Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vechtpartij op tribune Excelsior na uit de hand gelopen ‘studentengrap’

Laatste update:

Twee toeschouwers hebben vrijdagavond voor opschudding gezorgd in het Van Donge & De Roo Stadion bij de wedstrijd tussen Excelsior en Almere City. In de rust van het duel rende het tweetal het veld op en begon met elkaar te stoeien. Volgens het Algemeen Dagblad waren de twee waarschijnlijk dronken en ging het vermoedelijk om een studentenstunt.

De twee mannen trokken op het veld hun shirt uit en vlogen elkaar op de middenstip in de haren. Op dat moment hadden de 22 spelers en de arbitrage de kleedkamers net opgezocht. Het tweetal werd door stewards van het veld begeleid. Een van de twee slaagde erin om zich los te wurmen. Hij rende uitbundig terug naar het vak waar hij zat, naast de Robin van Persie-tribune.

Hij stelde zich op voor het oog van de fanatieke aanhang van Excelsior. Zij konden de actie niet waarderen en zochten de confrontatie met de man. Er ontstond een vechtpartij en de politie werd ingezet om de rust terug te laten keren. De twee mannen kunnen rekenen op een stadionverbod en een geldboete van duizend euro, zo meldt de krant.

Excelsior won de wedstrijd met 4-2 en alle doelpunten vielen na rust. Nadat Rai Vloet en Joël Zwarts de thuisploeg op een 2-0 voorsprong had gezet, miste Niek Vossebelt een strafschop namens Almere City. Shayon Harrison produceerde even later alsnog de aansluitingstreffer, maar daarna bracht Vloet met en prachtige uithaal de marge weer op twee. Anass Ahannach en Stijn Meijer bepaalden de eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Droeftoeters...geen andere woorden voor.

Tja, ik zie de lol er niet van in, maar ik hoop die twee studenten wel. Anders is het toch wel erg zonde van de gemaakte kosten. Duizend euro is sowieso veel geld, maar al helemaal voor een studentje.

en het zou maar is bij excelsior gebeuren

Tja, als je speciale prijzen voor oa kaarten en bier gaat aanbieden aan studenten.. overigens kunnen studenten ook nog een speciale prijs winnen dit seizoen.. een seizoen lang gratis... bier...

14 september 2019 om 09:39

Ach, gewoon slimme marketing actie om publiek te trekken. Werkt goed toch. Wanneer kwam het publiek van excelsior vorige keer negatief in het nieuws?

14 september 2019 om 10:30

Werkt fantastisch inderdaad met als bonus een boete op de mat van de KNVB..

Het zal me niks verbazen als het gaat om een zielige ontgroening van een of andere zielig studentenclubje.
Die gasten moeten tegenwoordig de gekste dingen doen om ergens bij te willen horen. Sneu volk is dat zeg.

14 september 2019 om 10:14

Nick, als niet niet weet waar je over praat en het niet kent reageer dan niet. Assumption is the mother of all fuck ups.
On: ze hadden zeker een betere grap kunnen bedenken, hier zit beetje groot risicogehalte aan

16 september 2019 om 09:09

Ik weet heel goed waar ik het over heb en weet heel goed wat het inhoud.

Ik was erbij gisteren. Was gewoon een leuke actie tijdens de rust, waarschijnlijk een weddenschap ofzo ja. In het rustieke Kralingen gebeurt eigenlijk nooit wat. En de wedstrijd werd niet beïnvloed. Het stadion grenst aan de Erasmus universiteit en in de directe omgeving wonen veel studenten. Om ons heen op de tribune kon iedereen om de actie lachen. Eigen supporters hebben de student gecorrigeerd op een wat pijnlijke manier. Die manier van handelen maakte iets grappigs tijdens de rust ineens iets onaangenaams. Had ook anders gekund. Immers was de student herkend door het hele stadion en kon geen kant op in het vak waar hij naartoe vluchtte. 1000 euro voor zo'n actie met een stadionverbod vind ik al een behoorlijke straf. Nu wordt de hele club gestraft met dit soort berichten op meerdere platforms en alle aanwezigen zijn door de corrigerende tikken en grimmige sfeer ook indirect gestraft. Was niet leuk om dat tafereel te zien. Past niet bij Excelsior. Volgende keer de stewards gewoon op laten lossen. Al moet ik toegeven dat die niet heel adequaat handelden, maar omdat er eigenlijk nooit wat gebeurt is dat goed te begrijpen.

"de twee mannen kunnen rekenen op een stadionverbod en een geldboete van duizend euro, zo meldt de krant." Dan komen ze er nog goed van af. Bij PSV is de straf voor het betreden van het veld 15.000 euro boete en 10 jaar stadionverbod, plus van de Knvb een landelijk stadionverbod en een extra boete.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren