Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Veel vrienden gunden mij geen zege op Ajax, ik kreeg vervelende appjes’

Laatste update:

FC Utrecht wist zondag verrassend te winnen van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De Domstedelingen mochten met een 1-2 zege in de tas huiswaarts keren en daar is Urby Emanuelson erg content mee. De ex-Ajacied zegt in gesprek met FOX Sports dat hij met de winst alleen zichzelf en zijn moeder heeft blij gemaakt, aangezien zijn vriendenkring vooral bestaat uit Ajax-fans.

"Er waren niet veel mensen die wilden dat ik zou winnen vandaag. Alleen mijn moeder, haha", lacht Emanuelson na afloop van het duel. "Zij was de enige die zei: 'Je moet gewoon winnen'. Veel vrienden gunden het me niet, maar het is toch anders geworden dan ze hadden gehoopt", aldus de middenvelder, die stelt dat Utrecht de overwinning 'keihard' nodig had.

Emanuelson, die spreekt van een hele mooie overwinning, werd in aanloop naar de ontmoeting geplaagd door zijn directe omgeving: "Vervelende appjes bijvoorbeeld. Als ik bij vrienden over de vloer kwam ging het natuurlijk ook alleen maar over Ajax - Utrecht. Of ik dan geen drinken kreeg? Haha, of ze stopten er wat in", aldus de routinier, die bij Voetbal Inside aangeeft niet bezig te zijn met een terugkeer naar Oranje: "Je weet natuurlijk nooit, maar het is niet zo denk ik van: oh, waarom zit ik er niet bij of ik hoor erbij te zitten. Ik wil bij Utrecht veel spelen, dan zie ik daarna wel hoe dingen gaan lopen."

Erik ten Hag is net als zijn ervaren pupil blij met de winst op Ajax: "Er was een fase waarin we het even wat moeilijker hadden, maar uiteindelijk hebben we de rug gerecht en onder de druk van Ajax uitgespeeld", aldus de trainer, die zijn ploeg nog wat extra moed insprak na een matige reeks. "Ik heb gememoreerd aan de uitslagen die we hebben neergezet tegen Zenit Sint-Petersburg en in de andere Europese duels die we speelden. En gezegd: 'Wij zijn de enige ploeg in Nederland die Europees succes heeft gehad dit seizoen. We kunnen echt wel wat'."

Urby Emanuelson is in de toekomst nog wel eens te bewonderen in het shirt van Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

speelde een goede wedstrijd vanuit links. Zorgde voor veel gevaar met vlijm scherpe voorzetten uit counters.

6 november 2017 om 00:29

Is als back zelfs een meerwaarde voor dit Ajax. Sinds Ajax met 4 cv’s speelt waarvan 2 als back.

6 november 2017 om 07:19

Normaal is Urby niet de norm die je moet halen. Maar als je het nu vergelijkt wel. Maar Ajax is wanbeleid maar de Eredivisie is toch al dood.

6 november 2017 om 07:38

Hij had Neres vooral de tweede helft uitgespeeld.

Ajax had hem vorig jaar zo kunnen krijgen! Ze wilden niet, terwijl ze schreeuwden om ervaren spelers. Vond ik jammer.

Toch wel jammer dat hij niet in de arena te bewonderen is. Hij is een soort sink maar dan met meer ervaring.

'Wij zijn de enige ploeg die dit jaar een Bederlands succes heeft behaald' kijk hier gaat het dus mis in Nederland. Heel leuk die wedstrijden tegen Zenit, maar je hebt EL niet eens gehaald. Wat een succes zeg...

6 november 2017 om 07:08

een winstpartij is toch ook succes, hoe je het ook wendt of keert.
hij zegt dus niks wat niet waar is.

hij kan moeilijk zeggen de wedstrijd tegen psv was goed, laten we dat eens herhalen.

6 november 2017 om 08:14

En toch is Utrecht de club die de meeste punten heeft gehaald voor het Nederlandse voetbal in Europa.. Dus ja, ze zijn de enige ploeg die dit jaar succes hebben behaald..

Dus of Utrecht is zo goed, of de anderen zijn zo slecht maar feit blijft dat Utrecht de club is met de punten voor de UEFA-coëfficiënten dit jaar.. Heel sneu, maar wel waarheid.

6 november 2017 om 10:00

Bullshit, Utrecht heeft 1,5 punten gehaald terwijl Feyenoord 4,0 punten heeft gehaald. Dus Utrecht is niet de club die de meeste punten heeft gehaald voor het Nederlandse voetbal.

Utrecht heeft zelfs net zo veel punten gehaald als Ajax dit jaar.

6 november 2017 om 10:09

Nee, dit is bullshit. Utrecht heeft 3,5 punt gehaald en Ajax en Vitesse beide 1, PSV 0. Feyenoord heeft 4 punten 'gekregen' door kampioen te worden en niet door te presteren in Europa. Vervolgens hebben ze geen punten gehaald.

6 november 2017 om 10:14

@kebabslipper

Kijk maar op de website van Uefa. Daar staat dat Utrecht 1,5 punt heeft gehaald. Ajax 1,5. Vitesse en PSV 1,0. Verder boeit het weinig hoe Feyenoord de punten heeft gekregen, feit is dat ze 4 punten hebben behaald.

6 november 2017 om 11:04

Nouja, ik vind dat wel boeien eerlijk gezegd. Utrecht heeft het gewoon beter gedaan dan Feyenoord. Ze hebben namelijk een punt behaald door een wedstrijd daadwerkelijk te winnen.

Feyenoord heeft de punten gekregen en er in principe geen reet voor gedaan. En onder andere dankzij de wanprestaties van Feyenoord zullen we ook dit jaar weer dalen in de ranking. Echt top.

Niemand kan Utrecht hierop aankijken, ze deden het beter dan menigeen had verwacht dat ze zouden doen. Zij wonnen bijvoorbeeld wel van een ploeg die het doorgaans wat beter doet in Europa.

6 november 2017 om 11:27

Wanprestaties van Feyenoord? Man denk toch is na die clubs waarbij Feyenoord in de poule zitten zijn gewoon veel te sterk. City is een van de betere clubs momenteel, Shaktar heeft ook een heel goed team en Napoli is ook heel sterk. Wat Utrecht heeft gedaan is knap maar dit is de CL daar worden die wedstrijden iets serieuzer genomen over het algemeen.

6 november 2017 om 11:55

Feyenoord heeft er in principe geen reet aan gedaan? Wat een kul. Vorig seizoen 34 speelrondes op 1 gestaan. Feyenoord haalt dit jaar gewoon wel de Europese punten itt tot Ajax, PSV en Vitesse.

6 november 2017 om 12:00

Was zeker een knappe overwinning van Utrecht tegen Zenit en ook uit deden ze het naar hun kunnen. Maar met alle respect; Zenit is in de Europa League al jaren wisselvallig wat betreft uit- en thuiswedstrijden en ook tegen Utrecht was het niet maximaal. In de Champions League groepsfase is het veel moeilijker om een overwinning te behalen en zeker tegen ploegen die nog beter zijn dan Zenit ook.

Dus allemaal leuk dat Utrecht het 'beter' deed dan Feyenoord in Europa door daadwerkelijk een punt uit een overwinning te halen, maar dat is gewoon in de Europa League.

En als je kijkt naar de tegenstanders van Feyenoord, kun je ons 'hier ook niet op aankijken'... Een stunt had mogelijk geweest tegen Shakhtar, maar zat er helaas niet in. Ze zijn gewoon beter.

6 november 2017 om 12:55

Fr12jules, je mist het punt. Voor hetzelfde geld had Sparta Rotterdam 1e gestaan.. die 4 punten waren zowieso binnengehaald terwijl Feyenoord er Europees gezien geen flikker voor hoefde te doen.

6 november 2017 om 14:11

@thejurgenklopp

Ach, dan kan men hun punt niet maken omdat het aantal binnengehaalde Europese punten niet klopt. Dan gooit men het maar over de boeg van dat ze er niks voor gedaan hebben...

Feyenoord haalt dit seizoen zeer waarschijnlijk gewoon de meeste Europese punten binnen voor Nederland. Feyenoord blaam treffen? Te makkelijk. Kijk naar Psv, Ajax en in mindere mate Vitesse en Utrecht.

Feyenoord haalt simpelweg veruit de meeste punten binnen.

7 november 2017 om 16:58

@ Fr12jules

Utrecht heeft
2e Q: gewonnen en gelijkgespeeld tegen Valetta FC in qualificatironde = 1,5 punt
3e Q: twee keer gelijk tegen Lech Poznan = 1 punt
4e Q: gewonnen en verloren tegen Zenit = 1 punt

maakt 3,5

Ajax heeft alleen 2 keer gelijkgepseeld tegen Nice wat 1 punt maakt.
Verder zeg ik niet dat Feyenoord geen punten binnensleept, maar dat is nou niet per se omdat ze goed presteren.
En ik kan jouw statistieken niet vinden op de site van de uefa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren