Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verdrietig nieuws uit Leipzig: fan overlijdt op tribune tijdens Bundesliga-duel

Laatste update:

Een heel verdrietig moment in Leipzig zaterdagavond. Tijdens het Bundesliga-duel tussen RB Leipzig en Borussia Mönchengladbach werd bekend dat er een supporter op de tribune gereanimeerd moest worden. De hulp mocht echter niet meer baten: Leipzig maakte niet veel later bekend dat de persoon in kwestie is overleden.

Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat er iets aan de hand was op de tribune. “In het stadion moet er iemand gereanimeerd worden”, schreef Leipzig op X. “Door dit incident zien onze fans er momenteel vanaf om de ploeg vocaal te ondersteunen. Wij hopen op het beste.”

Drie kwartier later kwam de club opnieuw via X terug op de gebeurtenis, met een verdrietige mededeling. “Helaas moeten wij mededelen dat de persoon het niet gered heeft, en in het stadion is overleden.”

“Dit raakt ons diep, en al onze gedachten zijn op dit moeilijke moment bij de familie en de andere nabestaanden. Rust in vrede.”

Ondanks de trieste gebeurtenis werd de wedstrijd gewoon uitgespeeld. Leipzig won het duel, door treffers van Xavi Simons en Loïs Openda, met 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel heel verdrietig nieuws.
In eerste instantie uiteraard voor familie en vrienden, maar het zal de supporters om hem heen ook niet bepaald in de koude kleren gaan zitten.
Veel sterkte!

Oeff wat heftig zeg.. RIP!

Wat vreselijk, rust in vrede.. 🙏🏾

Helaas was er voor de wedstrijd/begin eerste helft al bekend dat er een gladbach fan tijdens een verkeersongeval was omgekomen tijdens de reis naar het stadion, in de buurt (km weet ik niet) van Leipzig. Bron: gladbach fb/insta. Rest in peace fans van beide clubs. 🕯️

18 februari 2024 om 12:19

Klopt inderdaad.

18 februari 2024 om 14:45

Wtf. 2 fans voor/tijdens een wedstrijd? Pfff gecondoleert. Kan toch niet gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren