Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veelbesproken Serie A-trainer die kopstoot gaf wordt dag na incident ontslagen

Laatste update:

Lecce heeft trainer Roberto D’Aversa de laan uitgestuurd, zo meldt de Italiaanse club via de eigen kanalen. Het ontslag is een direct gevolg van een groot incident een dag eerder, waarbij de trainer na afloop van het duel met Hellas Verona een kopstoot uitdeelde aan Hellas-speler Thomas Henry.

“Naar aanleiding van de gebeurtenissen aan het einde van de wedstrijd tussen Lecce en Hellas Verona, moeten wij melden dat de samenwerking tussen de club en Roberto D’Aversa wordt beëindigd. Hij en zijn stafleden worden bedankt voor de bewezen diensten”, zo luidt de verklaring van de club.

Zowel Lecce als Hellas strijdt tegen degradatie en tijdens de wedstrijd was de spanning dan ook goed voelbaar. Henry viel laat in de wedstrijd in en clashte meerdere malen met Lecce-speler Marin Pongracic.

Henry, die pas in de 86ste minuut inviel voor ex-Fortuna Sittard-aanvaller Tijjani Noslin, kreeg zes minuten na zijn entree een gele kaart van scheidsrechter Daniele Chiffi nadat hij met zijn hoofd tegen het hoofd van Pongracic ging staan.

Daarmee was het nog niet gedaan. Chiffi moest beide spelers tot kalmte zien te manen, daar beide spelers ruzieden om de bal. Na afloop van het duel, dat Hellas met 0-1 won, bleven Henry en Pongracic ruziën.

D'Aversa liep vervolgens naar Henry toe om de Fransman een kopstoot uit te delen. De verraste Henry ging even naar de grond, waarna hij D'Aversa achterna wilde gaan. Henry werd tegengehouden door meerdere teamgenoten en stafleden. Henry was woedend en schreeuwde richting meerdere aanwezigen op het veld, terwijl hij ook gebaren maakte richting D'Aversa. Met die gebaren wilde Henry duidelijk maken dat D'Aversa te bang was om hem te confronteren. Zowel Henry als D'Aversa kreeg rood.

Het incident betekent nu dus het ontslag voor D’Aversa, die sinds afgelopen zomer aan het roer was bij Lecce. Momenteel staat de club op een veilige vijftiende plaats, met een voorsprong van slechts één punt op nummer achttien Frosinone.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegenwoordig mag je ook niks meer als coach hé! Een kopstoot? Waanzinnig dat dit niet getolereerd is!

11 maart 2024 om 10:57

De ontvanger van de kopstoot zal er wel om gevraagd hebben

11 maart 2024 om 11:19

Inderdaad!

Je mag ook niets meer....

Ja Lecce kon niet anders.Hij heeft ze een slechte naam gegeven dus ik snap het wel.Maar die Henry ook een grote aansteller, hij lijkt ook wel heel makkelijk neer te gaan.

11 maart 2024 om 10:50

Ook wel gewoon het juiste moment om hem te ontslaan denk ik. Het seizoen uitstekend begonnen maar de laatste maand was het gewoon heel slecht qua resultaten en ook een aantal stevige nederlagen.

11 maart 2024 om 11:02

Ja ja dat klopt helemaal vergeten, Lecce stond nog 4e of 5e daarna zijn ze wel wat gezakt maar had ook niet verwacht dat ze zo laag zouden zakken.Lecce mag er van mij in blijven, van mij mogen Sassuolo en Udinese met Salerno mee iets wat iedereen wel hoopt.En volgend seizoen dan maar Frosinone.

11 maart 2024 om 11:17

Udinese moet blijven. Een van de weinige met een modern stadion. Ondanks dat het een beetje een vreemdelingen legioen is met allemaal spelers uit de Udinese-Granafa-Watford carrousel.

Succes om nu nog de komende tijd aan de bak te komen. Misschien dat Jake Paul hem wil uitdagen in de ring, die schijnt het graag op te nemen tegen de oude garde.

Combinatie van omstandigheden, en het juiste moment voor Lecce om iemand anders voor de groep nog te gooien. Gooi je toch je eigen glazen in door zo'n incident

Club: Hey roberto, we hebben een klus voor je'
D'aversa: Een trainersklus? ik kan hier niet weg ik sta onder contract.'
Club: Ja joch doe niet moeilijk, verzin maar wat
D'aversa: Hmm...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren