Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Verbaasd is een groot woord, maar ik ben wel blij verrast door de prestaties'

Laatste update:

Van de drie promovendi presteert Willem II tot dusver het best. De ploeg van Jurgen Streppel verzamelde uit acht competitiewedstrijden al twaalf punten en staat daarmee op een keurige achtste plaats in de Eredivisie. De media zijn erg positief over de prestaties van Willem II. "Dat is mooi natuurlijk, en dat hebben we ook zelf afgedwongen", zegt Streppel trots op de website van zijn club.

/

De coach (en tevens technisch directeur) merkt dat iedereen weer graag bij Willem II wil horen. "Zowel binnen de club als daarbuiten is iedereen trots op waar we nu staan", vertelt hij. "De sfeer rond de club is erg positief, dat is een groot contrast met vier jaar geleden. Vorig jaar in de Jupiler League was de sfeer ook goed, maar je merkt dat de resultaten nu meer worden uitvergroot omdat we op een hoger podium acteren."

"Natuurlijk wisten we dat we een aardig elftal hebben, maar ik was heel erg benieuwd waar we zouden staan", vervolgt Streppel. "Verbaasd is een groot woord, maar ik ben wel blij verrast. We zijn nergens weggespeeld en hebben overal mogelijkheden gehad om de wedstrijd te winnen." Willem II speelt zaterdagavond tegen Vitesse, dat een punt minder heeft dan de Tricolores.

Denk je dat Willem II zich gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij verricht goed werk bij Willem II. Vondt ze twee seizoenen terug al leuk voetbal spelen en had ze eigenlijk wel gegund om in de eredivisie te blijven toen.

17 oktober 2014 om 12:11

2 jaar geleden speelde ze inderdaad ook al leuk aanvallend voetbal. Alleen toen was de selectie gewoon matig.

Willem II was de laatste jaren een stugge ploeg, geen mooi voetbal en degradeerde steeds vrij snel weer.

Maar dit seizoen hebben ze echt een leuk team en spelen ze fris voetbal, leuk om naar te kijken. Er is zeer goed gehandeld in de transferperiode, want ze hebben echt leuke spelers gehaald.

Ik zie ze dit jaar ook niet degraderen, waarschijnlijk komt er nog wel een periode dat het allemaal net wat minder gaat. Echter denk ik dat Willem II een plek bovenaan in het rechter rijtje wel moeten kunnen halen.

Ik ben blij dat mijn club, Psv, ze in de 1e speelronde trof, in Tilburg. Het team moest toen nog wennen en daar profiteerde PSV tot 2 keer toe van. Zelfs met een 2-0 voorsprong op zak kreeg PSV het nog moeilijk in Tilburg. Leuk, gevaarlijk team dat het iedereen lastig kan maken!

het is ook erg leuk om naar te kijken. een frisse ploeg.

2 jaar geleden ging Willem ll roemloos weer terug naar de JL. streppel bleef bij Willem ll omdat hij er een groot proces van wilde maken. dat vind ik knap. iemand die echt iets wil bereiken met deze club die zo is afgegleden na die glorietijd. hopelijk komt dat een beetje terug want ze zijn een aanwinst voor de Eredivisie. prima stadion en trouwe leuke supporters. ik gun ze het van harte!

Willem II is gewoon goed bezig vertrouwen gesteld in jurgen en jurgen schaad dat vertrouwen nooit!!! Valt spelers supporters en club nooit af.......jurgen voert goed technisch beleid met beperkte middelen. .....keep up the good work streppeltje!!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren