Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Peter Bosz gaat flink rouleren tegen Arsenal

Laatste update:

De verwachting is dat Peter Bosz dinsdagavond in het Champions League-duel met Arsenal gaat rouleren. De oefenmeester lijkt ten opzichte van de Eredivisie-wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-0 winst) vier wijzigingen door te voeren. Het duel in het Philips Stadion begint om 18:45 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Bosz houdt in ieder geval wel vast aan doelman Walter Benítez. “Een wisseling is geen optie, omdat Walter onze eerste keeper is’, zei de trainer van PSV tijdens de voorbereidende persconferentie.

Jordan Teze was een vraagteken, maar lijkt voldoende hersteld van zijn hoofdblessure en start op de rechtsbackpositie. André Ramalho en Olivier Boscagli vormen het hart van de Eindhovense defensie, Sergiño Dest is de rechtsback van dienst.

Er wordt verwacht dat Bosz op het middenveld gaat experimenteren. “Waar ik het hele seizoen de bank prijs voor de manier waarop ze invallen, moet je ze die momenten gunnen als die mogelijkheid er is.” Jerdy Schouten lijkt het duel met Arsenal niet te gaan halen, terwijl Joey Veerman ontbrak op de afsluitende training.

Patrick van Aanholt start hierdoor waarschijnlijk als controleur met Ismael Saibari en Malik Tillman voor zich. In de voorhoede heeft Bosz door de blessures van Hirving Lozano en Noa Lang weinig smaken om uit te kiezen.

Ricardo Pepi, die op de trainingen en tijdens invalbeurten een goede indruk maakt, krijgt volgens het Algemeen Dagblad en De Telegraaf wel de kans om te starten tegen Arsenal en houdt in dat geval Luuk de Jong op de bank. Voor Pepi en de eveneens aan de aftrap verwachte Yorbe Vertessen lonkt in ieder geval een basisdebuut in de Champions League. Het elftal wordt tot gecompleteerd door Johan Bakayoko.

Tijdens de eerste groepswedstrijd ging PSV met keiharde cijfers onderuit tegen Arsenal: 4-0. Vier speelrondes later ziet de wereld er heel anders uit en weet PSV dat het als nummer twee doorgaat naar de knock-outfase, achter groepswinnaar Arsenal. "Ik ben als trainer erg benieuwd of we geleerd hebben van die wedstrijd en of we beter geworden zijn", vertelde Bosz maandag op de persconferentie. "En ik weet dat we dat zijn. Maar of we dat ook terug kunnen zien tegen een geweldige tegenstander."

Arsenal-manager Mikel Arteta kondigde maandag al aan dat hij de nodige wijzigingen door zou voeren in zijn opstelling. Zo zijn jongelingen Lino Sousa (18), Reuell Walters (18) en Ethan Nwaneri (16) mee op het vliegtuig naar Nederland gestapt. "De omstandigheden hebben hen in deze positie gebracht", doelt Arteta op de groepswinst. "Ze zijn nog heel erg jong, maar we willen ze de ervaring geven, omdat ze het talent hebben om hopelijk heel dicht op het team te zitten. We zullen proberen ze de kans te geven als we dat op het juiste moment kunnen doen."

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Saibari, Tillman, Van Aanholt; Bakayoko, Pepi, Vertessen.

Vermoedelijke opstelling Arsenal: Ramsdale; Walters, Kiwior, Gabriel, Zinchenko; Elneny, Jorginho, Havertz; Nelson, Nketiah, Trossard.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie liever andere opties dan Van Aanholt als cdm. Kan me echt niet voorstellen dat die daar uit de voeten kan, daar is hij veel te avontuurlijk voor en vind hem voetballend daar ook niet goed genoeg voor (niet echt goed overzicht, matige eerste aanname). Zou dan eerder kiezen voor Mauro, of Boscagli en dan Obispo/teze centraal achterin. Toont wel aan dat PSV op die positie echt een smaakje erbij moet hebben.

12 december 2023 om 10:40

Zie dat inderdaad ook totaal niet zitten met van Aanholt.. Kan me niet voorstellen dat dit gaat werken

12 december 2023 om 11:24

Ik verwacht Van Aanholt en Dest op de backs, Teze en Ramalho op CV en Boscagli door naar de CVM positie

12 december 2023 om 11:28

PSV heeft laatst geoefend tegen Schalke, met v Aanholt op CVM. Ik verwacht daarom ook dat hij daar vanavond start en de achterhoede intact blijft.

Ik wist niet dat het 5-0 was geworden tegen Arsenal.

Wat een luxe om in de ene laatste ronde al met niet de volledige a selectie te starten. Zou mooi zijn als PSV een resultaat kan boeken maar dat had zelfs met het 1e team niet makkelijk geweest. In ieder geval een mooie ontwikkeling dat we jonkies al CL ervaring kunnen geven

12 december 2023 om 10:34

Als je zag hoe psv weggespeeld werd in Engeland lijkt het me dat bosz blij is dat ie niet met zijn "1e" team hoeft aan te treden

Ramsdale met zijn CL debuut zou fantastisch zijn, is hem erg gegund. Ik zou wel Zinchenko banken want die is te blessuregevoelig. Verder wel prima B team, hopelijk maakt Nwaneri ook veel minuten

5-0? Nwaneri 17 jaar? Walters rechtsback? ....wauw.

12 december 2023 om 10:45

Walters speelt vooral RCV, klopt,. Maar hij kan oo kwel als RB uit de voeten hoor.
Verwacht hem zelf ook op die plek en eigenlijk White centraal voor de ervaring en coaching.

Walters - White - Kiwior - Sousa hoop ik, maar ik verwacht dat hij Zinny wel weer laat spelen... Idem voor Gabriel.

12 december 2023 om 13:04

Dit artikel was meer iets voor de maandagochtend idd.

Ben benieuwd hoe PSV gaat spelen met twee rechtsbacks en zonder iemand op de linksback positie. Hopelijk zelfde uitslag als de heenwedstrijd die PSV met 3-0 won.

Zou het heel raar vinden mocht Zinchenko starten. Achterin hebben we weinig opties momenteel, dus ik zou daar gewoon lekker de talenten de kans geven...

Ik zou spelen met Walters en Sousa. Nwaneri zou ik laten invallen, mits het geen 5-0 voor PSV staat of iets dergelijks (niet dat ik dat verwacht, maar Arsenal is wel vaker inspiratieloos als ze met een tweede elftal voor de lol spelen).

Hoop zelf op deze opstelling. Havertz zit er lekker in de afgelopen potten. Die moet je eigenlijk laten staan en door laten trekken, maar misschien is dat wel lastiger met een B / C elftal...

Eigenlijk hoop ik ook dat Gabriel niet speelt e ndat men gewoon met Walters - Kiwior speelt en White op de back. Of Walters op de back en White centraal voor de ervaring. White heeft paar potten gemist vanwege Tomi. Nu mag hij er weer langzaam inkomen.

Van Aanholt op 6? Zou ik wel heel apart vinden, maar goed... We gaan het zien. Vgm heeft hij daar 1 oefenpot oo kgespeeld en was het absoluut niks.

Ramsdale
Walters
Kiwior
Gabriel
Sousa
El Neny
Jorginho
Nelson
Havertz/ESR
Trossard
Nketiah

Dest is de linksback van dienst, niet de rechtsback. En PSV verloor in Londen met 4-0 niet 5-0.

12 december 2023 om 11:09

Het is toch vermoeiend, hoevaak uitslagen wel niet kloppen. Afgelopen weekend Vitesse ook al verkeerd. Het is best wel bedroevend, hoevaak dit soort fouten in de teksten zitten.

PSV verloor met 4-0 de vorige keer, altijd fijn als zoiets klopt in een 'journalistieke' tekst.

Bookies hebben wel veel vertrouwen in PSV??? Quotering is nagenoeg gelijk. Arsenal zal wel met een B eftal beginnen maar PSV ook is wel de verwachting. Ben benieuwd ik denk 2-2 of 1-2

Veel fouten voor de mensen die dit soort berichten plaatsen. Texel is dit genoeg bevonden en zal de rechtsback positie invullen maar Dest start ook volgens dit artikel op rechtsback? 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren