Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk en V/d Vaart gaan weddenschap aan na quotes Memphis over zweetband

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart hebben genoten van het optreden van Memphis Depay tijdens het vriendschappelijke duel met IJsland (4-0 winst). De spits toonde zich opnieuw gretig.

Memphis was in de slotfase van de uitzwaaiwedstrijd voor het EK goed voor een assist bij de treffer van Donyell Malen en leek de eindstand vervolgens zelf op 4-0 te bepalen, ware het niet dat de Griekse scheidsrechter Evangelos Manouchos die treffer na tussenkomst van de VAR afkeurde wegens een handsbal van Joey Veerman.

“Memphis heeft heel goed gespeeld. Hij was belangrijk en dat is hij al heel vaak voor het Nederlands elftal geweest. Ik vind hem op het veld echt leiderschap uitstralen eigenlijk”, zegt Van Hooijdonk tijdens de nabeschouwing op de NOS.

Van der Vaart heeft ook genoten van het optreden van Memphis tegen IJsland. “Als ik naar hem kijk, dan heb ik bijna weer zin om te voetballen. Al is dat wellicht iets te overdreven en moet ik dat misschien niet doen”, grapt de voormalig international.

Van der Vaart stak tijdens de rust ook al de loftrompet over de dertigjarige spits. “Ik vind hem megafit. Hij straalt plezier uit en zit helemaal in zijn rol. Echt geweldig. Een beetje uit de spits, soms in de spits. Hij loopt vaak de diepte in, kreeg goede ballen en dan is hij in mijn ogen niet te stoppen.”

De vorm van Memphis kan essentieel zijn voor het EK van Nederland, denkt Van der Vaart. “Als je dit in de spits hebt lopen, dan is dat natuurlijk wel lekker. Als Memphis deze vorm doortrekt komt het helemaal goed. Het is nog maar een oefenwedstrijd, maar alle voortekenen wijzen erop dat hij een goed toernooi gaat spelen.”

Zweetband


Memphis onthulde na afloop van de ruime zege op IJsland drie redenen waarom hij de afgelopen twee vriendschappelijke interlands een zweetband droeg: “Het helpt wel met zweet, daarom heet het ook een zweetband. Daarnaast staat het me mooi. Mijn vriendin vindt het mooi bij me staan, geweldig. Het is een nieuwe look, who cares? Ik voel me er goed bij.”

Van Hooijdonk verkeert in hosannastemming en durft na het interview van Memphis een weddenschap aan te gaan: “Als hij het Nederlands elftal naar de finale van het EK schiet, dan gaan Rafael en ik onze analyse met een haarband (zweetband, red.) om ons hoofd doen.” Van der Vaart ziet die weddenschap wel zitten: “Heel graag zelfs.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Lachen man. Stel je voor: Nederland in de finale en dan die twee die ineens met zo'n band om hun hoofd staan. Verwachtingsvol naar de presentator kijken of hij het grappig vindt en denken dat iedereen in de huiskamers over de grond rolt van het lachen. Schijtlollige typisch Hollandse grapjes tussen Pi-air en Raffie. Zoals we dat van hen kennen.

Die spelers lachen zich helemaal suf over hoe er wordt gereageerd op die zweetband en hoe iedereen ermee bezig is. Het is ook zo voorspelbaar. Memphis wil aandacht om die band. Zou hij niet moeten krijgen. Krijgt hij natuurlijk wel. Heel de wereld staat in brand. Oorlogen en rampspoed. Een extreemrechtse wind die door heel West-Europa waait. Mensen zijn ongelukkig en ontevreden en denken massaal dat een Geert Wilders hun messias is. Ondertussen wel gewoon de pure luxe hebben om zich op te winden over een band die een voetballer om zijn hoofd heeft. Hieraan zie je: zo slecht gaat het helemaal niet met ons land.

11 juni 2024 om 00:42

Je moet maar zo denken, zo'n zweetband is praktischer tijdens het voetballen dan die hoed van tien jaar geleden.

11 juni 2024 om 08:07

Totdat hij een kopbal voor open doel mist. Dan is het de zweetband van de duivel

11 juni 2024 om 01:44

Volgens mij ben je er zelf nogal mee bezig!

11 juni 2024 om 03:41

Nouja, ik vind het lollig dat Memphis heeft gedacht: hoe krijg ik de mensen boos? En dat daar zó weinig voor nodig is. Het fascineert me ontzettend dat men zich zo boos kan maken om die zweetband.

Ik denk dat het mensen zijn die zich diep van van binnen zelf niet gezien voelen.

11 juni 2024 om 07:04

Mooi dat je meegaat in deze tijd door alles maar vooraf in te vullen en het precies te weten. Jongen heeft een zweetband om mooi man helpt met het zweet opvangen nog meer belangrijke zaken die je vanuit de zweetband kunt concluderen? Afgunst is de tijd waar we in leven en maken alles maar zo groot terwijl het gaat om een zweetband en mooi rond stoffen bandje wat je op je hoofd zet als gaat zweten en het wilt opvangen zodat het niet in je ogen komt want zout prikt misschien is dat het hele verhaal zonder alle poespas.

11 juni 2024 om 09:57

Speelt al 15 jaar zonder band en nu heeft hij ineens wat nodig om zweet op te vangen.. gaat puur om aandacht zoals altijd bij depay. En zodra hij die aandacht krijgt commentaar geven dat het raar is en doen alsof hij zo humble is gebleven..

Volgens mij heeft juist werkelijk waar nie-mand het hierover. Het is alleen de media die hier op induikt en als een zwakzinnige reageert

Nee V/d Vaart niet meer doen. Maar hij zou in zijn prime met kop en schouders boven iedereen in de huidige selectie uitsteken!

Vraag me af welke supermarkt hierop springt met oranje zweetbandjes!

Die handsbal van Veerman werd volgens mij door de tegenstander veroorzaakt. Als je heel goed keek werd de arm van Veerman tegen de bal aangeduwd al dan wel of niet met opzet.

11 juni 2024 om 13:48

En dan blijft het hands.
De regel is aanvallende partij maakt niet uit hoe zodra de bal tegen je arm of hand komt affluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren