Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verliezend Besiktas houdt Ankaraspor toch uit finale

Laatste update:

De eindstrijd van de Fortis Türkiye Kupası, de nationale beker van Turkije, gaat op 13 mei tussen Besiktas en Fenerbahçe. In navolging van Fenerbahçe, dat zich dinsdag definitief ontdeed van Sivasspor, plaatste Besiktas zich woensdag ten koste van Ankaraspor voor de finale. Wel werd voor eigen publiek een 1-2 nederlaag geleden.

De formatie van Mustafa Denizili dankt haar finaleplaats aan het goede resultaat in de heenwedstrijd. In Ankara werd dankzij twee late doelpunten van Filip Holosko en Yusuf Şimşek met 1-3 gewonnen. Ondanks de late 1-2 van Ömer Aysan Baris slaagde Ankaraspor er niet in om minimaal een verlenging af te dwingen.

Fenerbahçe had in haar heenwedstrijd met 3-1 gewonnen en hield dinsdag stand in Sivas: 0-0. Titelhouder Kayserispor werd in de groepsfase uitgeschakeld, door achter Galatasaray en Ankaraspor te eindigen. De winnaar van de Turkse beker plaatst zich voor de eerste ronde van de UEFA Europa League, de opvolger van de UEFA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mooie wedstrijd, bjk heeft veel kansen gemist. maar ik denk toch dat Bjk dit jaar de landstitel gaat halen en finale tegen Fenerbahce maken ze ook veel kans op de beker, niet omdat ze heel goed zijn ,, maar op dit moment zie je wel een groot verschil tussen Bjk en Fenerbahce.

22 april 2009 om 21:07

Ja maar ik denk dat de Fener spelers wel alles gaan geven om de beker te pakken. 26 Jaar is niet niks he maarja Fener en Besiktas kunnen wel een leuke deal sluiten. In de competitie mag Besiktas winnen en de beker mag Fener winnen haha

22 april 2009 om 21:20

In de competitie mag besiktas winnen???
Die gaan sowieso winnen...

Knap van Ankaraspor, maarjah toch beter dat Besiktas door is, want die gaat Fenerbahce uitschakelen...

22 april 2009 om 21:24

Hoezo ben je daar zo zeker van dan. Alsof Besiktas zo goed voetbal speelt. En ik denk niet dat Besiktas kampioen wordt ze hebben nog meoilijke wedstrijden. Als Trabzon van Sivas wint deze week dan heeft Trabzon de beste kansen. Fener gaat Besiktas zeker verslaan.

22 april 2009 om 21:27

Ik zeg toch niet dat besiktas kampioen gaat worden, ik zeg alleen dat ze fenerbahce gaan verslaan..

Knap hoor van Ankaraspor. 10 Wedstrijden op rij niet kunnen winnen in de competitie en dan nu ff in 2 weken oprij Fenerbahce en Besiktas verslaan. Zou leuk zijn als ze deze week ook nog is Galatasaray verslaan. 3 Top clubs op rij aan de kant zetten

Knap van Ankaraspor, maar ik wou toch dat Besiktas door ging, want die heeft meer kans dan Ankaraspor om Fenerbahce uit te schakelen.
Off: Ik vind het wel jammer dat ze bij Voetbalzone niet vertellen hoe de doelpunten zijn gemaakt in de topics. ik bedoel hiermee dat ze niet de doelpunten vertellen van de Turkse league, bij andere leagues doen ze het namelijk wel

22 april 2009 om 21:20

Ja, lijkt me ook niet zo makkelijk als er geen Turks voetbal op televisie is. Wees blij dat er uberhaupt aandacht aan wordt gegeven op deze site.

22 april 2009 om 21:25

Geen turkse wedstrijden op tv? Dan ken je Ligtv vast niet, ik bedoel als er nou een turk zulke artikelen gaat schrijven dan is er geen probleem...

22 april 2009 om 21:41

@ Petters,

Waar zie jij Duits of Schots voetbal dan? En waarom word van dat wel uitgebreid samengevat.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel blij dat er op Vz aan turkse Voetbalnieuws aandacht word besteed. Is ook 1 van de reden dat ik Vz de beste voetbalsite vind.

Dan kom jij weer met je ' wees blij dat er uberhaupt aandacht aan word geven' ? Waarom praat jij zo met minachting? Denk je dat de Turkse league slechter is dan bijvoorbeeld de Schotse of Nederlandse? Ik zou als ik jou was eventjes Fenerbahce-besiktas over 2 weken bekijken, dan zal je pas voetbal en strijd zien.

Toevallig dat Turkse voetbal 1 van de leukste voetbal is van de wereld? Zie maar het Ek als voorbeeld .

22 april 2009 om 21:45

Het minderwaardigheidsvoetbal van de Turk komt weer naar boven drijven hoor. Ik zeg alleen maar dat er op Vz na geen enkele site is die aandacht besteed aan Turks voetbal, dus wees blij. Het zal me worst wezen of de Turkse competitie beter of slechter is dan welke competitie ook.

En de gemiddelde Nederlander heeft geen Ligtv.

22 april 2009 om 22:02

Als er iemand met een zin zegt met ' uberhaupt ' dan trek je wel je conclusies. Je kan het anders bedoelen, maar zoals je het zegt komt het wel heel vijandig over.

Ik zou bijvoorbeeld heus wel artikelen willen schrijven voor Vz.

En ik vind ook dat je je klanten ( in dit geval; je lezers ) moet bieden wat ze willen. Iedereen weet dat er hier veel Turken zijn, en dat bij elke Turkse topic bijna over de 100 gaan. Fb-gs was bijvoorbeeld al 400 reacties en heel veel gelezen. Dan mag je daaruit concluderen dat er veel belangstelling is voor Turkse voetbal. Dan zou ik het toch leuk vinden als de artikels beetje uitgebreider werden verteld. Verder niks aan te merken aan de redactie op Vz, maar ik bedoel wat Kaya_ua ook zei.

En je hebt gelijk dat de gemiddelde Nederlander geen Ligtv heeft, maar ook niet alle Nederlanders hebben Sport1 of andere kanalen voor Europees voetbal. En toch zie ik uitgebreidere verslagen bij Duits en Schots enz. voetbal dan voor Turkse voetbal .

22 april 2009 om 22:16

@ Petters

Samen met vele Vz-ers die het Turkse voetbal volgen ben ik Vz dankbaar voor de aandacht die wordt besteedt aan de Turkcell Superlig. Maar jij gaat voorbij aan het feit dat elk zichzelf respecterend media organisatie zich altijd moet willen verbeteren. De wens die ugurcanfb uitspreekt voor een uitgebreider wedstrijdverslag past in die gedachte. Dat jij minder geinteresseerd bent in de Turkse competitie en genoegen neemt met de vermelding van het hoognodige is jou zaak. Maar daar waar de nieuws items over het turkse voetbal gretig worden gelezen door een groeiende groep, is het wellicht te verwachten dat er meer eisen worden gesteld. Dat is iets anders dan het Calimero-syndroom waarnaar jij refereert. Ik zie het als een signaal voor een betere dienstverlening naar de voetballiefhebber toe.

23 april 2009 om 12:32

nou weten we al dat je een anti fb bent
ga gelijk een besiktas shirt halen voor je zelf ik zie tog geen verschil tussen besiktas en galatasaray

en k hoop dat fenerbahce beide wedstrijden van besiktas wint, in de competitie en beker, als fenerbahce geen kampioen kan worden boeit het mij verder niet wie er kampioen wordt, sivas, trabzon, besiktas of galatasaray..
fenerbahce moet ervoor zorgen dat alle wedstrijden wordt gewonnen aan het eind zien we wel wie kampieon wordt.

Kan iemand me uitlegge wat Uefa Europa League is?

Je hebt Cl
Je hebt Uefa Cup...

En europa league?

22 april 2009 om 21:22

De winnaar van de Turkse beker plaatst zich voor de eerste ronde van de Uefa Europa League, de opvolger van de Uefa Cup.

22 april 2009 om 21:22

Europa league is de nieuwe naam voor de Uefa Cup vanaf volgend seizoen

22 april 2009 om 21:24

je hebt ook intertoto, uefa en intertoto is nu samen euroleague geworden, zover ik weet.

22 april 2009 om 21:24

Europa League is Uefa Cup dat komt plaats van de Uefa Cup. En Uefa Cup gaat weg. Uefa Europa League wordt net zoals de Champions League groepsfase. Dus een stuk leuker dan hoe het nu is.

Ankaraspor weet weer wat winnen is. Galatasaray mag gewaarschuwd zijn. Halverwege de competitie had Ankaraspor nog uitzicht op Europees voetbal, maar met de uitschakeling van de beker is deze hoop vervlogen. De finale heeft geen favoriet, zowel Besiktas als Fenerbahce kunnen ervandoor gaan met de eindzege. Ik schat zelf de kansen van Besiktas hoger in. Besiktas is meer een team en Fener kent de nodige afwezigen. Daarnaast zal de druk vooral bij Fener liggen. Een ding is zeker, de vijfde plaats geeft recht op Uefa Europa League voetbal!

22 april 2009 om 22:39

Ik denk dat Ankaraspor niet zal winnen tegen Galatasaray. Ze hebben in vier dagen tijd tegen Besiktas en Fenerbahce gespeelt. Bij zulke wedstrijden rennen ze meer, concentreren ze meer. Zo een team kan het niet verdragen om hetzelfde prestatie drie keer in een week te leveren.

Ze zullen in een saaie lege stadion gaan spelen zondag. Dit is voor hun een groter nadeel dan voor Galatasaray. De concentratie zal minder zijn, de wil zal er nog wel zijn, maar de benen zullen niet meewerken.

Ik heb nog niet eens vermeld dat Galatasaray uitgerust is en de geblesseerde spelers langszamerhand weer terugkomen.

Ik kan er natuurlijk ook compleet naast zitten, maar het zou een primeur zijn als een team uit het Aziatische gedeelte van Turkije in een week tijd de 3 grootste clubs van Turkije verslaat.

Ehh Besiktas is door omdat Besiktas in Ankara 1-3 heeft gewonnen. Besiktas goed gespeeld maar niet echt met een mentaliteit van 'we moeten winnen' eigenlijk ook wel logisch want na de 1-1 wisten iedereen al dat het afgelopen was en Besiktas in de finale zat. Jammer van dat doelpunt van Ankaraspor had liever gelijkspel of overwinning... Maarja nu op de comptitie focussun beker komt later wel

Besiktas !!

Uefa Europa League is opvolger van Uefa Cup volgend seizoen...

Het was opzich een mooie wedstrijd, Ankaraspor heeft vandaag alles gegeven. Knap dat ze 2x achterelkaar winnen van 2 topclubs, Dat is wel knap, Want voordat ze tegen Fenerbahce en Besiktas moesten konden ze 10 wedstrijden niet winnen. Besiktas had de voordeel dat ze uit al 1-3 hadden gewonnen, Natuurlijk ga je dan Thuis rustig spelen en niet te aanvallend, Hoewel besiktas echt veel kansen heeft gemist. Ik vond ook die spits van Ankaraspor goed..hij heet volgens mij Meye. Erg snel en technisch..ik vraag me dan ook af waar Ozer Hurmaci was? Was hij geblesseerd ofzo? want ik zie hem laatste tijd niet meer in de basis, Verder miste besiktas een centrale verdediger, Zapotocny en Ibrahim toraman die Geschorst waren.. In turkije is het echt raar, wat kleinere clubs presteren tegen de topclubs echt goed. Kijk maar naar ankaraspor ze winnen van Fenerbahce en daarna winnen ze van Besiktas, Ik hoop dat ze deze week niet gaan winnen van Galatasaray. Finale dus Fenerbahce - Besiktas ik denk dat het echt een mooie wedstrijd wordt met strijd. Fenerbahce heeft al 26 jaar geen Fortis turkiye kupasi gewonnen, En dat ze zo ondermaats presteren in de Turkcell super Lig, Willen ze nog een troostprijsje. Ik denk zelf dat besiktas de beker gaat pakken deze jaar, maar we zullen zien..

Gefeliciteerd Bjk fans en succes in de finale.

Gs-fan

Fenerbahce speelt toch nu zoeizo Uefa cup, omdat Besiktas hoogstwaarschijnlijk Cl gaat halen? En als Besiktas Uefa haalt, moet Fenerbahce dan deze wedstrijd winnen om naar Uefa te gaan?

Maakt niet uit jongens, we hebben korte metten ze gemaakt. We waren veel sterker, maar het mocht niet baten. Bobo die niet eens normaal speelt..... tja wat verwacht je dan.

Ja waarschijnlijk wel want Besiktas kan niet in Cl en Uefa spelen
Maar ik heb liever dat Fener naar Uefa gaat dan hoeft die Sivas niet zal het Turkse voetbal niet veel goeds doen Besiktas en Trabzon Cl Gs en Fb Uefa is denk ik het best. Ook al zal dat denk ik niet gebeuren..

Sampiyon Besiktas

iedereen zegt wel besiktas kampioen, maar ik zie een trabzonspor of sivasspor ook wel roet in het eten gooien ben echt benieuwd hoe de finale ronde eruit komt te zien in turkije

Mooie wedstrijd, Ik had liever een verlenging gezien, met een winnend Bjk. Maarja, Hopen dat fener niet de beker wint. Gun hun helemaal niks.!

Besiktas was bij vlagen een genot om naar te kijken, maar ze missen toch effectiviteit. Als je goed speelt en je kan dit niet uitdrukken in je resultaat, dan blijf je de eeuwige nummer 2 dat mooi voetbal speelt maar geen resultaten haalt. Maar wat hebben ze toch een sterke selectie. Tello zou bij Galatasaray en Fenerbahce op dit moment een basis speler zijn elke week, bij Besiktas kunnen ze het veroorloven om hem te sparen.

Besiktas en Fenerbahce moesten wel eens vaker in de beker tegen elkaar, tot zo ver ik het mij kan herinneren was Besiktas altijd de meerdere. Het boeit mij niet als Galatasaray-fan wie er wint, ik wil waar krijgen voor mijn Ligtv geld. Ik wil mooi voetbal zien en strijdlust.

22 april 2009 om 23:26

Tello zou denk ik geen basis spelen bij galatasaray

22 april 2009 om 23:42

Ultraslan

Gangstarr zegt ook op dit moment, omdat er veel blessures zijn aan beide kanten.

23 april 2009 om 09:05

Ja maar op dit moment heeft kewell geen blessure :clown

23 april 2009 om 18:10

tello is een veel betere speler dan kewell.
kewell kan alleen maar rennen, geen techniek, geen overzicht.

Besiktas is lang geen kampioen meer geweest, dus zou het heel knap zijn als ze meteen de dubbel pakken, Kampioen + Beker

Mooie finale. Besiktas - Fenerbahce, weet iemand mischien in welke stadion ze spelen ?

23 april 2009 om 09:41

ze gaan in izmir spelen zeiden ze

23 april 2009 om 12:37

dat is nog niet helemaal bekend, izmir staat voor uit de kandidaten, maarja dat wordt afwachten

In de Turske Internet kranten staat dat het in Izmir Ataturk Stadi gespeeld gaat worden..
Wel een mooi stadion. Besiktas gaat dit jaar denk ik (weet ik) dubbelen Kampioenschap en Beker. We zijn gewoon het team dat het meest wil. Sivas speelt erg saai met 10 man voor het goal maar Besiktas ook al staat het 3-0 we blijven druk zetten en daarom spelen we ook wel erg mooi voetbal wat de meeste mensen zeggen. Fb en Gs willen allebei Europees voetbal dat heb ik eigenlijk ook liever want Sivas en Trabzon in Uefa of Cl zal niet echt een genot zijn om naar te kijken...

Sampiyon Besiktas !!!

Nee hoor, Wordt in samsun 19 mayis stadi gespeeld.. Ook een mooie stadion

23 april 2009 om 17:39

Samsun 19 mayis stadi ? daar geloof ik helemaal nix van, daar kunnen amper meer dan 20 duizend toeschouwers in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren