Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verdienstelijk debuut Stengs bij Nederlands feestje Antwerp

Laatste update:

Royal Antwerp heeft na zondagmiddag nog altijd geen punt verspeeld in de Jupiler Pro League. De ploeg van Mark van Bommel won in eigen huis met 3-0 van KVC Westerlo en gaat daardoor aan kop in België met 21 punten uit de eerste zeven wedstrijden. Alle Nederlanders waren betrokken bij de doelpunten in het Bosuilstadion.

Van Bommel begon met onder anderen Toby Alderweireld, Jurgen Ekkelenkamp, Vincent Janssen en Calvin Stengs in de basis. Laatstgenoemde aanvaller kwam afgelopen week op huurbasis over van OGC Nice en mocht meteen vanaf de aftrap starten tegen KVC Westerlo. Radja Nainggolan, die in de laatste weken van de transferwindow nog flirtte met een terugkeer naar Italië, begon op de bank.

De thuisploeg kwam na een half uur spelen op voorsprong. Alle Nederlanders waren bij het openingsdoelpunt betrokken. Stengs gaf de bal mee aan Ekkelenkamp, die vervolgens zijn dribbel inzette op de rand van het zestienmetergebied. De ex-Ajacied, die deze zomer voor vijf miljoen euro overkwam van Hertha BSC, werd vervolgens onderuit gehaald door Maxime de Cuyper. Janssen, die achter de bal ging staan, maakte vervolgens geen fout vanaf elf meter: 1-0. Dat was ook meteen de ruststand.

Slechts vijf minuten na het begin van de tweede helft verdubbelde Royal Antwerp de voorsprong. Stengs werd via een lange bal weggestuurd in de diepte, overbrugde tientallen meters en gaf de bal daarna mee aan Ekkelenkamp. De middenvelder gaf Koji Miyoshi daarna een niet te missen kans. De Japanner schoot van dichtbij in een leeg doel raak: 2-0. In de laatste tien minuten kwam via Anthony Valencia, die de bal na een assist van Janssen binnenkopte, de eindstand op het bord: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker begin zo voor van Bommel, benieuwd of hij het volhoud!
Bij psv was die eerste seizoenshelft toen ook erg goed.

Jemig Vincent, ik snap het, je kan scoren, stop ff met me voor lul zetten.

4 september 2022 om 18:29

Tja, als hij in het rood speelt...

5 september 2022 om 09:22

Wel mooi om te zien dat je er zelf voor uitkomt dat je mis zat. Is een groot goed en heb ik veel respect voor. Kunnen velen hier nog van leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren