Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Jong Oranje: Van de Looi moet enkele knopen doorhakken

Laatste update:

Jong Oranje trapt het EK Onder 21 in Georgië en Roemenië woensdagavond af met een groepswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van België. Bondscoach Erwin van de Looi verklapte een dag eerder al dat Bart Verbruggen op het jeugd-EK zijn eerste doelman is, terwijl Quinten Timber de aanvoerder van Jong Oranje wordt. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Quilindschy Hartman bij zijn debuut direct op een basisplaats kan rekenen.

Voor Verbruggen wordt de aftrap van het EK in ieder geval zijn debuut in Jong Oranje. De twintigjarige doelman mag zich dankzij zijn sterke optredens bij Anderlecht opmaken voor een fraaie transfer naar Brighton & Hove Albion. Hij krijgt de voorkeur onder de lat boven Kjell Scherpen, die eveneens bij the Seagulls onder contract staat. Het AD vermoedt dat de verdediging gecompleteerd wordt door Devyne Rensch, Jan Paul van Hecke, Micky van de Ven en Hartman.

Op het middenveld is Timber als aanvoerder zeker van een basisplek. De verwachting is hij een verdedigend blok vormt met Ryan Gravenberch. Meer aanvallende rollen op het middenveld zijn waarschijnlijk weggelegd voor Kenneth Taylor en Jurgen Ekkelenkamp, terwijl Brian Brobbey als spits fungeert. Crysencio Summerville start tot slot mogelijk als schaduwspits in de 4-2-2-2-formatie van Van de Looi.

Het toernooi begint voor Jong Oranje woensdag om 18.00 uur tegen de leeftijdsgenoten van België en is live te zien op NPO 2. Zaterdag is Jong Portugal de tegenstander, waarna volgende week dinsdag Jong Georgië nog volgt. Alle groepsduels van Nederland vinden plaats in de Georgische hoofdstad Tbilisi.

Vermoedelijke opstelling Jong Oranje:
Verbruggen; Rensch, Van Hecke, Van de Ven, Hartman; Timber, Gravenberch; Ekkelenkamp, Taylor, Summerville; Brobbey.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff van de looi. Taylor hangend aan de buitenkant. Tactisch genie is het! Zal wel weer niks worden maar ben al trots op hem dat hij niet met zijn ex groningen middelmaat van kaam en reis aankomt zoals eerder..

21 juni 2023 om 15:59

Niemand snapt hier toch iets van he dit systeem heeft nooit gewerkt de afgelopen jaren, het is altijd klote omdat je dan met jongens als taylor en ekkelenkamp op de vleugels staat. Het is maar goed dat deze man ermee stopt bij jong oranje

21 juni 2023 om 16:48

Reis is momenteel niet slechter dan een taylor of timber, waar de laatste twee genoemde wel een stuk meer potentie hebben

Ekkelenkamp en Taylor als je aanvallende middenvelders. Dan wil je ook geen leuk voetbal spelen.

Weet iemand ook waarom hij niet gewoon 4-3-3 speelt? Met Summerville en Manhoef heb je dan genoeg snelheid op de vleugles.

21 juni 2023 om 15:44

Omdat Van der Looi een van de slechtste coaches is die je maar kan hebben. Een zegen als hij vertrekt na dit EK.
Iedere keer denkt hij wat speciaals te moeten doen, maar de poppetjes op de juiste plaats zetten is te veel gevraagd.
Je mist enorm veel creativiteit als het deze 442 opstelling wordt.

21 juni 2023 om 16:07

Waarom altijd het heilige 433 spelen. Ik ben ook geen fan van vd Looi. Maar de buitenspelers zijn best matig de laatste jaren. Ik vind juist tactische flexibiliteit met minder kwaliteit juist een pre. Als je van Hecke in de video van VI bekijkt, komt dat ook terug. Denken over voetbal. Beter zijn is niet altijd, sneller, sterker en technischer. Tactisch en spelers met slimheid maken vaak het verschil.

21 juni 2023 om 16:17

Omdat we de spelers voor hebben om zo te spelen. Nu ga je doodleuk met Taylor als een halve buitenspeler gebruiken gewoon ronduit belachelijk

21 juni 2023 om 16:32

Hij wil graag zijn stempel drukken en laten zien dat ie ook wat kan.

Speel gewoon 433 man. Kom op.
Taylor en Zirkzee eraf. Summerville en Manhoef op de flanken.

Al vind ik alle 3 de spitsen wel van behoorlijk niveau, maar je moet er 1 kiezen. Zijn allemaal pure spitsen

21 juni 2023 om 16:07

Vermoedelijke opstelling is aangepast, maar dan nog heb je maar 1 buitenspeler.

Hij zal t vast beter weten, maar zou toch met 3 aanvallers spelen

Verbruggen
Rensch
Van den berg
van der ven
Maatsen
Q timber
Mijnans
Gravenberch
Manhoef
Brobbey
summerville

Vooral benieuwd naar van de Ven. Imo de meest onderschatte verdediger. Aan de bal heel sterk en absurd snel. Heeft ook zijn fysiek mee. Alle ingrediënten aanwezig om bij de absolute top te belanden. Kan je zowel LCV en als LB gebruiken en op beide posities komt uit goed uit de verf.

Ja joh, natuurlijk speel maar zonder Summerville. Wat een dom idee zeg. Ik zie in Brobbey en Zirkzee ook helemaal geen goede werk wisseling qua kwaliteiten. Dat vult elkaar toch niet aan?

21 juni 2023 om 15:57

Summerville staat toch gewoon in de mogelijke XI

21 juni 2023 om 16:06

jajoh89, net stond er nog Zirkzee

21 juni 2023 om 15:58

Klopt. Dat zag zelfs van Looi nog toen die de opstelling maakte blijkbaar Die zal er in minuut 60 wel in komen voor Brobbey..

Hup De Ketelaertje, hattrickje!

Noem me ouderwets maar dat 4-2-2-2 systeem begrijp ik werkelijk waar helemaal niets van. Hoe kun je met dat systeem nou een goede veldbezetting hebben. Het is interessant doen om het interessant doen.

Tja, vind dit een redelijk goede ploeg, maar snap niet waarom men Nederland als favoriet noemt. Zo bijzonder is het nu ook weer niet.

21 juni 2023 om 16:20

Favoriet zijn we toch sws als je kijkt naar onze selectie , ik vind dar die beter is dan België en Spanje. Maar gedoodverfde favoriet zijn we niet dat is Engeland en Portugal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren