Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verrassende interlandoproep voor Feyenoorder: 'Heel grote verrassing'

Laatste update:
/

Kostas Lamprou is voor de eerste keer opgenomen in de voorlopige selectie van het Griekse elftal. "Dit is een heel grote verrassing", reageert de 21-jarige doelman van Feyenoord via de officiële kanalen.

Lamprou maakte in de thuiswedstrijd tegen FC Zwolle (2-0) zijn debuut. In de beker tegen NEC (2-3) stond hij ook onder de lat, omdat Erwin Mulder zijn teen heeft gebroken. "Het gaat allemaal heel snel", vervolgt de Griek op de clubsite. "Het zou geweldig zijn als ik ook bij de definitieve selectie zit."

Op 5 oktober maakt de bondscoach van Griekenland, Fernando Santos, de definitieve namen bekend. Een week later speelt men de WK-kwalificatieduels met Bosnië-Herzegovina en Slowakije.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is wel erg slecht gesteld met de Griekse keepers als je Lamprou gaat oproepen.

28 september 2012 om 15:15

Als ik me niet vergis is hij al wel de eerste keeper bij jong Griekenland. Niet heel raar dus dat hij nu als 3de keus word opgeroepen. Daarnaast kan hij best wel aardig keepen echter heeft hij zijn lengte niet bepaald mee en moet hij natuurlijk veel wedstrijden spelen om ervaring op te doen net als elke jonge keeper. Feit blijft echter wel dat het niveau van de keepers in Griekenland een stuk lager ligt.

28 september 2012 om 15:38

Ik kan het best begrijpen dat hij op dit moment de 3e/4e keeper van Griekenland is, maar wat ik wilde zeggen is dat je dan kwalitatief gezien geen goede keepers hebt.

28 september 2012 om 15:19

@mr_m: Inderdaad. Ik schaam me als Feyenoorder kapot dat hij op doel staat. Hij kan opzich best goed keepen, heeft goede reflexen etc. Maar de lengte, dat kán gewoon niet. Vind het geen gezicht, zo'n klein ventje onder de lat. Maar goed..

28 september 2012 om 15:26

Ga je lekker schamen, maar noem jezelf dan geen Feyenoorder meer. Waarom schamen? Die jongen maakt nog wat begin foutjes, maar het is echt geen matige keeper, met een lengte van 1,78 en je handen in de lucht steek je nog boven iedereen uit, dus het komt best goed...

28 september 2012 om 15:31

Oja Harmjan1983?

Bij dat schot van Toivonen kwam hij ook zo makkelijk bij de bal toch? Als deze jongen 1.90 was geweest, had hij die bal van Toivonen wel kunnen pakken. Dat hij dat niet is, kan die natuurlijk zelf ook niets aan doen.

Feit blijft wel dat hij gewoon erg klein is voor een keeper, wat je ook zwak maakt in lucht duels, zelfs als je je handen de lucht in doet. Een speler als Toivonen, Pelle, Altidore zullen blij zijn met een keeper die een kop kleiner is dan zij bij standaard situaties.

On: Natuurlijk logisch dat hij wordt opgeroepen als 3e keeper als hij al bij jong Griekenland doelman is. Zelfde geval als met Zoet bij Nederland.

28 september 2012 om 15:36

Het ligt niet alleen aan de lengte. Iemand van 1.78 weegt geen 90 kilo die een 1.85 lange aanvaller wel weegt. Als die erin gesprongen komt. Gaat je lichaam automatisch in verdedigende houding. Dus je komt ondanks je handen niet hoger dan die aanvaller. Ligt ook aan de sprongkracht, maar we gaan ervan uit dat die van de keeper net zo goed is.

28 september 2012 om 15:42

Pff zielig figuur. Schamen voor een jongen van 20 op goal met nauwelijks Eredivisie ervaring. Wat een treurigheid. Lamprou gaat er in ieder geval iedere wedstrijd voor en wordt opgesteld door Koeman. Dat hij nog niet het niveau heeft dat we zouden willen is toch niet direct zijn schuld? Daar ga je toch niet om schamen?

Er zijn meer kleine keepers, al is het wel aan nadeel ja. Moedig de spelers gewoon aan. Hebben we bij Feyenoord altijd gedaan en doen we gelukkig nog steeds. Van gezeik is nog nooit iemand beter gaan spelen.

28 september 2012 om 15:47

Hij zegt toch ook niet dat het zijn schuld is? Hij schaamt zich voor het feit dat zo'n klein mannetje onder de lat staat.

Hij zal zich ook wel schamen dat een speler als Cissé bij Feyenoord in de selectie zit.... zou ik wel doen dan in ieder geval...

28 september 2012 om 16:47

@herman!
Ga jij je maar lekker kapot schamen dat hij op doel staat, ga ik hem zaterdagavond weer aanmoedigen zoals je dat van supporters van je club mag verwachten.

28 september 2012 om 16:51

precies .gaat niet om de lengte . Iger Casillias een van de beste keepers is 1.81

28 september 2012 om 19:27

Kom op man, Hij is echt 3 of 4 centimeter kleiner dan de beste keeper van de wereld Casillas. Casillas heeft er geen problemen mee, lijkt me sterk dat die 3,4 centimeter veel gaan uitmaken.

28 september 2012 om 19:56

@armenchik

Als je het niveau van Casillas hebt, dan kun je het er inderdaad mee redden. Wel degelijk dat die paar centimeter uitmaakt. Want waarschijnlijk zal Casillas dan ook langere armen hebben.

28 september 2012 om 21:44

Ga maar eens googlen en typ dan in..spud webb..deze Basketballer heeft een lengte van 1.80 dacht ik maar won wel het all star dunk contest..lengte zegt echt niet alles..en schamen voor je eigen spelrs doe je niet..en doe je dat wel hou het dan gewoon voor je..eigen spelers hoor je niet af te branden..

28 september 2012 om 23:42

@ Harmjan1983: ik weet niet of je de vorige wedstrijd van Feyenoord gezien hebt, maar die gozer zat gewoon twee koppen onder de lat. Beginnersfoutjes mogen alle keepers maken maar ik vind hem gewoon te klein. Als ik dan geen Feyenoord meer mag zijn, dat zijn jouw woorden maar dat boeit me eerlijk gezegd geen kut. Doei.

Griekenland heeft wel erg grote problemen onder de lat, als je hem al oproept. Lamprou is normaal reserve bij Feyenoord, dat zal toch echt niet je gedroomde keeper zijn.

28 september 2012 om 15:13

Niet alleen onder de lat hebben ze grote problemen...

28 september 2012 om 15:22

Dat is waar, maar dit gaat over Lamprou en daarom noem ik specifiek keepers. Maar Griekenland heeft voor de rest inderdaad ook problemen. De verdediging is sterk, het middenveld vrij matig en de aanval redelijk. Het grote probleem van Griekenland is dat ze in de breedte zo zwak zijn. Dat zie je nu ook weer. Als Lamprou wordt opgeroepen, het je bepaald geen luxeprobleem.

28 september 2012 om 15:30

Het grote probleem van Griekenland is dat ze geen geld hebben!

28 september 2012 om 21:46

Voorin hebben we zeker problemen..achterin daarentegen hebben we veruit de beste spelers in de eredivisie..

Hebben ze echt geen betere?

achja, iedereen ( op tv ) lachen om deze jongen. Maar hij moet heus wel wat kunnen. Geef zon jong de ruimte en tijd. Wie weet wat het wordt.

Vind dat gelul over grote en kleine spelers een beetje over de top!
Als je tegen Gijpie zegt dat Messi of een Snijder ook klein zijn dan is het opeens een uitzondering.
Nou ik kan ook zat lange grote breede spelers opnoemen die er niks van bakken..

Leuk voor deze jongen. Is volgens mij ook nog een hele goede jongen voor in de groep.

28 september 2012 om 15:18

Kleine spelers is wat anders dan kleine keepers. Als een keeper niet eens bij de lat kan, heb je serieus een probleem. Een speler kan zich gewoon goed positioneren.

achja, hij heeft (een deel van) zijn opleiding bij ajax genoten, dus hij zal hoe dan ook wat kunnen. Mooi voor die jongen!

28 september 2012 om 15:27


De 22-jarige Barry Janssen genoot ook zijn opleiding bij Ajax .

En rolt nu worsten in hun velletje bij de Hema...

Hij is te klein voor het servet en te klein voor het tafellaken.

Ik vond de oproep van Vermeer bij Oranje al raar. Die Grieken moeten wel heel erg krap in de keepers zitten.

28 september 2012 om 15:20

Er zijn weinig Nederlandse goalies met betere reflexen dan Vermeer. Hij is alleen wat onrustig als hij de bal heeft.

28 september 2012 om 15:30

Zoet, Stekelenburg, Krul en Vorm hebben allemaal betere reflexen en zijn over het algemeen beter dan Vermeer.

28 september 2012 om 15:38

Stekelenburg heeft geen betere reflexen, net als dat Van Der Sar geen betere reflexen heeft. Echter kunnen zij wel inschatten hoe een bal komt. Vermeer niet. Die springt en in de laatste 2 meters weet hij eindelijk waar die bal precies komt. Dan is het te laat om de bal op te vangen.

28 september 2012 om 15:40

Ik weet niet waar jij vandaan haalt dat van der Sar geen betere reflexen heeft. Edje is 1 van de beste keepers ter wereld.... ooit....

Zelfde reflexen als Vermeer.. pfff schaam je!

28 september 2012 om 20:48

heb je edje eens moeten zien toen hij 24 was. reflex.... maar jij bent waarschijnlijk uit het jaar 1998.

29 september 2012 om 08:22

Ik vind Zoet vreselijk overschat. Ik vind hem bijna nooit uitblinken, en feit is gewoon dat Vermeer qua reflexen en reactiesnelheid een van de betere is.

29 september 2012 om 09:00

bijna...'82 jochie...

Wat was er toen hij 24 was? Juventus? ja mindere tijd maar nog altijd 57 x beter dan Vermeer. Qua reflexen en qua voetbal. Daarna alleen maar groter en groter geworden.

Niet te vergelijken met matige keepertje Vermeer

Ze hebben bij Griekenland gelukkig de lat niet erg hoog liggen...

Prima 3e keepertje...

Noem mij 1 kleine keeper die de europese top heeft gehaald. Ik kom met Sar, van Beveren, Breukelen, Casillas, Zenga, Kahn, Schmeichel, Tsjech, Buffon zo in twee drie alleen maar bij keepers uit die lengte hebben.

28 september 2012 om 15:32

wat is lengte?

Casillas is 1.82...
even 1, 2, 3...

28 september 2012 om 15:40

Fabian Barthez met 1.83
Weet niet echt of je dat een topkeeper mag noemen maar heeft wel wat prijsjes gepakt voor Frankrijk. Victor Valdes idem met 1.83.

28 september 2012 om 15:41

Sowieso boven de 1.80 moet je zijn vind ik. Cassilas is al 7 cm groter dan Lamprou, en de kleinste uit het rijtje die ik noemde, en geen probleem omdat ie enorm veel compensatie kwaliteiten heeft.

7 cm is ongeveer het verschil tussen zijn hand en die bal van Toivonen tegen Feyenoord die die eruit had kunnen tikken.

28 september 2012 om 16:28

Die dwerg van Saint Ettiene is ook goed, geen topkeeper, maar redelijk!

28 september 2012 om 19:28

Casillas is maar 4 centimeter groter dan Lamprou, dat is echt niks.

Persoonlijk ben ik wel blij met de selectie van Lamprou. Ten eerste omdat Griekenland geen geweldige keepers voor het oprapen heeft. Ten tweede, Lamprou heeft prima wedstrijden gekeept, bij zowel Feyenoord 2 als Griekenland U21. Ten derde, hij heeft zijn ontwikkeling voornamelijk in Nederland doorgemaakt. Nederland staat bekend om zijn goede trainers als het gaat om keepers. Hij heeft de basis. Zijn lengte kan een nadeel zijn, mits hij dit compenseert met zijn sprongkracht. Ik verwacht wel dat hij deze keer afvalt, maar zijn selectie is een goed teken van Santos.

Zo verrassend is het toch niet, hij is al de keeper van jong Griekenland. Dan kan hij toch ook bij de voorselectie komen van Griekenland.

Zeker crisis in grieks keeperland..ze zullen wel niet beter hebben.hij is doelman bij jong griekenland maar waar is de ervaring,zoet werd op soortgelijke manier geselecteerd bij Oranje maar die had wel een jaar RKC achter de rug en werd beste keeper gekozen vorig seizoen.deze man heeft nog weinig laten zien. Op het EK waren geloof ik alle griekse keepers tegen de 40. En ik kan mij niet echt een bekende goede griekse keeper herinneren,misschien weten jullie er een paar?/

Is zoals Mc_rulez al aangeeft al tijdje keeper bij Jong Griekenland.
Maar goed, het is altijd nog maar even afwachten of je dan ook daadwerkelijk bij de selectie van het grote Griekenland komt.
Ik ken zelf diens concurrenten niet goed genoeg om daar eerlijk over te oordelen, maar allicht dat men hem als potentiële doelman van Griekenland ziet.

Casillas is ook maar 1.82 m lang, maar is misschien wel de beste doelman ter wereld. Lamprou hoeft alleen maar iets hoger te springen dan zijn collega's, dan is zijn lengte eigenlijk helemaal geen probleem!

Nederlanders houden graag van happen én reageren op wat ze zien en niet wat iemand daadwerkelijk kan. Zonde is dat! Lamprou, ik ben trots op je!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren