Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal dankbaar bij afscheid: 'Het is een fantastische tijd geweest'

Laatste update:

Manchester United maakte maandagavond wereldkundig dat Louis van Gaal is ontslagen. De manager lag al tijden onder vuur van publiek en pers, en kreeg dus te horen dat hij zijn doorlopende contract niet mag uitdienen. Op de officiële website van de club neemt de Nederlandse manager afscheid.

/

Van Gaal zegt trots te zijn op het feit dat hij manager mocht zijn van United. “Maar ik ben erg teleurgesteld dat ik het driejarenplan niet kan afmaken. Er staat volgens mij een stevig fundament om de komende jaren op voort te bouwen en de successen terug te brengen”, denkt hij. “De winst van de FA Cup (afgelopen weekend, red.) kan dienen als een mooie opmaat naar nieuwe successen.”

“Na clubs in Nederland, Spanje en Duitsland te hebben geleid, hoopte ik altijd dat ik de kans zou krijgen om in Engeland te werken. Ik wilde het Engelse voetbal meemaken en onderdeel zijn van de Engelse cultuur”, vervolgt Van Gaal. “Beide ervaringen hebben me niet teleurgesteld. Het is een fantastische tijd geweest.”

In zijn slotwoorden strooit Van Gaal met bedankjes, onder meer aan Sir Alex Ferguson en Sir Bobby Charlton. “Ze hebben ervoor gezorgd dat ik en mijn familie ons altijd zeer welkom hebben gevoeld”, aldus de oefenmeester, die ook de eigenaren, de fans en zijn spelers bedankt. “Nooit in mijn 25 jaar als manager ben ik zo geweldig gesteund in mijn rol.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thanks voor alles van Gaal! Ookal heb je het niet goed gedaan , was je een geweldige manager!

23 mei 2016 om 22:50

Nu lekker met Truus dingen gaan doen! Verwacht ook niet meer dat hij nog coach gaat worden. IK HOOP VAN NEDERLAND, maar dat gebeurd niet wedde

23 mei 2016 om 23:31

Jij was er ook zo zeker van dat v gaal nog zou blijven toch? Ik zou nog eens een keer nadenken voordat je een weddeschap sluit haha

Je kan veel negatieve dingen over hem zeggen, maar hij zorgde wel voor spelers met veel potentie (Rashford, Martial en Lingard) en hij zorgde eerste FA cup na 2008.

23 mei 2016 om 22:40

2004... On ik vind het ook inderdaad jammer dat ie ontslagen is, hij was iets aan het bouwen

23 mei 2016 om 22:52

Mensen houden niet van opbouwing, want ze zijn ongeduldig als wat. Dus dan is het pure logica dat hij ontslag krijgt. Moet je eens nagaan als alles in de wereld 2x zo sloom ging, dan was het al gauw klaar geweest XD.

Mooie woorden van Louis. Ik had hem liever gehouden dan de persoon die nu coach gaat worden van Man Utd. Als ik hem was zou ik nu gewoon lekker op pensioen gaan. Hij gaat i.i.g. positief weg met het winnen van de FA Cup. Het gaat je goed, Louis.

23 mei 2016 om 23:36

Snap alleen niet dat hij zegt dat hij nog nooit zoveel gesteund is. Want dat valt volgensmij ook wel erg mee ..

Ajax dan maar als laatste klus?

23 mei 2016 om 22:11

Dat zou ik wel mooi vinden, maar acht het niet waarschijnlijk

23 mei 2016 om 22:24

Misschien weer het NL elftal? Hij kan het niet slechter doen dan Blind.

23 mei 2016 om 23:17

Ik zou het enorm toejuichen als hij Ajax nog een keer onder zijn hoede zou nemen. Hij ziet dat de jeugd de toekomst heeft en denk dat hij ook wel twee mooie aankopen kan aankomen. De naam van Gaal kan spelers aantrekken. Ook afstoten dat realiseer ik me, maar bij het NL efltal liepen ze allemaal met hem weg. Ja ik hoop het

Jammer dat ie ontslagen is. Was echt heel benieuwd hoe hij het volgend jaar zou doen, maar met Mourinho halen ze opzich een goede coach binnen, maar niet iemand die mooi voetbal laat zien. Ben benieuwd of hij united wel aan de echte prijzen kan helpen, ik denk van niet

Hij moet zichzelf nog even een compliment geven voor het goede fundament voor zijn opvolger, blijft een rare man. Vind niet dat hij gefaald heeft maar het kon beter. Zag net ook stukje op vz, meeste minuten voor tieners dat heeft hij wel goed gedaan. Hoop dat Giggs het overneemt om zo door te bouwen ipv José die alleen voor resultaat gaat en maakt niet uit hoe.

23 mei 2016 om 22:25

Niet enkel hier Barca,Bayern mensen die na hem komen borduren gewoon verder wat hij achterlaat.

Louis heeft net oorlogsgebied op tojd verlaten. Zlatan en Mourinho hebben nog een appeltje te schillen met Pep, die willen ze heel graag vernietigen!!

Ja hoor, Mourinho komt de glorietijden terugbrengen naar manchester. Mourinho gaat deze selectie omtoveren in een geoliede machine met het zelfde bedrag dat van gaal mocht investeren. Ik denk dat dit ook gelijk einde verhaal is voor Blind en Depay bij Manchester united

Zonde man! Had me niks verbaasd als ie in het derde jaar gewoon was gaan vlammen. Mooi dat hij met de FA Cup winst geëindigd is.

23 mei 2016 om 22:55

Hahaha natuurlijk en als het volgend jaar weer niks was geworden, dan had hij in zijn 4e jaar echt wel de titel gepakt hoor... Maar niet heus.

Toptrainer, maar bij United lukte het gewoon echt niet.

23 mei 2016 om 23:09

Was kwestie van tijd. De impact van de FA cup winst was een enorme boost voor deze selectie geweest. Jonge gasten, Rooney als middenvelder, een goeie verdediger erbij en een vleugelspeler en er lag een prima team om volgend jaar serieus mee te doen.
Mourinho gaat als een dolle kopen en de samenstelling van het team veranderen. Harde verdedigers type schoppers, verdedigend ingestelde middenvelders en een counterspits.

23 mei 2016 om 23:23

Jij mag dat geloven.

Ik hoop dat hij Ajax gaat . Meschien kunnen ze dan wel van de graafschap Winne 😂 ff even geen gekheid ik denk dat Ajax iets hardhandig nodig heeft ze hebben best een goed elftal staan. En meschien met een paar aankopen erbij kunnen ze weer kampioen worden

Vind het aan de ene kant wel zonden, want spelers als Rashford en Lingard groeide echt onder Van Gaal en ik weet niet of ze nog veel aan spelen toe gaan komen. Misschien is dit ook beter voor Van Gaal zelf. Lijkt me zo stressend om elke dag te horen dat je ontslagen gaat worden en dat iedereen je kritiek geeft. Nu kan die rusten of een nieuwe baan vinden bij Ajax ofzo. Ik verwacht in ieder geval veel van Mourinho en verwacht 3 top spelers en hopelijk worden jongens als Rashford nog wel gebruikt.

Die gaat met pensioen. Alles gedaan wat hij wilde: Een WK meemaken, NL, Spanje, Duitsland en nu Engeland. Jammer genoeg geen PL titel, maar toch met een FA Cup zij carriere afgesloten. Hij zit op dit moment volgens de media in een prive jet richting de Algarve. Ik wenst hem het beste!

Nu grote man bij de knvb worden en die rare lui eruit!

Als je het mij vraagt kun je dat het beste doen maar dan wel op een manier dat LVG de volle macht krijgt om daadwerkelijk iets neer te zetten. Vind peter toch niet echt bij ajax passen, wel een prima trainer maar weet niet of ajax wel de juiste club is

Vind het niet helemaal de schuld van Van Gaal dat het niet helemaal liep.. de spelers moeten het ook grotendeels doen.. had hem eigenlijk nog liever een jaartje gezien bij Manu..

Los van Louis zijn prestaties, die wellicht wat ondermaats waren, kun je wel stellen dat de directie bij Man United afschuwelijk onprofessioneel is en bestaat uit zeer onaangename personen. Een half jaar lang heeft hij moeten vechten tegen alle negatieve berichtgeving, zonder dat de directie hem steunde of met een verklaring kwam waarin werd aangegeven dat men na 2 jaar zou stoppen met hem. Deze manier van omgaan met mensen is, wat mij betreft, schandalig. Ik hoop eigenlijk (stiekem) dat Man United als een kaartenhuis in elkaar dondert volgend jaar of het jaar daarna. Mourinho heeft sowieso een steeds kortere houdbaarheidsdatum lijkt het. Bovendien lijkt Ibra mee te gaan, hetgeen weer voor problemen zorgt met Rooney, Rashford en Martial. Wat een beleid daar... Stelletje clowns...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren