 1 stond. De beste Ajacied was Gorter, misschien Hato

31 augustus 2023 om 22:11

Elke dribbel van Forbs was dreigend , hij is echt heel snel, maar wil buiten om voor de voorzet en dat lukt niet vanaf rechts. Je reactie getuigt van weinig voetbalverstand.

31 augustus 2023 om 22:18

Hij stond de hele eerste helft 1 tegen 1 met veel ruimte, hij deed er echt geen klote mee. Alleen maar tikkie terug, geen enkele keer heeft ie z’n man opgezocht. Jouw kinderhandje is blijkbaar snel gevuld, maar voor 14 miljoen verwacht ik echt meer actie. Zeker als je weet dat je 2x zo snel bent als je directe tegenstander

31 augustus 2023 om 22:24

Mwa, ik vond Tahirovic ook wel sterk voetballen. Bewaard het overzicht, maakt altijd de goede keus

31 augustus 2023 om 22:59

Hij is echt snel ja dat is ook het enige wat hij kan rennen als een kip zonder kop..

31 augustus 2023 om 23:04

Als je iedereen voorbij rent , hoef je alleen nog maar de bal af te leggen op de spits en die tikt hem dan binnen. Precies dat is de kwaliteit van Forbs. Vanaf links dan, zodat hij de voorzet met links kan geven. Zo moeilijk is dit toch niet ? Zijn dribbel is ook meer dan goed dus een kip zonder kop zou ik het niet noemen.

31 augustus 2023 om 22:02

@nielsfleuren Helemaal waar. Ben bang dat Steijn heel lang gaat vasthouden aan zijn aanvoerder als linksbuiten, daar doelde hij ook op in de voorbeschouwing. Betekent dat Forbs, die veel dreigender is, alleen bij een blessure of schorsing op zijn eigen plek komt te staan.@dnsdkr denk dat Forbs wel wat kan toevoegen, als hij op links staat

31 augustus 2023 om 22:12

Achman schei toch uit, Forbs is geen hele slechte speler, en zijn snelheid en behendigheid zijn veel belovend, maar ik zie buiten spelers in de Eredivisie lopen, die minstens evengoed zijn als Forbs. Misschien wat minder snel en behendig, maar meer rendement, waar het om draait. Het kan er nog uitkomen natuurlijk, maar het begin is op zn minst gezegd zeer stroef.

31 augustus 2023 om 22:18

Meer rendement , heb je z’n statistieken bij City gezien ? Er zijn maar weinig spelers over de hele wereld met meer rendement vorig seizoen.

31 augustus 2023 om 22:24

Zoals hij vandaag speelde snap ik niet dat we hier 14m voor betalen en Conceicao laten gaan. Misschien komt het nog, maar het leek wel alsof hij geen idee had wat ie moest doen.Nu waren dat er wel meer, maar ik beoordeel ook het prijskaartje.

31 augustus 2023 om 22:31

Heb je het rendement gezien van Redan in de jeugd van Chelsea? Of het rendement van Jadon Braaf in de jeugd van Man City? Wat heb je daar aan? Er zijn jongens die in de Eredivisie wekelijks laten zien dat ze kunnen voetballen, waarom niet hun halen. Forbs komt een beetje over als een spelers als Lukoki en Lesley de Sa water vlug, super behendig maar daar houd het wel bij op. In de jeugd komen ze daar nog mee weg, maar op het hoogste niveau moet je meer brengen. Maar hey we gaan het zien, ben alleen nog verre van overtuigd

31 augustus 2023 om 22:33

Zoals hij vandaag speelde… hij speelde vandaag vanaf de verkeerde kant voor de 4e keer. Je zegt dat hij niemand voorbij kwam, dat zegt mij dat je niet gekeken hebt. Hij leek in de 1op1 juist niet te stoppen, zonder overtreding.

31 augustus 2023 om 22:51

Nielsfleuren, we komen er niet uit. Jij vond Forbs de beste van het veld aan Ajax zijde, ik vond m veel te passief voor een 12-14m kostende vleugelspeler met zoveel ruimte op de flank. En dat mogen we allebei vinden.

Ik hoop natuurlijk op mijn ongelijk de komende wedstrijden, want ik verlang weer naar een vleugelspeler met lef die het de tegenstander moeilijk maakt.

Naar een type Overmars, Robben, voor mijn part Zenden of Lang.
Niet naar een type De Sa of Lukoki

31 augustus 2023 om 22:39



Steijn heeft echt een probleem want hij had Bergwijn nooit aanvoerder moeten maken. Die gaat hij namelijk niet banken. Ik denk dat Forbs het veel beter doet op links. Je ziet gewoon dat hij bulkt van de kwaliteit, maar op de verkeerde plek.

31 augustus 2023 om 22:50

Eens. Terwijl Forbs ook niet goed was, viel hij nog wel op met acties. Laat ze dan wisselen van kant zoals je zegt. Breng eens wat verrassing. De backs komen er ook nooit meer overheen, ook daar zit geen verrassing. En dan Forbs en Van den Boomen wisselen en Taylor lekker laten staan. Steijn maakt Van den Boomen kapot zo en misbruikt Forbs. Ik denk dat Avila, Gaaei, Sutalo, Mikautadze weinig moeite gaan hebben zich in de basis te spelen.

Ik wilde wat schrijven over deze wedstrijd, maar laat maar. Heb al genoeg geërgerd aan het “spel” van Ajax… Jezus wat een zaadpot! Dit gaat nog een HEEL ZWAAR seizoen worden! Fortuna uit next, gelukkig is er rond die tijd Formule 1…

Er waren mensen op deze en andere platforms die Peter Bosz gingen bekritiseren op het feit dat hij weinig tot geen prijzen in het verleden heeft gewonnen. Het is gebleken dat deze mensen er werkelijk geen kaas van hebben gegeten. Scorebord journalistiek noemt men dat.Peter bosz draagt de Johan Cruijf filosofie. Iets wat Ajax op dit moment hard nodig heeft. Dan kijk ik naar de leiding van Ajax die hier voor verantwoordelijk is. Als deze filosofie werd gehanteert dan zou ik vandaag niet een Ajax zien die tijdens het druk zetten een grote gat ontstaat en niet durft door te dekken. Je bent al 2 maanden bezig met je voorbereiding. Hoe krijg je het voor elkaar om als ploeg en vooral vanuit de verdediging niet durft door te dekken.Dan kijk ik met een jaloerse blik naar PSV. Hoe kan het zo zijn dat een trainer binnen een maand zijn hele filosofie implementeert en meteen lijn in het spel krijgt. Domineren, 1 keer raken. Druk zetten met het hele team. 6 seconde regel wanneer je de bal verliest etc. Zo zie je maar hoe belangrijk tactiek is. Ajax beleid heeft gefaald.

31 augustus 2023 om 22:10

''het is gebleken dat deze mensen er werkelijk geen kaas van hebben gegeten. Scorebord journalistiek noemt men dat.''

Oja want het seizoen is al afgelopen? Hoe noem je dat dan? Want jij oordeelt nu op 1 zwakke wedstrijd, letterlijk de 2e thuiswedstrijd van het jaar. Op een Ajax zonder de 6/7 meest recente aankopen, waarvan er waarschijnlijk nog wel zo'n 5 spelers in de basis moeten. En ja het was enorm slecht, en er moet nog het nodige veranderen. Maar deze selectie is incompleet, en ook PSV speelde bijv uit tegen Vitessen en thuis tegen Utrecht alles behalve overtuigend. De zwakste Cl deelnemer ooit met 5-1 aan de kant zetten is ook nog geen garantie voor succes. Laten we eerst dit Ajax even de tijd geven, net als PSV overigens. Want blijkbaar ben je vergeten dat Bosz eigenlijk altijd voortvarend start bij zijn teams.

31 augustus 2023 om 22:13

Blijkbaar ben jij een van de personen geweest die tegen de komst van Peter Bosz? Het gaat niet om resultaat. Het gaat om het idee. Bij Peter Bosz zie je bepaalde patronen terug. Vooruit druk zetten met de gehele team. 6 seconde regel etc. Dit zie ik allemaal niet terug bij Ajax. Snap jij dat niet?

31 augustus 2023 om 22:29

Van mij had Bosz mogen komen, maar feit is wel dat hij aan het einde van het seizoen vaak naast de prijzen grijpt. Dus ik was er niet per se rouwig om dat hij niet kwam. Bovendien speelt Bosz vaak een soort kamikaze voetbal, het is echt geen garantie op succes.
Daarnaast wil het niet zeggen dat omdat je nu nog geen lijn in het spel van Ajax ziet, dat er ook niet gaat komen. Ajax is hun beste 5 basisspelers kwijtgeraakt, Bosz kon verder bouwen met het PSV van vorig seizoen op Simons na, en Branthwaite zou je wellicht mee kunenn tellen. Dan is het niet meer dan logisch dat Ajax wat meer tijd nodig heeft. Of snap jij dat niet?

31 augustus 2023 om 23:08



En Steijn heeft wel veel prijzen gewonnen wou je zeggen?.. Bosz is in alles een meer winnaar dan Steijn..die als een zoutzak langs de kant stond en nog tevreden ook was met een 0-1 nederlaag..

31 augustus 2023 om 22:11

Bosz heeft nog steeds niets gewonnen he? En het seizoen is net 3 wedstrijden onderweg.

31 augustus 2023 om 22:39

Nou de JC schaal dan wel, maar verder eens met je. Echt onzin hoe sommige mensen nu al PSV als kampioen opschrijven terwijl we net onderweg zijn. Schreuder startte vorig jaar bijv ook voortvarend met 18 uit 6 en een doelsaldo van 21-3.

31 augustus 2023 om 22:44

JC schaal… in ons huis..

31 augustus 2023 om 23:09

Niks gewonnen..kijk jij uberhaupt weleens naar voetbal?..

1 september 2023 om 14:00

Gefeliciteerd met de JC schaal...

Verschrikkelijk pot om te kijken. Mag hopen dat de nieuwkomers wat frisheid in het elftal brengen, anders wordt dit echt een heel lang seizoen.

Collectieve wanprestatie, lachwekkend.En hoe viel Berghuis in? Leek wel werkweigering.

Maurice Steijn. Waar ging het vorig jaar met Schreuder vaak mis? Juist een middenveld met zowel Taylor en Klaassen. Nu speelt Klaassen niet meer, en laat je Taylor staan, en blijkt het nog steeds niet te lopen. Begin nou eens met die waardeloze , vertragende , sfeerverpestende voor de bal weglopende, tikkie terug, gozer er definitief uit te zetten. Jong of tribune, maar niet basis of bank. En ga dan bouwen aan een nieuw elftal. Met Taylor erbij win je geen wedstrijden.

31 augustus 2023 om 22:04

Haha denk je echt dat het aan 1 speler ligt? Veel sterkte alvast dan. Zonder Taylor sloeg het een uur lang tegen Excelsior net zo goed nergens op.

En hoezo sfeerverpestend? Kun je dat toelichten?

31 augustus 2023 om 22:22

Nee, het ligt niet aan 1 speler!! Het is een begin. Hij heeft een zeer belangrijke positie in het spel dat Ajax moet spelen. Die gozer moet god op zn knieën danken dat hij het Ajax shirt mag dragen. Loopt erbij alsof het een of andere vedette is maar presteert werkelijkwaar helemaal niets. Haal die angel uit het elftal en begin dan met bouwen. De kraan dicht draaien voordat je gaat dweilen. Heb je hem door meesterbrein?

31 augustus 2023 om 22:38

Helemaal eens. Al tij-den

De lijn van schreuder wordt onder Steijn doorgezet

31 augustus 2023 om 21:58

Het knappe is, dat Steijn het nog slechter laat spelen

31 augustus 2023 om 22:11

Maar Steijn krijgt spelers in zijn mik geduwd waar hij niet op staat te wachten. Steijn is straks het kind van de rekening en dan krijg je zeker een data Duitser als trainer.

31 augustus 2023 om 22:53

Nee lekker aan dr slag met St Juste...

Kom op Sutalo is veel beter. Hoger potentiepiek

31 augustus 2023 om 22:54

Ja dahaag. Dat geklaag van Steijn is zo'n zwaktebod. Ga gewoon je werk doen. Of terug naar Sparta. Lekker motiverend om aan te geven dat de spelers die je wilde niet zijn gehaald. Kom er maar in Avila Gaaei etc etc, je trainer moet je niet, succes hé. Daarnaast klaagt hij dat hij Nederlanders wilde. De enige Nederlander die hij heeft gekregen, Van den Boomen, haalt hij er nu twee keer in de rust af. Lekker bezig Maurice.

Hoogtepunt van de wedstrijd. De 2 dames die blijkbaar geappt werden dat ze continu in beeld waren en daar dolblij mee waren.
Verder snel vergeten en door naar de competitie

31 augustus 2023 om 22:10

En wat verwacht je dan in de competitie?

31 augustus 2023 om 23:12

Competitie gaat het niks beters..dus snel vergeten..zoiets moet je juist niet snel vergeten maar wat mee doen..

hahahaha mensen doen net alsof we net gedegradeerd zijn. Het was 4-1, het was klaar, nobody cares. Even uitzitten en door. De meeste aankopen hebben net 1 wedstrijd meegedaan, blijf fucking realistisch. Waarom kijk je überhaupt, het ging helemaal nergens over.

31 augustus 2023 om 22:03

precies, zo zaten de spelers van Ajax er ook in. Dikke vinger nasr je supporters, dat wel.

31 augustus 2023 om 22:12

eens hoor, je zou maar uit limburg of friesland komen.. maar mensen maken hier echt een veel te groot drama van.

31 augustus 2023 om 23:13

Het is toch ook een drama of wou jij beweren van niet?..

1 september 2023 om 00:21

Natuurlijk was het niveau drama, maar waar kaka op doelt is dat het in feite nergens om ging. Kwalificatie EL was praktisch al een feit. Dan nog hoop je uiteraard op (veel en veel) meer, zeker wanneer je ervoor naar het stadion gaat, maar er is totaal geen man overboord. Veel belangrijke aankopen waren nog niet speelgerechtigd. Totaal geen moment om conclusies te trekken of alle hoop te laten varen dus. Dat gezegd hebbende baart het mij overigens wel zorgen hoe er mi geen hand van Steijn te zien was, er leek totaal geen plan te zijn en maar gehoopt te worden dat één van je betere spelers zelf maar wat verzon om het recht te trekken - wat dat betreft speelden er wat traumas op van rond deze tijd vorig jaar onder Schreuder.. als er iemand bekritiseerd mag worden is het wat mij betreft Steijn, maar ook hij verdient tijd.

Zwakke wedstrijd. Maar gelukkig begint het seizoen zondag pas voor Ajax.

31 augustus 2023 om 22:17

gelukkig nog een iemand die het begrijpt. Over een maand weten we pas echt waar we staan met al die aankopen.

31 augustus 2023 om 23:14



Zondag? nou voordat ze alle nieuwe spelers hebben ingepast enz enz...begint het seizoen pas in januari ofzo voor Ajax..

Professioneel gespeeld...


Nee alle gekheid op een stokje, war een dramatische pot.

Jeetje wat was dit slecht zeg, ik ga alvast mijn excuses aanbieden aan de Feyenoorders en Psvers hier want ik zal me een partijtje jaloers en zuur zijn dit seizoen. Goh wat een tijdverspilling.

31 augustus 2023 om 22:04

Haha goed dat je het alvast aangeeft. Sterkte. Vergeet niet dat dingen echt snel kunnen omdraaien, komen nog stuk of 8(?) aankopen bij, kan echt nog alle kanten op. Geef het wat tijd.

31 augustus 2023 om 22:12

@justusmorris Ach ik hoop dat je gelijk hebt. Denk ik ook best wel hoor, ben gewoon moe van deze voetbal troep. Ik hoop dat veel van die jongens op Zondag al spelen want ik wordt hier echt heel zuur van. Fijn weekend maat.

31 augustus 2023 om 22:59

Jij ook! Er komen altijd wel weer betere tijden, al snap ik dat er nu weinig herkenbaars (nieuwe spelers uit alle streken, niet Ajax coach en een ‘laptop’ TD) rondloopt. Dat kan dan ook een negatief tintje geven.

31 augustus 2023 om 22:05

Goede nieuws is dat we deze elf nooit meer samen op het veld zullen zien.

Het woord vreselijk is niet vreselijk genoeg. Waar heb ik naar zitten te kijken.

Voor het eerst met mijn zusje naar de Arena en dan 90 minuten kijken naar verschrikkelijk slecht voetbalðÿ’€. Jezus dit lijkt in de verte niet op Ajax. Allemaal drama op Hato, Tahirovic en Forbs na voor mij. De rest gewoon weer drama zeg. Grotendeels ook dezelfde spelers die verantwoordelijk waren voor het afgelopen seizoen. En die trekken hun lijn weer lekker door. Van mij mogen ze allemaal banken en kijken wat de nieuwe aankopen kunnen.

Goeiendag zeg, die nieuwe aankopen moeten toch een partij gaan herstellen, wat een zooitje zwakke voetballers stonden vandaag op het veld....

Wauw, dit was echt slecht. Je mag zondag wel al je nieuwe spelers erin pleuren. Brobbey is ook klaar. Zet niet eens druk en alleen maar kop omlaag.

31 augustus 2023 om 22:28

Precies. Ik heb hem altijd verdedigd, maar wat aan zaadpot van hem. Alleen maar een beetje tegen de cv aanleunen. 1 voordeel, het team van zondag zal een stuk anders zijn

Ik weet niet waar ik meer verdrietig van ben geworden. Deze wedstrijd, of de uitvaart van mn oma vanmiddag. Maarja, gelukkig hebben we nog 2 uur om 11 nieuwe spelers te halen, bij voorkeur uit de Spaanse en Italiaanse 2e divisie. LETSGOOO SVINNA

31 augustus 2023 om 22:03

Nog gecondoleerd, en ook sterkte met het verlies van je oma.

31 augustus 2023 om 22:42

Sterkte man.... Voetbal is een bijzaak vergeleken met vanmiddag.... ♥️🙏🏾🤗

Hier hebben ze dan het weekend voor vrij gekregen ongelooflijk stelletje nietsnutten

Nou soccerfan zal vast een positief gevoel hier aan over houden ... want dit zijn stuk voor stuk allemaal pareltjes gekocht door zijn alterego sven ... Jezus wat was dit triest...

31 augustus 2023 om 22:37

Ik ben heel benieuwd naar alle nieuwe aankopen, maar heb er wel een hard hoofd in. Ergens heb ik het gevoel dat Mislintat Ajax het laatste stukje in de afgrond drukt, hopelijk heb ik het niet mis. Onder Overmars werd er ook meld geld gesmeten, maar van die centen kreeg je een Ziyech, Tadic en een Blind. Bekende spelers die zich min of meer bewezen hebben. Van alle nieuwe aankopen ken ik alleen Satula of hoe je het schrijft. De rest is mij een raadsel en ben benieuwd of de scouting achter deze aankopen staat.

Ik hoop dat het goed uitpakt en ik ongelijk krijg en Ajax lekker gaat vlammen.

Zondag doorpakken en 5-6 andere spelers de basis in, dit kun je toch niet accepteren? Wat hebben een Wijndal, Taylor, Klaassen, Rensch, Bergwijn in godsnaam gedaan vandaag echt schaam je kapot dit was slechter dan wat het ooit onder Schreuder is geweest.

Weg met de Nederlandse middelmaat en gooi alle "vreemdelingen" er maar in.

31 augustus 2023 om 22:58

Zondag hopen op:
Gorter, Gaaei, Sutalo, Hato, Avila, Tahirovic, Van den Boomen, Berghuis, Bergwijn, Brobbey, Mikautadze. Gek genoeg dan geen Forbs die vandaag nog een van de beteren was. Misschien Akpom ipv Brobbey wat die was ook absurd slecht vandaag.

Sinds een lange tijd weer is in de Arena naar Ajax gekeken. Op tv zijn ze slecht, in het echt nog slechter..

Godzijdank zijn de aankopen straks speelgerechtig. Hopelijk kunnen we nu gaan bouwen aan een elftal en hoeven we nooit meer rotzooi als Taylor, Rensch en Wijndal in actie zien. Schandalig dat er geen rechtsbuiten meer komt, dan maar Berghuis op rechts. Had persoonlijk liever 'vedette' Bergwijn zien gaan en Tadic deze jonge ploeg zien leiden, achja. Ik vrees een erg lastig seizoen. PSV heeft zich enorm versterkt en Feyenoord heeft denk ik ook nog een sterker elftal, met een toptrainer

31 augustus 2023 om 22:22

Dat is toch bizar? Dat je twee jaar op rij honderd miljoen uitgeeft en dan tot de conclusie komt dat zowel Psv als Feyenoord een sterker team hebben. Dan gaat er toch iets heel erg fout of ben ik nou gek?

Sutalo moet Mediç toch ook vanaf volgende wedstrijd vervangen in de basis? Mediç heeft buiten zijn goal tegen Heracles absoluut niet laten zien dat hij basis materiaal is.

Ik heb een verzoek aan vadertje tijd: mag ik deze anderhalf uur terug van mijn leven?

Allemachtig wat was dit een abominabele pot. Zo zwak en gezapig gevoetbald vanavond...

Wat heb ik een medelijden zeg met alle supporters die naar in het stadion zitten. Ajax is gewoon verder gegaan waar ze vorige week in de tweede helft zijn gebleven. Niet eens een schot op doel kunnen produceren. Schandalig zeg. Enige positieve is dat je je plaatst voor de groepsfase. Maar ik mag toch hopen dat ze daarin niet zo blijven spelen.

Wat een drama toch je hebt nu al drie trainers op rij die er totaal geen voetbal meer in krijgen. En als je dan ziet hoe een Bosz in korte tijd zoveel voetbal erin gekregen hebt bij PSV is het toch bizar dat Ajax daar nooit aan gedacht heeft. Hij krijgt nog wel wat kans maar tot nu toe ben ik nog niet erg onder de indruk wat Steijn doet.

Sta je gewoon voor lul zo. Roma verloor vorig jaar ook van ludogorets, maar de manier waarop is Ajax onwaardig.

31 augustus 2023 om 22:00

En AS Roma verloor ook nog eens heel dik bij Bodo Glimt. Maar dit Ajax is al vanaf de voorbereiding hopeloos slecht. En die Steijn moeten ze zo snel mogelijk lozen.

31 augustus 2023 om 22:27

Steijn kan van stront ook geen chocola maken. Het team is onervaren, fysiek zwak en kwalitatief erg matig. Maar sommige kijken nog de andere kant op en doen alsof het aan deze pure 'overachiever' Steijn ligt.

Wijndal dramatisch, Medic dramatisch, Rensch dramatisch, Brobbey dramatisch, Bergwijn dramatisch. Wat een afgang. Haal vooral geen vervanger van Kudus nee. We hebben vast nog een linksbuiten of een CVM nodig?

En Maurice staat erbij en kijkt er naar. Grijp toch in man!
Niemand maar dan ook niemand durft eens iemand voorbij te spelen.Nul creativiteit nul inzet. Halve team zondag wisselen voor de nieuwe gasten. Wat n drama pot.

Bedankt Ajax, lekker voor de cooefficienten. Wanprestatie tegen een ploeg van het niveau NEC. Ongekend wat een treurnis.

31 augustus 2023 om 22:02

Zullen we het dan maar schriftelijk afdoen dit seizoen? 0-1 is zat.

31 augustus 2023 om 22:14

Haha

Wat een pover Ajax. Geen enkele creativiteit. Kudus was vorige week de enige die wat creerde. Maar nu zie je ook gewoon waar Taylor tkort schiet. Forbs vond ik het af en toe leuk doen, maar was vaak te licht maar kreeg nooit de bal goed aangespeeld. Het viel mij echt op dat de passes echt slecht waren. heel vaak achter de man of naar de tegenstander, er was ook helemaal geen urgentie. Man, man, man, wat slecht.

Je mag dan dus hopen dat Akpom en onze Georgische vriend wat gaan brengen. Bergwijn dan maar op het bankje als Forbs zijn favoriete positie op links is. Bij geen 1 doelpoging dan zou je eigenlijk geld terug moeten betalen aan de supporters voor de kaartjes.

Mijn god wat was dit slecht zeg, totaal geen bezieling, niet de wil om te winnen.
Enige met een voldoende waren Hato en Gorter.
Gauw mijn nest in

De wedstrijd goed dood gemaakt door Ajax, na de overwinning van vorige week.
Maar willen we dat als Ajacied? Neeee!!!!! We willen voetbal zien!!!!!

Leek niet op voetbal. Bergwijn verkopen, moet echt een nieuwe aanvoerder aanwijzen.

3x niks deze aankopen.

Ajax had gewoon Tagliafico, Ziyech, Davidson, Bonucci, vd Beek, achtige spelers moeten halen en Bosz als trainer. Veel meer zekerheid en nu zitten we met een verlies tegen Ludogelorets en gelijk tegen Excelsior

Eigenlijk heb je als Ajax zijnde gewoon 60.000 man opgelicht... Echt schandalig.



Een van de slechtste wedstrijden van Ajax die ik ooit heb gezien, wat een wanprestatie zeg.

Schandelijk. Je zou bijna de gekochte kaartjes weer moeten vergoeden. Wat een schande deze inzet en wedstrijd.

Ik hoef geen restitutie als Ajax door Corona zonder publiek moet voetballen. Maar ik zou graag wel restitutie wensen wanneer onze spelers er met de pet naar gooien en zo het Ajax shirt ten schande maken. Een waardeloze blamage … mijn hele zin in de Europese campagne is alweer verdwenen.

Echt de pest over in. Schandalig, Steijn en de selectie zijn ons excuses schuldig.

Schandalig, ook met het oog op de coëfficiëntpunten.

Dit leek niet eens op voetbal. Excuses maken aan de supporters lijkt me op z'n plaats.

Enfin, aankopen inpassen en hopelijk gaat het dan draaien. Op naar Fortuna

Wat een afgang dit. Treurig, teleurstellend, totaal geen cohesie, matig, slecht, bagger, etc. Het kan alleen maar beter worden dat is het enige positieve.

Wat een bizarre wanvertoning. Gênant gewoon. Een hele hele dikke middelvinger naar je publiek dit. Nog nooit zo’n slechte wedstrijd gezien. Ze moeten zich kapot schamen. Alle nieuwkomers erin dit weekend. Zou me een rotzorg zijn wie Steijn ervoor slachtoffert (behoudens Hato misschien). Gaat weer een heeeeeel lang seizoen worden. Alles wat is opgebouwd binnen 2 jaar compleet afgebroken. Ongelooflijk.

Ik krijg niet de indruk dat Steijn een trainer is die Ajax beter maakt. Wat een armoede vanavond.

31 augustus 2023 om 22:55

Nee ben ik ook bang voor en ook geen oog voor eigen talenten.

Doelpogingen... overrated. Het wordt smullen in de Eredivisie met Ajax dit seizoen en volgend seizoen zijn ze in het weekend vrij want dan spelen ze op vrijdagavond

Jeetje zeg. Mijn broertje is uit Amerika gekomen, die heeft gelukkig uiteindelijk geen kaartje gekocht.

31 augustus 2023 om 22:31

Ik twijfelde nog. Kaartje 40 euro… ben ik blij dat ik in de kroeg heb gekeken 😅

Zonde voor de cooefienten,net als de wedstrijd van Az. Ajax was echt achterlijk slecht maar met zo n 4-1 in de heenwedstrijd heb je dat snel dus deze wedstrijd zegt me weinig. Dat gezegd hebbende: Brobbey gaat snel uit de basis verdwijnen

Ik wil geen overhaaste conclusies trekken, maar als dit een voorbode is voor de rest van het seizoen dan houd ik m’n hart vast. De allerslechtste wedstrijd die ik ooit van Ajax in de ArenA heb gezien. De enige die een 5,5 scoorde was Hato.

Zo n interview met Brobbey...dezelfde zoutloze inspiratieloze kwaliteitsarme houding heeft ie ook op het veld. Die misplaatste arrogantie is ergens lachwekkend

Steyn is niet de juiste trainer voor Ajax ook hij kan niet of weet niet hoe je het moet spelen. Berwijn is geen leider maar een zak zout. De echte leider in het team is Klaassen hij probeert hoog druk te zetten maar de rest is loopt al bij de midden lijn. Wat een een kneuse voetbal. Schaam je diep Steyn je had met deze spelers misschien iets slechter dan PSV linnen spelen maar er zit ook nergens een lijn in. Je heb net zoveel tijd gehad als Bosz.

Uiteindelijk moet je hem over de streep trekken en doe je dat ook, maar poeh… het was niet best…

Wat is dit Ajax een zwakke ploeg zeg. Totaal geen Ajax dna meer. Net een vreemdelingenlegioen.

Wat een schandalig slechte vertoning zeg. Ajax moet zo snel mogelijk Steijn eruit gooien om de schade beperkt te houden. Ook als de aankopen mogen spelen, er is totaal geen lijn in het spel te bekennen en ik heb er 0.0 vertrouwen in dat hij het elftal draaiend kan krijgen. Het was vanavond nog slechter dan onder Schreuder en daarmee is denk ik genoeg gezegd. Schandalig slecht, ik ga even mijn ogen uitspoelen met bleekwater.

Blij dat ik thuis gebleven ben. Als ze dit wekelijks laten zien blijf ik ook thuis met de poulefase. Wat is het gênant. 0 schoten, 0 kansen. Geen spirit, geen pit, geen creativiteit, geen visie geen doel. Het is gewoon niks.
Van Europese top naar middelmaat in Nederland. Als we zesde eindigen sta ik er niet eens raar van te kijken.. Wat slecht!




Steijn moet doorselecteren. Rensch/wijndal brengen het niet. Ze krijgen de bal en ze weten niet wat er mee te doen. 75 van hun passing is terug naar medic/hato of gorter. Taylor loopt pseudo vrij metertje naar links en naar rechts en denkt dan aangespeeld te kunnen worden. Ook elke keer mekkeren bij de scheids. Kijken deze mensen geen ander voetbal op tv dan kunnen ze leren van de topclubs waar ze constant in beweging zijn op het middenveld en voorin. Die jongens blijven niet statisch staan. Luitjes als bernardo silva en grealish als voorbeeld te noemen zijn constant in beweging of onderweg.



Pleur al die aankopen er maar in. Slechter zal het niet worden. Ik ga er vanuit dat Mikautadze de plek van Brobbey in zal nemen. In helemaal niks een Ajax spits. Lompe hork die er niet meer dan 10 in gaat schieten in de Eredivisie. Taylor veeeeel te licht. Berghuis lijkt al op zijn retour. Wijndal had al verkocht moeten zijn. Alleen die Tahirovic is redelijk. De rest is vullis!

1 september 2023 om 07:32

O.a. Medic en Branco behoren ook tot de aankopen. Je kunt niet zeggen dat zij indruk maken.

Wat een ruk wedstrijd hebben ze gespeeld , je zal met je maat en twee kinderen 2 tot tweeënhalf uur in de auto naar de arena gezeten hebben. En dan 90 minuten zo waardeloze kut wedstrijd moeten aanzien .En dan ook nog terug naar huis 2 tot tweeënhalf uur .Met deze selectie kunnen ze beter van systeem veranderen want 433 gaat het echt niet worden dit seizoen . Ze kunnen beter dit seizoen 4 2 3 1 spelen Gorter Avila Hato Satulo Gaaie Branco Tahirovic Bergwijn rechts Akpon op 10 Berghuis op links en Mikautadze op 9 en ik zet Gaaie erin omdat die het volgens mij nooit slechter kan doen dan Rench .Bergwijn mag er ook uit maar wie moet er dan oo rechts ?

Ajax zat jaren lang in crisis met een ''power struggle'' over wie de club zou leiden. Hele Cruijff revolutie en daarna werd alles rustig door het aanstellen van figuren zoals Overmars. Overmars als technisch directeur bracht Ajax zoveel stabiliteit op sportief gebied. Het was gewoon te verwachten dat het allemaal minder zou worden nadat je een Overmars kwijt raakt (wat zijn eigen schuld was). Het gaat gewoon weer moeilijk jaren worden voor Ajax. Ajax is het netwerk van Overmars kwijt. Je gaat mindere spelers binnenhalen en trainers. Geen Ten Hag, geen Overmars en je zult weer een Ajax krijgen van het niveau voordat die 2 daar zaten. Dit gaan jaren van Europa League voetbal worden, of nipte CL kwalificaties, de landstitel winnen hier en daar maar zonder overwinteringen in de CL.

1 september 2023 om 00:12

Met pijn in mijn hart geef ik je een duimpje omhoog. Ik ben bang dat je gelijk hebt.

Het was slecht, maar wat hadden we eigenlijk anders verwacht. Vorig jaar was al duidelijk dat deze selectie veel te kort koningen had. Nu zijn de betere spelers weg en waren de meeste aankopen nog niet speel gerechtigd. Het is voor Ajax te hopen dat daar iets tussen zit.

Ajax wordt al mooi volwassen. Goed om te zien dat Steijn begint met resultaatvoetbal. Zonder problemen geplaatst voor de groepsfase en daar draait het uiteindelijk om.

Schande echt dikke schande. Wijndal, taylor en medic per direct contract ontbinding. Geen idee wat die 3 nog toevoegen, maar als je 3 Acv containers op die posities zet merk je het verschil niet hoor. En aanvoerder bergwijn.. werkelijk waar joh. Toon toch eens ballen man! Doet niks, zegt niks, vraagt niks, creeert al helemaal geen donder. Heb me zelden zo geïrriteerd aan Ajax als vandaag. Wat een dikke middelvinger naar je supporters!!

Ik ga even in een hoekje zitten huilen…
Als je met Klaassen en Taylor op het middenveld speelt is het sowieso klaar voor mij.

Laten we hopen dat al die aankopen iets van Ramos, Litmanen en Van Basten weg hebben, anders wordt het een heel lang seizoen.

31 augustus 2023 om 22:57

Haha dream on. Ajax is Ajax niet meer. Sportief zijn ze compleet naar de klote. Van Europese top onder Ten Hag naar subtop Eredivisie en dus een nobody in Europa.

Huilen met de pet op….

Waar was de aanvoerder van Ajax, tijdens de wedstrijd, en voor een analyse achteraf.

Taylor en Rensch zijn toch gewoon ADO niveau. Wat een slappe voetballers met elk balletje terug en breed.

Het spijt me maar ik denk dat ik dit seizoen na 65 jaar het “toegewijde Ajacied zijn” op een laag pitje ga zetten. Met het aantrekken van tig buitenlandse spelers gooit mijn club zijn filosofie gigantisch overboord. Talentvolle jeugdspelers worden genegeerd, op Hato na misschien, en daarvoor in de plaats grotendeels onbekende buitenlandse spelers. Nee dit is niet meer het Ajax zoals ik het 65 jaar gekend heb. En nee, mochten ze onverhoopt en in mijn ogen onmogelijk, toch kampioen worden ook dan zal ik niet met de meute meelopen naar welk plein dan ook. Dit is niet meer mijn Ajax.

31 augustus 2023 om 22:36

Totaal onherkenbaar Ajax. Helaas iets wat moeilijk om te keren valt.

Heel simpel, met Rensch, Wijndal, Taylor en Bergwijn ga je geen prijzen winnen. Mocht dat bij Ajax zelf nog niet duidelijk zijn. Die jongens worden niet beter en bezitten niet de hardheid die een voetbalprof moet bezitten. Het tempo van Ajax past precies bij deze jongens. Traag, slap en geheel vrijblijvend. Dus snel wegdoen. Net als de nieuwe trainer. Het lijkt alsof hij zichzelf aan de lijn in een snoepwinkel waant, en nog steeds lijkt te dromen. Hoe is het mogelijk dat ik hier mag staan. Terwijl ik totaal ongeschikt ben. Het zal je allemaal maar overkomen. Maar goed, gewoon stug doorgaan richting de afgrond!

Ben echt benieuwd wat de basis dit weekend word want je kan er wel 6 wisselen als het niet meer is

31 augustus 2023 om 22:39

Precies dit. Hopelijk is die Mannsverk een leuke voetballer. Kan Tahirovic door naar 8. Akpom op 10 en Mikautadze op 9. Forbs mag wel de kans krijgen op links en Godts of Berghuis op rechts. Sutalo en Avila zullen ook wel in de basis beginnen

Je kunt best een keer een onbekende in je organisatie toevoegen, maar Ajax spant de kroon. In alle geledingen zitten mensen zonder Ajax verleden aan het roer. Vragen om problemen?

Je zou een evt. swingend, in ieder geval hardwerkend, een ieder knokkend voor zn basisplaats, ajax verwachten. Wat een afgang dit.
Met welke opdracht heeft de trainer zn voetballers t veld ingestuurd?
Dit kon zo nog wel eens een moeilijk seizoen worden.

Dit was werkelijk heel slecht! En je gaat je echt afvragen wat dit seizoen gaat brengen.. Gorter kaaai,Hato,sutalo,avila tahirovic mansverk berghuis forbs Agpom mikautadze…. Zou zomaar een opstelling kunnen zijn.. ik laat bergwijn bewust weg na vanavond die was slechter dan slecht. Maar ik mis een creatieve 10 en een diepe rechtsbuiten! En ik mis onze eigen jeugd in deze opstelling … ik mis…. Ajax 😢

Ik heb geen idee wat ik net heb gezien, maar het leek niet eens een beetje op voetbal. Heeft ook geen zin om individuen uit te lichten, echt niemand stak er bovenuit. Hato en Borges misschien nog een beetje. Een dikke onvoldoende voor de rest, inclusief Steijn. Die man heeft geen Ajax-visie en hoort niet eens op een lijst te staan. Druk zetten en een positiespel zie ik amper, ook steeds dezelfde wissels. Alleen de nieuwe aankopen kunnen hem nog redden.

Mijn God haha, Ajax moet vechten voor top 5 dit jaar.

Zoals Brobbey daar stond tijdens het interview, is tekenend voor het huidige Ajax: inspiratieloos, geen idee, geen strijd, geen motivatie. En dat kun je de trainer kwalijk nemen.

Na zo’n wanprestatie mag je Steijn en de hele bende daarboven ontslaan. Je kan door de ondergrens zakken, maar dit was nog erger. Naast dat het voor Ajax een wanprestatie was benadelen ze NL ook door geen punten te scoren. Dit is werkelijk schandalig!

Echt een ware verschrikking om te zien... geen kans gecreëerd, geen inzet, geen druk op de bal, geen idee achter het spel, stroop beweegt nog sneller!!!! Wijndal, rensch, klaassen, bergwijn, medic, Taylor... de helft van je team is echt veel en veel slecht... komt niks uit! Die spelers kunnen in de KKD het verschil misschien maken maar hier echt niet.. ik heb wel eens slechte wedstrijden gezien maar dit sloeg echt alles.. zo bar en bar slecht.. ik zou straftraining geven en de hele wedstrijd met het team terug kijken om aan het einde te vragen wie er geld had betaald voor deze vertoning... echt verschrikkelijk.om naar te kijken....

Ik vraag me nog steeds af wat ik vanavond in het stadion heb gezien. Het was zo onthutsend zwak. Ajax toonde geen enkel initiatief om het publiek te maken. Rensch en Wijndal hebben andermaal aangetoond absoluut niet over het niveau te beschikken waar een Ajax-speler aan moet voldoen. Kan me niet voorstellen dat er voor die twee nog veel meer minuten inzitten dit seizoen. Maar dat je als ploeg tegen een armetierig Ludogoretz aanvallen helemaal niets klaarspeelt gaat natuurlijk verder dan die twee. Rond passen in een veel te laag tempo, weinig positiewisselingen en iedere bal vooruit was zo’n beetje balverlies. Ik moet het allemaal nog maar zien dit seizoen.

Tja, Ajax was na de eerste wedstrijd al met duidelijke cijfers door. Dan is het ook vervelend als je nog zo'n nikszeggende return moet spelen. Wel vervelend voor de supporters die een kaartje gekocht hadden.

1 september 2023 om 07:36

Ze hebben geluk dat Kudus toen nog mee deed. Met zijn verkoop is er veel individuele klasse verloren.

1 voordeel het dieptepunt kwa voetbal is wel bereikt nu, het kan alleen maar beter gaan nu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren