Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Verlengen bij PEC wordt lastig, ik hoop op een stap naar het buitenland’

Laatste update:

Youness Mokhtar heeft definitief besloten dat hij zijn contract bij PEC Zwolle niet gaat verlengen. De Marokkaanse Nederlander, die het voetballen op straat leerde, heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur en zou het liefst aan de slag gaan in LaLiga. Bekijk de volledige reactie van de linksbuiten hieronder.

Vind jij dat Youness Mokhtar toe is aan een stap naar het buitenland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat het eerst maar eens meerdere jaren zien wat je kan.

16 februari 2018 om 18:36

Dat doet hij toch al paar jaar..? La Liga betekent niet per definitie Barca, Real, Atletico of Valencia. Denk dat hij in de onderste gedeelte van La Liga prima meekan. Levante, Las Palmas, Alaves..

Ik hoop zeker met hem mee, maar daarvoor moet zijn rendement wel omhoog. Hij heeft nog een heel grillige houding wat hem soms onnavolgbaar maakt, maar net zo goed kan hij een wedstrijd lang niets van zich laten zien. Persoonlijk denk ik dat Laliga te hoog gegrepen is, maar dat hij zich prima kan ontwikkelen in de tweede divisie waar ook prima salarissen worden uitbetaalt.

Hij komt gewoon weg tekort bij pec doet hij het goed op moment !daar krijgt hij spijt van ! Ja op de bank in buiten land hoe dom kun je zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren