Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal countert: ‘Nee, er is een tijd van komen en een tijd van gaan’

Laatste update:

Rio Ferdinand keert zondag terug op Old Trafford. De verdediger speelde twaalf jaar voor Manchester United, maar stapte deze zomer transfervrij over naar Queens Park Rangers. Louis van Gaal is van mening dat de 35-jarige Engelsman een verstandig besluit heeft genomen door bij United te vertrekken.

/

Het elftal van Van Gaal maakt dit seizoen in defensief opzicht geen zekere indruk en in de Engelse pers wordt gesuggereerd dat Ferdinand nog best van pas had kunnen komen: “Nee, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. En volgens mij heeft hij toch besloten om te vertrekken? Hij was een geweldige speler en misschien is hij dat nog steeds, maar er komt voor een speler altijd een moment dat hij bij een club weg moet.”

Ferdinand speelde sinds hij in 2002 werd overgenomen van Leeds United 450 officiële wedstrijden voor Manchester United, met een totaal van bijna 40.000 speelminuten. Hij won in die periode onder meer zes landstitels, de Champions League en het WK voor clubteams.


'Manchester United had Rio Ferdinand nog goed kunnen gebruiken'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

had Ferdinand niet al besloten weg te gaan bij man utd voordat bekend gemaakt werd dat van gaal coach werd?

13 september 2014 om 10:33

Dat was Vidic. Die had rond Kerstmis al besloten te vertrekken. Hij had zeker nog van waarde kunnen zijn. Ook al was hij niet meer zo goed als 4 5 jaar geleden. Ferdinand daarentegen was echt wel over zijn top.

@sjakie

Ja, maar alles wat van Gaal zegt is opeens groot nieuws...

Off: Wordt een beetje moe van van Gaal inmiddels, hij dekt zich continu de heletijd in, over hoe dit tijd gaat kosten en hoe dat tijd gaat kosten, er zijn zat teams met nieuwe coaches, en nieuwe spelers etc en die zien er nog veel beter uit en doen het ook veel beter.
On: Hopen dat Ferdinand het ons makkelijk maakt, punten kunnen goed gebruikt worden.

ik hoop dat van Gaal snel in ziet dat zijn 5-3-2 systeem niet gaat werken in engeland veel te statisch

Ferdinand is een baas, van Gaal gaat hem nog wel missen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren