Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Excelsior weet je het niet meer, maar Europese duels blijven je bij’

Laatste update:

FC Groningen is tevreden met de loting voor de groepsfase van de Europa League. De noorderlingen zijn in Groep F ingedeeld bij Olympique Marseille, Sporting Braga en Slovan Liberec en maken volgens verdediger Etiënne Reijnen een goede kans om de knock-outfase te bereiken.

/

“Er zijn zeker mogelijkheden. We zijn niet bij voorbaat kansloos, al is Marseille een echte topploeg en heeft ook Braga het nog niet zo lang geleden heel goed gedaan in Europa. Ik kijk enorm uit naar het Europees avontuur. Over tien jaar weet je niet meer wat je precies hebt gedaan tegen Excelsior, maar die wedstrijden blijven je echt wel bij”, aldus Reijnen op de website van zijn werkgever.

Rasmus Lindgren toont zich eveneens tevreden: “Het zijn allemaal goede tegenstanders, maar er zaten ook poules tussen met bijvoorbeeld Tottenham Hotspur, Anderlecht en AS Monaco, dus het had zwaarder gekund. Maar met Marseille hebben we een grote club geloot.” Hedwiges Maduro heeft de meeste Europese ervaring van het team: “Het is een mooie groep, met mooie tegenstanders”, zegt hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel lastig hoor. Als je kijkt hoe moeilijk FC het soms heeft in de Eredivisie tegen sommige middelmatige ploegen. Met een beetje geluk en een stuntje tegen Braga is wel het een en ander mogelijk, maar zie het zwaar in.

28 augustus 2015 om 16:35

Klopt, maar wat Lindgren opmerkt is terecht. Groningen had veel moeilijker kunnen loten met clubs als Spurs en Liverpool. Dat zijn maar enkele voorbeelden. Nu heeft Groningen een aanzienlijke kans om als 2e in de poule door te gaan.

Lastige poule hoor. Het had veel moeilijker gekund maar ik geef ze wel een kans in deze poule. Als er niet naief 'het eigen spel' gespeeld wordt is er een hoop mogelijk.
Groningen heeft smaakmakers van vorig seizoen vrijwel alllemaal kunnen behouden, en dat is positief

28 augustus 2015 om 17:30

Wat zeg jij nou? smaakmakers behouden. Hoe kom je daar bij

28 augustus 2015 om 18:02

Haha hij lult maar wat, en niet eens om te trollen vrees ik. Wat een onzin in ieder geval. Bijna geen enkele club is zo beroofd van haar toppers als fc Groningen.

Nou, daar denken wij bij AZ heel anders over..

29 augustus 2015 om 14:09

Haha inderdaad. Jullie trauma van 2007 blijft net zo bij als een Uefa Cup op een haar na missen.
Dat AZ heeft behoorlijk wat tegenslagen moeten verwerken de laatste 10 jaar.

Al heeft Groningen een mooie en zelfs kansrijke loting te pakken.
Kon allemaal veel erger.
Alle lotingen zijn mooi met leuke uitdagingen.
Ben benieuwd wat de Nederlandse clubs er nu weer van pakken.

Tja, op voorhand lijken we niet kansloos. Maar laten we niet vergeten dat Groningen de laatste decennia niet veel voorsteld in Europa. Op penals er uit tegen Fiorentina is toch de laatste aansprekende prestatie en tegen Partizan leek het ook nog wel redelijk.

Ik ben iig reuze benieuwd!

29 augustus 2015 om 14:16

Dat is ook al 9 jaar geleden hé en toen hadden ze Suarez die slim een penalty versierde tegen Partizan.
Hij had een groot aandeel toen ze Partizan uitschakelde.
Nu kan Groningen in 6 wedstrijden wat punten snoepen en misschien wel meer.

Wellicht (te) optimistisch, maar ik zie FC Groningen nog wel doorgaan. Denk aan het scenario van NEC een aantal jaar geleden. Gingen erg verrassend door en werden pas in de knock-outfase uitgeschakeld door HSV. Zou toch prachtig zijn.

29 augustus 2015 om 14:14

Ja precies, die gaf je eerst ook geen stuiver. Zat in een moeilijke poule met Cska Moskou en Udinese. En thuis wonnen ze daarvan en bij Cska uit gelijkspel.
Onvoorstelbaar toen.
Is wel al 7 jaar geleden maar schat Groningen niet veel minder in met Rusnak enzo.

Ondanks dat ik persoonlijk veel liever een tripje naar Dortmund of Liverpool had gemaakt zie ik toch wel kansen voor ons.
Marseille is normaliter gewoon te sterk maar wie weet thuis een puntje.
Braga gaat ons het bloed onder de nagels halen met hun spel maar hier zou je thuis van kunnen winnen.
Liberec ken ik totaal niet maar verwacht ook hier thuis wel een overwinning.
Met een beetje mazzel hark je dan thuis 6 a 7 punten binnen. Hopelijk uit nog 1 of 2 en je staat gewoon in de volgende ronde.

We gaan het zien! Ik heb er in elk geval onwijs veel zin in en ik hoop dat alle Nederlandse clubs het goed gaan doen.

28 augustus 2015 om 18:36

met 9 punten ben je ook niet zeker..zelfs met 12 punten nog niet..napoli werd 2 jaar geleden 3e in de champions league poule..en wie werd er toen laatste met 0 punten..juist olympique marseille..

leuke poule... sowieso voor alle nederlandse clubs... niet van de negatieve oostblok clubjes die komen om te verdedigen en vervolgens na een oersaaie wedstrijd met 1-0 weten te winnen hier blijf ik als neutrale kijker eerder voor thuis dan voor fc groningen tegen een onuitspreekbare naam uit azerbeidjzan of kazachstan

Elke poule was voor Groningen lastig geweest, deze ook, maar die poule van Tottenham was nóg noeilijker. Slovan moet je onder je kunnen houden en hopelijk heeft Braga een minder goede periode.

Groningen ging met een goed elftal er al eens smadelijk af tegen vitoria guimaraes. Hopelijk gaat het tegen braga beter. Tegen Marseille moeten ze vooral niet teveel respect tonen. Want dan merken ze dat er wat te halen valt wanneer het alweer te laat is, zoals Nederlandse clubs tegen vermeende grootmachten vaker overkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren