Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbaasde Hartman onthult FIFA-rating en wijst naar twee vrienden die hoger zijn

Laatste update:

Quilindschy Hartman is het niet eens met zijn rating in EA Sports FC 24, voorheen FIFA. Dat laat hij woensdagavond weten voor de camera’s van ESPN. De 21-jarige linksback van Feyenoord zag zijn rating met 12 punten stijgen (van 60 naar 72), maar is van mening dat hij in het videospel nog beter had moeten zijn. “Hancko is 80, Wieffer is 76, dus dat is niet helemaal goed gegaan”, aldus Hartman met een knipoog.

Hartman is goed op de hoogte van de ratings van de Feyenoorders. “Ik ben niet helemaal tevreden moet ik zeggen. Ik ben 72. Hancko is 80, Wieffer is 76, dus dat is niet helemaal goed gegaan. Ach ja, vorig jaar was ik 60 en nu 72. Hopelijk krijg ik een winterupgrade en kan ik volgend jaar naar de 80.” De spraakmakende vleugelverdediger heeft geen idee wie de ratings heeft bepaald. “Volgens mij letten ze niet op”, zegt hij met een lach. “Het Nederlands elftal, Champions League, kampioen met Feyenoord en dan ben je maar 72. Dat is natuurlijk niet best.”

Wieffer, die voor het eerst een gouden kaart heeft in Ultimate Team, is wel tevreden. “Vorig jaar had ik 64 zag ik net, dus twaalf omhoog vind ik wel een vrij goede verbetering. Dus dat is top, ja. Als ik er volgend jaar weer twaalf bij krijg gaat het hard haha! Maar daar ga ik niet vanuit.” De nuchtere Tukker is in tegenstelling tot Hartman niet echt een gamer. Laatstgenoemde geeft aan vrij fanatiek te zijn. “Hoeveel uur ik game? Ik ben veel thuis dus ik denk wel anderhalf uur per dag.”

Woensdag werd bekend dat Stadion Feijenoord, in de volksmond De Kuip, toch niet in EA Sports FC 24 zit. Eerder dit jaar ontstond het gerucht dat De Kuip dit jaar voor het eerst digitaal te zien zou zijn in een spel van EA Sports. @FUTZONEFIFA bracht dat nieuws op overtuigende wijze naar buiten, maar lijkt ernaast te zitten. In tegenstelling tot de fans van Ajax en PSV kunnen Feyenoorders online niet in hun favoriete stadion spelen. Eerder was De Kuip wel te zien in eFootball (voorheen PES), maar ook dat is niet meer het geval. Of De Kuip in een later stadium nog wordt toegevoegd aan EA Sports FC 24 blijft nu de vraag.

Is 72 een terechte rating voor Quilindschy Hartman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ach het is uiteindelijk maar een spelletje. Vind die potentie tijdens het spelen altijd een stuk leuker. Maar verder moet je er natuurlijk niet al te veel waarde aan hechten.

21 september 2023 om 12:29

Potentie is leuk als je career mode speelt. Maar tegenwoordig speelt bijna iedereen alleen maar FUT, dus snap wel dat de start rating van belang is in dat geval.

Vind het wel grappig dat spelers hier dus zelf best wel mee bezig zijn. Begrijp ook wel dat Hartman vindt dat hij qua rating iig boven Wieffer zou moeten staan. Absoluut wel onder Hancko trouwens. Ben best een beetje van geworden van Q....maar Hancko is wel ff een paar stapjes verder nu.

21 september 2023 om 12:33

Welke ratings hebben Max, Wijndal en Sosa?

Als een Sosa, Kroatisch international en afgelopen seizoen spelend in de bundesliga, ook 72 heeft dan klopt dat toch wel enigszins na 1 seizoen betaald voetbal Hartman.

21 september 2023 om 13:15

72 is wel laag

Fifa 2023:
Sosa (78) potential 81
Max (77) potential (77)
Wijndal (78) potential 82

21 september 2023 om 13:25

Die potentials die je op i-net vindt, slaan nergens op.
Heb in career mode met Santi 93, Kokcu 95 en Mbappe zelfs 99 gehaald....die potentials heb ik op niet 1 website ooit gezien.

21 september 2023 om 18:56

Bizzlad

Fifa 23 maakte gebruik van dynamic potential. Je kunt met zo'n beetje elke degelijke speler zulke ratings halen.

Gelukkig voor Hartman kan je nu slechtere kaarten langzaam omhoog werken door die nieuwe “evolutions” in Ultimate Team nu. Maar goed denk dat hij gewoon zo'n pro kaartje kan vragen bij EA haha

21 september 2023 om 11:43

Die nieuwe evolutions kan jij mij dat uitleggen hoe dat zit? Heb me daar nog helemaal niet in verdiept..

21 september 2023 om 12:14

Letterlijk de eerste hit op Google:

What are Player Evolutions?

Player Evolutions is a brand new way to upgrade your players in EA Sports FC Ultimate Team

With Player Evolutions you can choose a player that fits the Evolution Criteria and then upgrade them via in-game objectives to keep them competitive all throughout the year.

What type of upgrades will Player Evolutions give our cards?

With Evolutions we should be able to upgrade many aspects of a player in Ultimate Team such as:

Boost in Overall Ratings
Boost Face stats (Pace, Shooting, etc.)
Boost Specific in-game stats (Sprint Speed, Reactions, etc.)
Boost Skill Moves
Boost Weak Foot
Change Work Rates
Add new PlayStyles
Upgrade existing PlayStyles to PlayStyles+
Add Alternate Positions
Change Card Design
Add Player Milestones on Card
The flexibility these many upgrades offer will allow us to truly make our own unique Ultimate Team this year.

21 september 2023 om 13:11

Komen er dan geen totw meer? Want dan is het nut van totw er bijna niet meer als je ze in game kan upgraden

Als je ziet dat een Wijndal al 76 rated is dan kan je het natuurlijk niet heel serieus nemen. Ik denk ook dat niemand hier dat doet gelukkig.

21 september 2023 om 12:12

Hartman wel

21 september 2023 om 14:59

Op de linker flank kan het uiteraard ook niet beter dan Wijndal.

Het is maar een spelletje, maar Fifa ratings lopen altijd achter. Van Dijk is nog steeds de beste verdediger van het spel en spelers als Hartman krijgen pas een hoge rating als Feyenoord of presteert in de CL of als hij vertrekt naar een hogere competitie.

21 september 2023 om 11:39

het is inderdaad maar een spelletje.
want (ik weet niet of dat nog steeds zo is) de match engine zorgt er toch wel voor dat een rating niet alles zegt. daarnaast is er een heel groot verschil tussen Ultimate Team en alles daarnaast.

in de laatste Fifa's die ik heb gespeeld was het toch grotendeels selecteren op spelers met snelheid. En dan heb ik het vooral over Ultimate Team dus, want kan jij herinneren dat je ooit tegen iemand komt met bijv. een Kane in de spits (buiten misschien zijn inform of team of the season oid kaart)

21 september 2023 om 11:43

Haha ik ben zelf altijd iemand (geweest) die graag tiki taka wilde spelen en dus eigenlijk alleen snelheid aan de zijkanten had. M’n middenveld kon vaak zomaar bestaan uit 3 (in FIFA) trage Spaanse middenvelders. Het is inderdaad wel erg zeldzaam, daar 9 van de 10 teams min of meer hetzelfde zijn.

Hij ontwikkelt zich zo goed, echt mooi om te zien. Hield zich ook echt probleemloos staande dinsdag en wat mij betreft onze motm.

Was tegen Celtic echt heel goed bezig. Ben benieuwd waar zijn plafond ligt en of hij wellicht de vaste LB van Oranje kan worden.

21 september 2023 om 11:48

Ik denk dat hij de perfecte LB is.
Een soort mix van Malacia en Blind.
Voor mij de perfecte combi.

21 september 2023 om 14:08

Vind Malacia nog steeds beter denk ik maar die krijgt na een goede start eigenlijk weinig kansen meer. Erg zonde want denk dat hij met zn drive en pit ook in een grotere competitie kan uitblinken, zei het bij een iets kleiner team.

van 60 naar 72 is gewoon een mooie stap, hij komt ook pas net een seizoen kijken. hij heeft het goed gedaan maar je bent niet na 1 leuk seizoen eredivisie gelijk 80 algemeen.
Denk dat er maar weinig zulke grote stijgers zijn op t hele spel.

Ik lees hierboven dat hij minder is als Wijndal en dat zou natuurlijk heel vreemd zijn na vorig seizoen en de start van dit seizoen.

Maar ik denk dat de afspiegeling Hancko, Wieffer, Hartman wel klopt. Daarbij moet ik wel de kanttekening maken dat Hartman natuurlijk nog een stukje jonger is en zich wekelijks lijkt te verbeteren. Zou me niets verbazen als die het uiteindelijk van de drie het verst gaat schoppen.

Gaat helemaal nergens over want ze hebben zelfs de vrouwen ratings van 90 gegeven las ik, en dat gaat ook nog eens allemaal door elkaar.

21 september 2023 om 11:52

Hou maar op, die vrouwen er in wordt veel te veel op gefocust. die krijgen zo random maar ratings lijkt het wel.
Totaal niet realistisch vergeleken de mannen.
Wordt je dalijk als adama traore compleet omver gebeukt door zo'n spriet met lang haar

21 september 2023 om 13:42

Ja ik vind het echt doodzonde, hou het gewoon apart. Twijfel nu gewoon of ik het wel wil kopen

Wat een fantastisch leuke gast is dit. Elke interview word ik vrolijk van hem; realistisch, humoristisch en praat normale volzinnen. Kunnen we niet van iedereen zeggen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren