Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij heeft na vertrek bij PSV aanbiedingen uit Nederland op zak

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij hoopt snel weer als trainer aan de slag te gaan, zo vertelt hij in een interview aan de Spaanse sportsite Relevo. De oud-spits stapte afgelopen seizoen vlak voor de laatste Eredivisie-speelronde plots op bij PSV nadat hij niet genoeg vertrouwen voelde van de mensen om hem heen.

PSV moest vorig seizoen in het weekend nog het belangrijke duel met AZ spelen om de tweede plaats veilig te stellen, maar deed dat zonder de op dat moment 46-jarige oefenmeester.

Van Nistelrooij zit inmiddels een kleine tien maanden zonder club. Relevo is dan ook benieuwd of hij in de toekomst op de bank te zien zal zijn bij een club uit LaLiga.

“Ik zou hier graag een club willen trainen”, antwoordt Van Nistelrooij. “Ik heb aanbiedingen uit Nederland, maar ik zou graag in Duitsland, Engeland of Spanje een team willen trainen. Het liefst in de competities waarin ik heb gespeeld, want die talen spreek ik goed.”

Vooral LaLiga spreekt de voormalig Oranje-international erg aan. Hij laat weten graag trainer te willen worden van ‘een goed georganiseerde club’. “Ik heb ervaring opgedaan als jeugdtrainer van PSV. Ik heb vervolgens één jaar de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie gecoacht en ben daarna trainer van PSV 1 geworden.”

“Ik heb in deze periode veel talenten door laten groeien, zoals Cody Gakpo, Noni Madueke, Johan Bakayoko en Xavi Simons. Ik maakte deel uit van de ontwikkeling van deze talenten”, stipt Van Nistelrooij aan.

De Nederlandse trainer geeft aan dat hij het niet ziet zitten om opnieuw een jeugdelftal te trainen. “Ik werk graag met jonge spelers in combinatie met ervaren krachten. Die combinatie is ideaal voor een coach", aldus de oefenmeester. "Ik wil wel jonge spelers helpen in hun ontwikkeling en wedstrijden winnen. Dat laatste is uiteindelijk het belangrijkste. Met een manier van voetballen waar ik voor sta.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd of er clubs uit Engeland of Spanje komen. Ruud is iemand met een goede reputatie als speler maar heeft als coach gewoon nog te weinig vlieguren gemaakt. Ik zie een club niet zomaar voor Ruud gaan, teveel risico vergeleken met anderen

13 maart 2024 om 13:38

Ik denk het eerlijk gezegd wel, juist omdat ie een grote naam is. In de voetbalwereld is het nog steeds van groot belang dat je een goede voetballer was. Dan krijg je als beginnend trainer kansen die niet bij je werkervaring passen. Als je dan een paar keer faalt stopt dat, maar ik denk dat hij zomaar een mooie club kan regelen.

Was Heerenveen geen optie voor Ruud? Ik kan me voorstellen dat je liever voor Van Nistelrooy kiest dan voor Steijn als je de keuze hebt?

13 maart 2024 om 08:29

Puur op naam dan dus?

13 maart 2024 om 08:31

Ook op basis van zijn tijd bij PSV toch? Hij is een resultaat trainer pur sang en dat lijkt me ook wel iets wat nodig is bij een club als Heerenveen. Ik vind dat hij het prima gedaan heeft bij PSV. Zeker het winnen van de beker is een hele prestatie!

13 maart 2024 om 08:34

Ik ben geen Steijn fan maar Steijn heeft het toch bij Sparta ook meer dan prima gedaan?

13 maart 2024 om 08:44

Vorig seizoen was het echt Simons die PSV bij de hand nam. Er zat maar weinig een lijn in het spel van van Nistelrooij. Maar goed, inderdaad; als puntje bij paaltje komt heeft ie 2 prijzen in 10 maanden gepakt daar.

13 maart 2024 om 08:47

Waarom heeft Heerenveen een resultaattrainer nodig? Bij die term denk ik altijd aan Advocaat. Zodra een dergelijke trainer de deur achter zich dichttrekt kun jij de rommel op gaan ruimen. Van het rijtje Streppel, Jansen, Olde Riekerink, Tobiasen en van Wonderen wordt niemand erg enthousiast lijkt me.

13 maart 2024 om 09:26

Omdat Heerenveen niet de middelen heeft om een filosoof aan te stellen toch? Bij Heerenveen zullen ze moeten werken met bescheiden middelen en wat mij betreft ben je dan veel beter af met een pragmatist dan met een dromer.

Advocaat heeft overal waar hij geweest is prachtige resultaten behaald en vaak het onderste uit de kan gehaald. Op basis van zijn fundament kan vaak verder gebouwd worden. Ik zie niet in waarom dat iets negatiefs zou moeten zijn?

Ik hoop dat Van Nistelrooy een mooie club kan krijgen in ieder geval, misschien moet ik het ook zo zeggen. Ik vind dat hij goed werk heeft geleverd bij PSV, waardoor ik hoop dat hij door kan groeien bij Heerenveen.

13 maart 2024 om 08:43

Een stap naar Heerenveen is toch helemaal geen logisch vervolg van zijn carriere?

13 maart 2024 om 10:32

Hij heeft het bij PSV toch niet dusdanig goed gedaan dat hij een stap kan maken naar de Europese middenmoot? Wellicht kan hij aan de slag aan de onderkant van laliga of de bundesliga, maar dan zou ik blijer worden van een Heerenveen, als je je daar dan bewijst kan je misschien naar een Spaanse middenmoter/subtopper. Lijkt me vooral handiger aangezien een tactiek moeten bedenken voor een ploeg die minder dan 40% balbezit gaat krijgen niet in lijn ligt met de voetbalideeen die Ruud normaal gesproken heeft.

13 maart 2024 om 10:48

Ruud lag voor de verkoop van Gakpo en Madueke gewoon op kampioenskoers en wist in zijn eerste seizoen twee prijzen te winnen. Dan dicht ik de vervolgstap met alle respect wel wat hoger in dan Heerenveen. De voetballers die de juiste (topsport) mentaliteit hadden liepen allemaal met hem weg.

Dat jij daar blijer van wordt is toch totaal niet relevant? RvN heeft zelf aangegeven dat die andere landen zijn voorkeur genieten.

13 maart 2024 om 13:39

Gingen wij niet als koploper de winterstop in? Volgens mij wel...

13 maart 2024 om 14:34

Dat klopt Migi, jullie lagen 4 punten voor toen de winterstop begon, op dat moment vond ik PSV de favoriet gezien alle toppers gewonnen werden door Ruud en PSV met Gakpo, Madueke, Simons & o.a. Sangaré dusdanig veel kwaliteit in huis had. Meen dat jullie op dat moment ook een dip hadden en ik met een aantal medesupporters het idee had dat Feyenoord in de tweede seizoenshelft te pakken was.

Voordat je het idee krijgt; Feyenoord is al met al terecht de kampioen hoor dus bespaar jezelf die discussie.

13 maart 2024 om 09:24

sc Heerenveen lijkt me niet de gedroomde vervolgstap voor Van Nistelrooij. Zijn cv als trainer is nog niet indrukwekkend, maar als voetballer heeft hij een aantal grote clubs achter zijn naam staan. Normaal gesproken opent zo'n naam grotere deuren dan sc Heerenveen.

13 maart 2024 om 09:34

Als voetballer heeft hij ook de club SC Heerenveen op zijn CV staan. Dat opent in ieder geval die deur.

13 maart 2024 om 11:18

Marco van Basten werd ook eerst bondscoach en trainer van ajax en ging toen naar heerenveen. Werd geen succes maar van Nistelrooy heeft nog alles te bewijzen. Ik denk dat Heerenveen een uitstekende mogelijkheid is met foppe als mentor daarnaast

13 maart 2024 om 10:22

Ik denk dat Heerenveen momenteel niet valt onder de categorie "goed georganiseerde club"

13 maart 2024 om 15:33

Zeker. Maar dat gaat Ruud niet doen. Geen mogelijkheden om iets neer te zetten, kansloos verhaal

Icoon. Ik vrees voor hem een trainerscarriere ala van Basten. Dus eigenlijk zou hij herinnerd moeten blijven als die geweldige spits. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hoop daarom maar dat hij een club vindt waar hij de waardering krijgt die hij verdient.

Ik vind het een beetje apart dat hij de namen noemt die hij liet doorgroeien, Gakpo en Madueke dat waren al hele goede spelers. Bakayoko was okay en Xavi was natuurlijk wel goed.

Enige vreemd is, er moest veel verkocht worden bij hem (destijds). Nu hebben ze juist behoorlijk ingekocht.

13 maart 2024 om 09:21

Heeft hij mee gewerkt in de jeugd en het 2 elftal

Spelers ontwikkelen kan die wel. Evenals spelers voor hem door het vuur laten gaan. Ik hoop daarom dat hij een hele mooie trainerscarrière krijgt. En ondanks de resultaten van Bosz blijft het jammer dat Van Nistelrooij weg is bij PSV. Een topgozer en echt een clubman.

Misschien HSV als volgende club? Hij heeft er een verleden en het blijft een grote club. Als hij daarmee zou promoveert, als ze dat dit seizoen niet lukt, zet hij meteen wat neer.

Het zou leuk zijn Ruud nog in de Eredivisie actief te zjen. Tactisch kan Ruud nog best groeien om uit te groeien tot een top trainer. De potentie is er zeker daar hij bij PSV best voorspelbaar was in zijn tijd. Hoop dat er een mooie club voor hem komt waar hij kan groeien in het trainersvak.

Ben benieuwd welke club (als het klopt kan ook een spelletje zijn om te kijken of er een spaanse club hapt) hem een aanbieding gedaan heeft. Neem aan dat we clubs als Volendam, RKC kunnen uitsluiten dat zal hij zelf nooit willen. Het zal toch wel een club moeten zijn uit het linkerrijtje of potentieel linkerrijtje. Kan eigenlijk alleen maar uitkomen bij NEC daar stop Rogier Meijer er waarschijnlijk mee en Boekhoorn als sponsor kan hem wel betalen lijkt mij. PEC Zwolle, ook leuke club, zit nog vast aan de trainer volgend jaar, net als Utrecht, Twente. Blijft over Ajax, en dat noemde vd Vaart laatst wel dus wellicht, hoop het niet is er gesproken maar zou het dan voor me houden als ik RvN was.

Ruud kreeg het voor elkaar om een elftal met zowel Veerman en Simons in het team niet goed te laten opbouwen. Vond hem als trainer van PSV maar matig. Moet ergens heen waar ie z'n countervoetbal kan spelen

Hoe heeft hij precies Xavi Simons laten doorgroeien

13 maart 2024 om 10:22

Nou heeft hem in de basis gezet en hem beter gemaakt. Of denk je dat het allemaal automatisch gaat bij een speler? Trainer is hierin ook belangrijk want die spreekt de spelers wekelijks en geeft hun verbeterpunten.

13 maart 2024 om 19:31

Doorgroeien doe je toch vanuit de jeugd naar het eerste elftal. Wat hij gedaan heeft is hem ontwikkeld en begeleid tot de speler die toen was. Dat is alleen wat anders.

13 maart 2024 om 11:06

Xavi Simons was nooit de speler geworden zonder Van Nistelrooij kom op zeg. Hij heeft de kans gegeven aan hem. Simons heeft ook altijd gezegd dat hij Van Nistelrooij enorm dankbaar is. Tuurlijk heeft hij hem laten doorgroeien.

13 maart 2024 om 19:22

Hij is toch gewoon gehaald voor het eerste elftal. Dan groei je toch niet door. Dan heeft die hem alleen een kans gegeven. Maar das toch echt heel wat anders dan laten doorgroeien

Wel mooi dat hier wordt geroepen dat hij Simons niet heeft laten doorgroeien omdat hij al erg goed was, terwijl bij de aankondiging van Simons naar PSV door iedereen geroepen werd dat Simons een social media hype was en het eerst maar eens moest laten zien.

13 maart 2024 om 10:57

Haha exact dit. Die reacties toen waren schitterend.

Er zijn dingen mis gegaan bij PSV. Als je mensen als Ooijer en Rutten pionnen laat neerzetten en je ze zo erg tegen je in het harnas jaagt dan is gezonde zelfreflectie niet verkeerd. Die mis ik nog een beetje bij Ruud. Verder vind ik hem legendarisch en een op en top clubman. Ik vind het ook ontzettend jammer dat hij op deze manier weg is moeten gaan. Anderzijds vind ik dat beginnende trainers nooit meteen een topclub moeten gaan trainen. Ze maken logischerwijs beginnersfouten die je daar niet kunt permitteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren