Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing bij Kuyt: ‘Spanning kan een hoop met je doen’

Laatste update:

Simone Zaza baarde zaterdagavond opzien met zijn aanloop voor zijn strafschop in de penaltyserie tegen Duitsland. De aanvaller schoot uiteindelijk hoog over. Ook Dirk Kuyt, die menig penalty heeft genomen, was verrast door Zaza’s aanloop.

/

“Spanning kan een hoop met je doen. Maar mijn ervaring is dat een lange, normale aanloop zorgt voor een goede snelheid van een schot. En als de snelheid goed is, kan een keeper hem haast niet hebben. Of hij moet erg vroeg gaan”, aldus de 35-jarige Kuyt in een interview met het Algemeen Dagblad.

De 25-jarige Zaza, spits van Juventus, vond de reacties zelf overtrokken: “Ik neem mijn strafschoppen altijd op die manier en ik was ervan overtuigd dat ik nu zou scoren. Ik stuurde Manuel Neuer wel naar de verkeerde hoek, maar helaas ging de bal te hoog. Het zal moeilijk worden, maar ik wil me hier zo snel mogelijk overheen zetten”, zei hij bij terugkomst in Italië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een strafschop missen kan altijd een keer gebeuren maar een aanloop als een balerina met hoge nood nemen en vervolgens de bal hoog over schieten ziet er gewoon onnozel uit.
Neem gewoon eem aanloop ik zie niet in wat dat gehuppel voor meerwaarde heeft.

Kuyt kan het weten, kan me nog wel een paar penalty's uit zijn Liverpool tijd zo gauw herinneren (arsenal & Everton)...

4 juli 2016 om 10:18

De enige die ik me kan herinneren die nooit een stafschop gemist heeft is Kiprich in zn Feyenoord tijd althans....

4 juli 2016 om 10:50

Bij Feyenood was de beste penaltynemer ooit toch Korneev. Aanloop van niks en gewoon laag strepen in de hoek. Heerlijk. Waarom ik Van Hooijdonk en Kuyt niet noem: op belangrijke momenten hebben ze ze weleens gemist.

4 juli 2016 om 12:52

Gelukkig schoot van Hooijdonk de belangrijkste wel raak de 5de in de halve finale van EL tegen PSV .

4 juli 2016 om 16:56

Kwartfinale

Ach laat iedere speler zijn penalty nemen zoals hij zich er prettig bij voelt.

Iedereen focust zich nu op Zaza en deels op Pelle, maar er miste 4 Italianen!

4 juli 2016 om 10:23

Het gaat denk ik vooral om de onorthodoxe aanloop van Zaza en het gebaar van Pelle. Net als bij een panenka als je scoort ben je de man, als je mist de schlemiel die normaal had moeten doen.

4 juli 2016 om 10:46

Het komt allemaal heel nerveus over. Ook dat gebaartje van Pelle. Dat komt zo overspannen en angstig over. Wacht gewoon op 't fluitje, neem een goede/normale aanloop en schiet die bal op goal. Dan kun je nog steeds missen, maar al die poeha is toch nergens voor nodig.

4 juli 2016 om 11:26

idd! gewoon aanloop en schieten loei hard en dan maar zien! wat pelle deed sloeg natuurlijk nergens op beetje misplaatste arrogantie....en dan tegen neuer!

Kuyt is wel een klasbak in penalty's nemen hoor. mist tegen Driel wel een aar dat overkomt iedereen. hij schiet ze soms zo feilloos binnen. heel overtuigend ook. dat van Zaza vidn ik de allergrootste onzin. dit was een 5x verbeterende versie van Kezman die dat ook deed. eem gewoon een penal klaar.

No era Penal....

Achja, zelfs Messi mist wel eens een penalty. Heb Ronaldo ook wel eens een penalty zien nemen bij de nationale ploeg. Aanloop en eenmaal bij de bal aangekomen wist hij het niet meer.... Kan me heel de wedstrijd niet meer herinneren, alleen de situatie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren