Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Ik ben teleurgesteld, want we hebben compleet gedomineerd’

Laatste update:

Manchester United liet zaterdagavond voor de zesde keer in het huidige Premier League-seizoen punten liggen. Op bezoek bij gedeeld koploper Leicester City kwam de rode brigade van Louis van Gaal niet verder dan een 1-1 gelijkspel en de manager had er meer van verwacht, zo vertelde hij aan het Engelse journaille.

/

“Ik ben teleurgesteld. Ik ben niet blij. Ik ben teleurgesteld, want we hebben negentig minuten gedomineerd en hadden kunnen winnen. Ik heb mijn spelers verteld dat dit soort wedstrijden gewonnen moet worden als je kampioen wil worden, maar aan de andere kant ben ik ook blij om te zien dat we zo kunnen spelen”, aldus Van Gaal, die zijn ploeg opnieuw moeite zag hebben met het benutten van kansen.

“Ja, maar dat weten we. Het is ook moeilijker tegen Leicester, want dat is een ploeg die hoog genoteerd staat. We hebben natuurlijk wel de kansen gehad om van hen te winnen. Als Memphis Depay die bal op het laatst bijvoorbeeld beter controleert, dan scoren we”, zei Van Gaal. Middenvelder Bastian Schweinsteiger zei teleurgesteld te zijn in de manier waarop het tegendoelpunt van Jamie Vardy werd geïncasseerd.

“We weten dat hij zulke looplijnen maakt, dus we zijn niet blij met deze goal. Hij vloeide voort uit onze eigen hoekschop, dus onze verdediging zat op dat moment niet goed in elkaar. De timing van mijn treffer was wel goed, een minuut voor rust. Maar we zijn teleurgesteld dat we niet hebben gewonnen, want we hebben kansen gehad om een tweede te maken. Het is alleen niet makkelijk tegen Leicester, dit seizoen. Het moet beter, absoluut”, sprak de Duitser.

Jamie Carragher is het met Schweinsteiger eens dat the Mancunians een hoger niveau moeten halen. “Ik heb nog nooit een slomer team van Manchester United in mijn leven gezien. Als je aan United denkt, dan denk je normaal gesproken aan snelheid en counteraanvallen, maar die snelheid hebben ze nu niet. Ik denk dat ze daarom naar Jamie Vardy moeten kijken. United had het met Vardy in de ploeg vandaag wel gered”, zei de analyticus van Sky Sports.

Denk jij dat Louis van Gaal dit seizoen wordt ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is ook niet lastig tegen een team dat vooral op de counter speelt. Ik ben bijna in slaap gevallen door het spel van Man utd. 0,0% creativiteit. Als jij kijkt hoeveel ze hebben uitgegeven en kijkt wat er op het veld staat, zie je een wereld van verschil. Leuk en aardig al dat balbezit, maar als je er geen kansen mee crieërt, moet je maar eens iets anders proberen.

28 november 2015 om 22:49

Als je kijkt naar wat ze hebben uitgegen... Ja leuk maar je moet ook kijken naar wat er allemaal is weggegaan. Er is zowat een compleet elftal aan veteranen en dragende krachten weg gegaan.
Verder is er nog veel meer verkocht.

Ja natuurlijk zijn er dan ook veel aankopen gedaan.

Compleet gedomineerd??? Laat me niet lachen, van gaal praat altijd dit soort onzin na de wedstrijd. Ze spelen uitgecalculeerd voetbal verschrikkelijk om te zien maar toch behalen ze steeds de punten. Ik zou me schamen als ik een united fan was, niet om aan te zien maar goed. Ze scoren vaak wel uit goed uitgewerkte dode spel situaties

Misschien als je Rooney lekker thuis laat en meer druk naar voren speelt en niet 2 dezelfde middenvelders naast elkeer zet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren