Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vechtertje’ van Ajax laat gezicht zien op trainingsveld FC Utrecht

Laatste update:

Adham El Idrissi lijkt Ajax al dan niet tijdelijk te verlaten. Ajax Showtime meldt dat de negentienjarige aanvaller zich op het trainingsveld van FC Utrecht heeft gemeld om er naar alle waarschijnlijkheid een proefperiode af te werken.

/

El Idrissi speelde voor SC Buitenveldert en Zeeburgia alvorens hij op achtjarige leeftijd de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Ajax. Hij wist zijn debuut in het eerste elftal nooit te maken en kwam dit seizoen tot slechts vijf wedstrijden in de Jupiler League.

Toen El Idrissi in februari 2015 zijn contract verlengde tot de zomer van 2018, noemde toenmalig hoofd jeugdopleiding Wim Jonk het talent nog ‘een vechtertje’: “Hij trekt de andere spelers uit het team mee. Je hoeft in hem geen batterij te stoppen, hij blijft maar vechten voor het team.”

Denk jij dat Adham El Idrissi nog gaat doorbreken in Ajax I?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het welbekende ''beleefdheidscontractje'' van Ajax. Niet goed genoeg voor Ajax, misschien wel voor Utrecht. Succes!

23 november 2016 om 12:22

Jammer, was een paar jaar geleden zeer gecharmeerd van El Idrissi op de Future Cup. Blijft jammer dat sommige jongens het later toch niet blijken te halen.

23 november 2016 om 12:34

Beetje kort door de bocht, was voor zijn blessure gewoon een goede spits die meer dan eens de voorkeur boven El Azzouzi kreeg die ook nog eens een jaar ouder was. Heeft een zware blessure gehad ( knie ) wat hem een heel groot deel van zijn tijd in de A-jeugd heeft gekost. Vechtertje is in deze context te vergelijken met Suarez, in de kluts komen ze er bovengemiddeld vaak uit met de bal door zich in dat duel te bijten. Vond hem voor zijn blessure beter als El Azzouzi ( ofja, toch zeker fijner om te zien spelen ) maar dat is er nooit uitgekomen sindsdien.

Gaat om een verhuurperiode van een halfjaar aan Utrecht. Overigens heb ik nog wel het vertrouwen dat hij het gaat maken al dan niet via een omweg.

23 november 2016 om 18:10

In hoeverre is het zeker dat het om een proefperiode gaat? Het is vrij ongebruikelijk om een proefperiode aan te gaan om vervolgens een half jaar bij een team te spelen.

23 november 2016 om 23:37

Daar heb je zeker gelijk in. Echter las ik ergens anders dat het om een huurperiode ging en zij hadden het uit betrouwbare bronnen. Bovendien plaatste El Idrissi vandaag een snapchat over training in utrecht. Ik denk daarom ook dat het nu ook geen proefperiode is maar vooral 'alvast' meetrainen is en als de winterstop aangebroken is dat Ajax en Utrecht het wereldkundig maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren