Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk ‘voegt iets toe’: ‘Zal proberen vrienden met hem te worden’

Laatste update:

Liverpool maakte op nieuwjaarsdag de transfer van Virgil van Dijk van Southampton naar the Reds wereldkundig. De club van manager Jürgen Klopp heeft 84,5 miljoen euro op tafel gelegd om de Oranje-international te strikken. Roberto Firmino is trots dat de 26-jarige Nederlander zich heeft aangesloten bij Liverpool.

"Hij is een heel goede verdediger", aldus Firmino op de clubsite van Liverpool. "Het is altijd heel moeilijk om tegen hem te spelen. Hij dekt erg kort en is een speler met heel veel kwaliteiten. Naast het feit dat hij heel erg fysiek is, heeft hij ook zijn uitstraling mee. Hij is lang en sterk en daarbovenop komt nog zijn talent. Ik hoop dat hij ons zoveel mogelijk kan gaan helpen."

"Hij is iemand die iets toevoegt aan onze spelersgroep", vervolgt de aanvaller. "Ik kijk er heel erg naar uit om met hem te spelen en ik verwelkom hem met open armen en zal proberen om vrienden met hem te worden." Firmino is niet de enige speler van Liverpool die lovende woorden over heeft voor Van Dijk. Ook Joe Gomez liet eerder al zijn bewondering voor de verdediger blijken.

"Voor mij persoonlijk is het iemand van wie ik veel kan leren. Hij is een ervaren verdediger met heel veel kwaliteit. Het is weer een persoon door wie ik me nog verder kan ontwikkelen en van wie ik veel kan leren. Het geeft je vertrouwen dat je het veld opgaat en denkt: we hebben een lastige taak voor ons. Maar dat je dan Van Dijk erbij hebt", aldus de twintigjarige verdediger.

Een goede aankoop van Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je puur naar de aankoop kijkt en niet naar het bedrag, dan is het een topaankoop. Qua speler denk ik dat ze de ideale versterking hebben gehaald. Qua prijs.. ja.. hoop geld..

4 januari 2018 om 13:21

Laat dat nou net het belangrijkste zijn bij 'het spelletje' of is iedereen meer geinteresseerd in financien?

4 januari 2018 om 13:27

Niet iedereen, maar de FFP-Comissie denk ik wel.

Maar zonder gekkigheid. Van Dijk is echt een goede aankoop van Liverpool. Ik verwacht dat hij net dat stukje balans kan geven dat Liverpool mist, sinds de aanstelling van Klopp. Hoewel dat uiteraard eerst nog maar moet blijken natuurlijk.

Nu nog een goede vervanger voor Coutinho.

4 januari 2018 om 13:28

Lachwekkend om te zien hoe eerst elke Liverpool supporter schande sprak over City en United over hun transfersommen om vervolgens ineens 100 procent om te keren en nu draait het ineens om het spel Xd

Heel die wereld is belachelijk aan het worden, in een normale tranferwereld zou van Dijk niet eens de helft waard zijn maar na Neymar, Pogba en Demeble is het 1 grote luchtbubbel geworden waar spelers zomaar 3-4x zoveel kosten, als fans zouden we moeten zeggen doe even heel snel normaal en gewoon een seizoen helemaal niets met voetbal moeten doen.

4 januari 2018 om 13:48

Alsof Neymar 220 miljoen waard is of een Pogba en Dembele +100 miljoen waard is. 85 mil voor VvD vind ik ook te veel. Al vind ik dat veel mensen hem onderschatten, wat heeft Dembele dan gepresteerd? Leuk jaartje gehad bij Borussia Dortmund, maar daar houdt het ook wel op voor hem. Ik vind wel dat Virgil verder staat dan Dembele, dus die schat ik gelijkwaardig in kwa prijs, omdat eenmaal voor aanvallers meer betaald wordt. Ik zou ze schatten rond de 45 mil.

Ik hoop dat de luchtbel knapt, zodat het spelletje het spelletje weer kan zijn. Meer clubliefde ipv $$ tekens in de ogen. Dat talenten trouwer blijven aan de club ipv van zo snel mogelijk willen graaien. Verder wel met je eens.

4 januari 2018 om 14:01

Ja maar je moet wel anders kan je gewoon niet meer mee met de topclubs.

4 januari 2018 om 14:30

@fron010

Elke Lfc Fan? Daar ga je al gelijk de mist in met heel je statement. Ik heb steeds Pogba verdedigd en gezegd dat de marktwaarde los moet staan in de beoordeling van een speler, dus persoonlijk kan het niet bedoeld zijn

Constructies zoals Neymar of franchise acties zoals City met Lampard, dat keur ik wel af, maar dat is een heel ander verhaal.

Alles over 1 kam willen scheren (elke lfc fan) om je argument wat sterker te doen laten lijken om daarna weer helemaal los te gaan op de financiele kant van de voetbalwereld?

4 januari 2018 om 13:45

Je moet gewoon genieten van de sterke teams en van het spelletje. Het is toch geweldig dat Bayern, PSG, Real Madrid, Manchester City en Barcelona straks tegen elkaar gaan spelen in de CL met geweldige teams. Al die bedragen zijn natuurlijk hoog maar op Neymar na allemaal te verantwoorden door de hoge TV gelden. Zo werkt het kapitalisme nou eenmaal. Iets dat heel veel aandacht krijgt levert veel geld op.

4 januari 2018 om 13:58

Het is te verantwoorden door de inkomsten van tv gelden, sponsors en eerdere transfers, ben het met je eens wat veel mensen plezier aan hebben of waar veel mensen aandacht aan geven, dat er een markt in zit. Maar vind jij het dan niet belachelijk dat het zulke astronomische bedragen gaan?

Het doet mij zelf een beetje denken aan de ''stockmarket'' in Amerika. Een grote luchtbel die ooit zal knappen en ik hoop snel. Hoe kan het dat iedereen heeft moeten inleveren na de economische crisis, behalve dan de sport wereld? En onder andere in het voetbal is er een abnormale groeicurve te zien. De Fifa en de Uefa zijn de grootste graaiers van de afgelopen 10 jaar. Nogmaals ik hoop dat het snel over is en dat we ons weer gewoon kunnen focussen op het spelletje.

Natuurlijk weet ik ook wel dat er altijd geld zal blijven. Maar ik weet nog dat ik met verbijstering keek naar het bedrag wat toendertijd voor Adrij Shevchenko betaald werd in 2006 door Chelsea. 40 miljoen toentertijd voor 1 van de beste aanvallers op dat moment. Tegenwoordig koop je daar een modale voetballer voor.

4 januari 2018 om 15:00

Het is niet gek dat voetballen de afgelopen jaren enorm groeit. De Arabische markt gebruikt het (nog los van de sjeiks) om reclame te maken in de wereld markt en uit met namen uit Azië komt er opeens steeds meer belangstelling die er vroeger niet was en dus zijn er opeens ook grote Aziatische bedrijven die uitzendrechten kopen. Zolang de wereldwijde belangstelling groeit zou de "bubbel" dus ook niet zo snel klappen.

Ik ben vooral blij dat er eindelijk weer eens lovend gesproken word over een Nederlander bij een grote club. De prijs van hem even daarbuiten gelaten. Ik hoop echt dat hij het waar maakt en misschien nog een stap hogerop kan. Ook voor het Nederlands elftal is het fijn dat er weer eens een top verdediger bij zit.

De bedragen liggen nu zeker heel hoog maar toen ronaldo van united naar real ging dachten we we ook allemaal van wauw okee ronaldo was wel de beste speler in de wereld toen misschien maar real heeft die 94 mil niet voor niets neergelegd het is allanf terug verdiend en ik denk dat het bedrag voor van dijk ook zal terug verdiend worden Liverpool heeft een van de beste verdedigers in de premier Leageu op dit moment ze zullen vast wel weten wat ze doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren