Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Calvin Stengs maakt mogelijk zijn rentree

Laatste update:

Feyenoord hervat de Eredivisie zondagmiddag met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Trainer Arne Slot lijkt op het eerste gezicht niet te zullen sleutelen aan zijn opstelling. De spelers die voor de interlandperiode ontbraken zijn nu ook nog niet (helemaal) fit, terwijl de basisspelers van de laatste weken beschikbaar zijn. Mogelijk maakt Calvin Stengs zijn rentree in de wedstrijdselectie, al is dat nog onzeker wegens enkelklachten.

Justin Bijlow is nog altijd niet beschikbaar en dus staat Timon Wellenreuther onder de lat. De Duitser maakt een uitstekende indruk en zorgt ervoor dat Slot voor een lastige keuze komt te staan wanneer Bijlow weer speelklaar is. In de verdediging worden er evenmin verrassingen verwacht. Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman moeten de nul zien te houden. Hartman viel uit bij het Nederlands elftal, maar heeft inmiddels weer meegetraind bij Feyenoord.

Stengs nadert ondertussen zijn rentree. De creatieveling uit Nieuw-Vennep liep in het TOTO KNVB Beker-duel met FC Groningen een knieblessure op, waar hij inmiddels van hersteld is. Stengs liep op de training echter een nieuwe blessure op. "Vandaag (vrijdag, red.) viel Stengs uit omdat hij last had van zijn enkel nadat hij een tik kreeg, dus dat is weer iets nieuws", vertelde Slot op de persconferentie.

"We zullen kijken hoe dat verder gaat. Als Stengs vandaag geen last had gehad van zijn enkel, dan had hij sowieso bij de selectie gezeten zondag. Ik heb nu nog steeds de hoop dat hij dat zal doen, maar dat is vooral afhankelijk van zijn enkel en niet van zijn knie.'' Stengs lijkt een basisplaats in ieder geval te kunnen vergeten. Op het middenveld kiest Slot vermoedelijk voor Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en de meer aanvallend ingestelde Quinten Timber.

Voorin lijkt Slot niet direct aanleiding te hebben om wijzigingen door te voeren ten opzichte van het met 2-3 gewonnen duel met sc Heerenveen. Dat zou inhouden dat Santiago Gimenez andermaal geflankeerd wordt door Yankuba Minteh (rechts) en Luka Ivanusec (links). Net als Bijlow zijn ook Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo nog niet van de partij. Wel worden zij binnenkort terugverwacht, waardoor Slot binnenkort knopen moet doorhakken.

FC Utrecht


Net als Feyenoord moet ook FC Utrecht de nodige spelers missen. Naast de geschorste Mike van der Hoorn zijn ook Anthony Descotte, Taylor Booth, Jeppe Okkels, Hidde ter Avest en Ole Romeny er niet bij in De Kuip. "Allemaal met uiteenlopende blessures, maar er staat nog steeds een mooie selectie", vertelde trainer Ron Jans op de clubwebsite van de Domstedelingen. Jong FC Utrecht-spelers Joshua Mukeh, Silas Andersen en Nazjir Held hebben door de vele afwezigen meegetraind in aanloop naar Feyenoord-uit.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Barkas; Vesterlund, Flamingo, Viergever, El Karouani; Bozdogan, Toornstra, Iqbal; Azarkan, Lammers, Boussaid.

Bekijk Feyenoord - FC Utrecht live op ESPN via Ziggo!

Feyenoord - FC Utrecht:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk kunnen we inlopen op PSV. Ik heb niet de illusie dat we nog kampioen worden, maar het zou leuk zijn als het nog een beetje spannend kan worden.

31 maart 2024 om 09:09

Prachtig om Bosz gister zo boos te zien. Meteen overdrijven over de wedstrijd en de instelling van zijn team. Kan weleens de ommekeer zijn hoor, maar ik ga er ook niet vanuit.

31 maart 2024 om 09:35

Haha ja mooi is dat hè Henkie. Laten we het hopen dat PSV nu zenuwachtig wordt 🤩

31 maart 2024 om 12:36

Precies dit. Een beetje spanning zo op het einde zou wel mooi zijn. Dat je toch elke speelronde ingaat met: als psv punten verspeeld dan is het nog maar .....punten. Tuurlijk zullen ze uiteindelijk kampioen worden,maar nergens meer om spelen is ook saai dus zolang ze (Feyenoord) in het meest extreme geval nog kampioen kunnen worden is het allemaal net wat leuker

Het is helemaal niet zeker of Stengs terugkeert in de basis. Hij speelde voor zijn blessure een aantal wedstrijden zwak en heeft eigenlijk nooit constant goed gespeeld. Het zou mij verbazen als er niet naar vervanging wordt gezocht en hij komend seizoen weer basisspeler is.

31 maart 2024 om 10:03

Het alternatief is een duo zerrouki-Wieffer en Timber op 10. Dan heb je Stengs echt wel nodig

31 maart 2024 om 10:36

Zoals vandaag. Vreselijk middenveld

31 maart 2024 om 10:50

Eens, snap ook niet waarom je Lingr dan gehaald hebt. Heb je hem dan alleen gehaald voor de laatste 20 minuten? Lijkt mij toch vrij stug

31 maart 2024 om 10:58

Ja ik zou, zolang Stengs er niet bij is, weleens Wieffer-Timber-Lingr willen zien. Die jongen wordt vooralsnog te weinig gebruikt vind ik. Verplichte koopoptie ook geloof ik?

31 maart 2024 om 11:17

Ja klopt, des te gekker dat hij amper gebruikt wordt. Doet het in de minuten die hij krijgt best prima.

31 maart 2024 om 11:35

Ja echt precies. Heeft natuurlijk verreweg de meeste assists. Scoort ook gewoon, plus is je creativiteit vanuit het middenveld.

Met alle respect maar vond het juist lekker lopen afgelopen weken.. Zeker wnnr Lingr erin kwam, zat er ineens heel veel energie erin. Middenveld mag een keer wel met Lingr starten op 10, Timber en Wieffer erbij.

31 maart 2024 om 11:31

Van mij mag Lingr ook wel een keer starten. Maar ik vind wel dat Lingr het beste tot z'n recht komt in de eindfase met zijn kwaliteiten. Helemaal je tegen een ploeg speelt die het goed dicht houdt en er aan het einde meer ruimte ontstaat. Ander is zeker Stengs een betere optie imo. Maar ik vind dat Lingr wel te weinig minuten krijgt ja. Zeker nu Stengs geblesseerd is/was.

Net als dat ik Milambo en Sauer graag iets meer minuten zou willen zien maken. Wat dat betreft vind ik het nog steeds jammer dat Sauer niet is uitgeleend aan Excelsior voor een halfjaar.

31 maart 2024 om 12:20

Mee eens! Vooral je visie op Milambo en Sauer, volledig mee eens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren