Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermaelen vraagt fans om geduld: ‘Het was een moeilijk seizoen voor mij’

Laatste update:

Thomas Vermaelen werd voorafgaand aan het seizoen door Barcelona overgenomen van Arsenal, maar veel indruk heeft de mandekker niet gemaakt. Vermaelen kampte het complete seizoen met blessures en pas op de laatste speeldag kon hij debuteren. De Belg begrijpt dat er frustratie is over zijn functioneren, maar toch roept hij de fans op tot geduld.

/

“Tegen Deportivo La Coruña voelde ik me weer goed op het veld. Ik heb ervan genoten om weer te voetballen”, aldus Vermaelen tegen Sport. “Ik ben bijzonder ambitieus en ik weet zeker dat we dit seizoen nog succesvol kunnen zijn”, doelt Vermaelen op de finales van de Copa del Rey en de Champions League.

“Ik moet de fans vragen om geduldig te zijn”, zegt Vermaelen over zijn eigen situatie. “Ik begrijp dat ik kritiek heb gekregen, maar het was een moeilijk seizoen voor me. Ik weet zeker dat het volgend seizoen beter zal gaan.”

Denk je dat Thomas Vermaelen volgend seizoen wel goed presteert bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft deze man een pech de laatste jaren. Ik zie hem ook niet meer terugkeren op topniveau. Mooi naar een subtopper gaan waar ze je wel kunnen gebruiken en lekker seizoen spelen zonder blessures.

In drie seizoenen 15 wedstrijden...
En dan de fans vragen om geduld...

25 mei 2015 om 11:56

Haha inderdaad. Wordt niks meer met hem denk ik. Hij is niet een man van glas maar van kroepoek.

25 mei 2015 om 16:42

Hahaha geweldig, de man van kroepoek

26 mei 2015 om 12:50

Dat is juist nog twee keer moeilijker voor de speler in kwestie dan de supporters. Supporters zijn maar verwend in deze, hij heeft te kampen met de grote fysieke, maar vooral mentale klappen van zo'n blessure. Of denk je dat hij het fijn vind in drie jaar zo weinig fit te zijn?

26 mei 2015 om 13:15

2014/2015 Barcelona 1 0 0 0
2014/2015 Arsenal 0 0 0 0
2013/2014 Arsenal 14 0 0 0
2012/2013 Arsenal 29 0 3 0

Dat zijn 44 wedstrijden

Ik hoop dat bij een succesvol koppel kan vormen met Piqué volgend jaar, zodat Mascherano door kan schuiven naar de controleurs positie. Vind hem veel beter als Busquets.

25 mei 2015 om 11:49

Vermaelen was een hele rare aankoop. Zelfs op zn top is hij niet goed genoeg voor Barca. Leiden ze zelf geen goede verdedigers op?

25 mei 2015 om 11:54

Barca B staat op dit moment op het punt van degradatie uit de Segunda. Er is vrijwel weinig tot geen talent meer daar. Mede dankzij Sandro Rosell en Bartomeu.

25 mei 2015 om 11:55

Vermalen is in ieder geval een betere voetballer dan die Fransoos

25 mei 2015 om 11:56

Hij heeft geen eens kans gehad door zijn blessure beetje vroeg om te stellen dat hij niet goed genoeg is voor Barca.

25 mei 2015 om 11:57

Op zijn top was hij kapitein van arsenal en noemde ze hem de Verminator. In dat jaar kon hij zeker mee in de huidige verdediging van Barcelona. Nu Puyol weg is, blijft er toch niet heel veel van over, he.

25 mei 2015 om 12:46

Valt wel mee hoor.
We hebben nog griminaldo,adama,dongou,daigne,kaptoum etc.
volgend jaar komen sergi samper,sandro,munir naar het eerste.

Er zijn de laatste jaren veel talenten weggegaan bij Barcelona.
Niet alles is het schuld van Sandro en bartomeu,als Arsenal onze talenten overtuigt om naar daar tegaan kunnen zij weinig aan doen.

25 mei 2015 om 14:14

Hij heeft het toch over de achterste linie. Daar is totaal geen talent voor in La Masia

25 mei 2015 om 15:14

Ik snap niet waarom je zo nodig Fransoos moet zeggen, terwijl je beleefd kan blijven en hem gewoon Fransman kan noemen.

Ik vind het prima zoals het nu staat. De kracht moet er gewoon bij de aanval zijn wat er nu duidelijk is. Ik vind de verdediging niet zo belangrijk. Er moet natuurlijk wel een fatsoenlijke verdediging zijn maar als je de beste aanvallers van de wereld hebt is dat nu ook niet zo belangrijk. Kijk maar naar Liverpool vorig jaar. Ze kregen veel goals tegen maar scoorden ook veel meer goals. Ze verkopen Suarez en halen daar verdedigers zoals Moreno en Lovren voor terug. Wat is het resultaat. Liverpool speelt geen cl. Natuurlijk hebben ze ook pech met de blessure van Sturridge enzo. Maar ook bij city zie je hetzelfde. In theorie een ijzersterke verdediging maar toch geraken ze Europees niet ver. Nogmaals zoals het centrum nu staat bij Barca is alles goed. Zolang ze wel scherp blijven.

25 mei 2015 om 11:59

Klopt, zolang barcelona zeer goede en degelijke verdedigers heeft, is dat voldoende. Ze hoeven niet absolute wereldklasse te zijn.

25 mei 2015 om 12:12

Iedere topclub heeft topverdedigers nodig, ook barca. Op dit moment heeft Barca gewoon een uitstekende verdediging met Pique in wereldvorm en een zeer goede Mascherano. Barca heeft dit seizoen vaak genoeg net gewonnen en dan is de verdediging toch echt heel belangrijk.

25 mei 2015 om 12:16

Pique en Mascherano zijn zeer goede en degelijke verdedigers

25 mei 2015 om 12:50

We missen volgens mij nog wat lengte.
Bij corners gebeurt er zelden iets,alleen tegen kleine ploegen.

Vermaelen... wat moet er nog over gezegd worden? Stond in de schaduw van vertonghen die toch wel echt de leider en verdediger was die ajax overeind hield. Bij arsenal was vermaelen een gigantische flop en bleef hij meer op de tribune dan daadwerkelijk op het trainingsveld, laat staan voor de supporters in het stadion. Vervolgens een vreemde beslissing van barcelona om hem te kopen en ook hier weer een grote flop. Dit wordt helaas niets meer.

25 mei 2015 om 13:25

Ze hebben maar 1 seizoen samen gespeeld, in Vertonghen zijn eerste seizoen.. Dus hoe kan hij in de schaduw hebben gestaan van Vertonghen?

Het is elk seizoen een moeilijk seizoen voor deze gast. En hij casht ook nog flink ook, net als die diaby.

Laten we hem even wat tijd geven.. mensen zijn zo kritisch...

Toen Bale het goed deed bij Madrid was hij de man, even later tot op de dag van vandaag krijgt hij boordevol kritiek..

Laat die jongen maar eerst ballen, als je bij Arsenal in die tijd uitblonk en vaste waarde was, maakt hij zeker een kans bij Barca..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren