Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veendam wil voormalig Heraclied Ornoch contract aanbieden

Laatste update:

BV Veendam wil in zee met Andrzej Ornoch. De 24-jarige middenvelder liep in de afgelopen periode stage bij de eerstedivisionist en heeft voldoende indruk gemaakt, zo weet RTV Noord. Volgens het regionale medium krijgt Ornoch een contract aangeboden.

Vorig seizoen stond Ornoch nog onder contract bij Heracles Almelo, maar verder dan één invalbeurt kwam hij gedurende de complete jaargang niet. De Noord-Amerikaan speelde vroeg in het seizoen een halfuur mee tegen VVV-Venlo, maar kwam dus niet verder dan die invalbeurt. In maart kreeg hij al te horen dat hij mocht gaan.

Eerder deze maand meldde de middenvelder zich voor een stage bij Veendam en daar heeft hij indruk gemaakt. Ornoch is drievoudig Canadees international en wil graag terug naar Europa, om daar weer aan het voetballen te komen. Eerder was hij actief bij het Hongaarse Lombard Pápa en het Deense Esbjerg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor BV Veendam denk ik wel dat hij wel van betekenis kan zijn. Maarja dat is even afwachten, wens hem veel succes in Veendam.

Goede gozer dit, maar ik dacht dat het een spits was?
Na afgelopen vrijdag is het wel duidelijk dat Veendam wat kwaliteit kan gebruiken.

btw morgen liep zijn proef tijd af

Hij voetbalde vorig jaar bij ons meestal in het 2de, maar ook niet eens altijd in de basis ivm de leeftijd in de beloftencompetitie (max 3 spelers van 23 jaar of ouder). Wel model prof niet zeuren.
Kon aardig voetballen maar kwam nooit echt in aanmerking bij heracles voor het 1ste.

Wens hem veel succes bij veendam

@jwajax dit is inderdaad een aanvaller.

Ik hoop dat hij lekker veel doelpunten voor ons kan maken!

Heb de BV afgelopen vrijdag aan het werk gezien, het was echt niet best. Het niveau van de Jupiler League wordt dit seizoen echt schrikbarend, zo mogen we wel concluderen. De oudere spelers worden allemaal semiprof in de Topklasse en de jonge garde is weliswaar talentvol, maar mist de broodnodige ervaring.

Het is te hopen dat deze Ornoch inderdaad een balletje kan trappen, anders heb ik er een hard hoofd in dat BV Veendam zich handhaaft dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren