Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk moet lachen en komt met speciale ‘shoutout’ naar twee ploeggenoten

Laatste update:

Virgil van Dijk heeft genoten van het Nederlands elftal. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal kwam op bezoek bij Polen geen moment in de problemen en zegevierde door treffers van Cody Gakpo en Steven Bergwijn met 0-2. Tegenvaller was het uitvallen van Teun Koopmeiners (hoofdblessure) en Memphis Depay (hamstringblessure). Komende zondag moet tegen België definitief een plek worden bemachtigd in de Final Four van de Nations League.

Oranje kreeg al vroeg in het duel een flinke domper te verwerken, toen Koopmeiners na een nare botsing per brancard van het veld moest worden gedragen. Het duel met de Polen zat er om die reden na 49 seconden al op voor de middenvelder van Atalanta. "Dan begin je niet fijn aan de wedstrijd natuurlijk", aldus Van Dijk bij de NOS. "Maar wat ik heb gehoord gaat het goed met hem. Dat is het belangrijkste. Helaas gebeuren dit soort dingen in het voetbal. Laten we hopen dat het goed blijft gaan."

Het was voor het eerst dit kalenderjaar dat Oranje de nul wist te houden. "Tegen België hadden we ook de nul moeten houden, maar verzaakten we in de laatste tien minuten", aldus Van Dijk. "Maar over het algemeen hebben we een goede pot gespeeld. Na rust zag je dat zij meer druk gingen zetten met Milik, maar dan moet je blijven voetballen. Je moet meters maken, snel van kant wisselen. Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen. Een goede prestatie."

Aan de openingstreffer van het Nederlands elftal gingen achttien passes vooraf. "Dat is mooi. Dat is om te genieten", lacht Van Dijk. "Over het algemeen was het gewoon een hele fijne avond voor ons. Een geweldig stadion en een moeilijke tegenstander, maar we speelden goed. De jongens die zijn ingevallen waren ook uitstekend. Vincent speelde goed, het is belangrijk om die ballen vast te houden voorin. Wout (Weghorst, red.) ook. Het is lastig om in te vallen, maar ik wil een speciale shoutout doen naar hen. Het is belangrijk dat we iedereen nodig hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Over Weghorst zag je echt dat ie dat alleen maar zei voor de teamspirit. Die herinneren we alleen maar aan een om zeep geholpen counter en dat matten met Sczescny. Verder alle invallers wel sterk, vooral Taylor viel mij positief op. Maar Janssen was vanavond de goat.

22 september 2022 om 23:56

Ik vind Taylor erg actief en hij kan volgens mij aardig lopen. maar aan het spel heeft hij niet echt iets bijgedragen. De tweede helft was dan ook wel helemaal dood. Er gebeurde niks meer. Hij zal vast wat hebben wat ik nog niet gezien heb. Maar de 2 potten die ik zag (liverpool en vandaag) kon ik niet ontdekken wat er zo bijzonder aan hem is. Met name tegen Liverpool vond ik hem echt nog een beetje te licht voor het niveau. Maar hij komt pas net kijken, dus das niet erg.

23 september 2022 om 00:36

Liverpool, ja dan zeg je ook wel wat he. Met die dekselse Alcantara. En keurslager Fabinho ernaast. Nee dat ie daar dan niet zo sterk tegen speelt kan idd gebeuren. Ik vind hem wel flair hebben, maar we moeten idd nog bezien tot welk niveau hij dat kan doortrekken.

23 september 2022 om 09:31

Ik vermoed zomaar dat je clubsvoorkeur hier iets mee te maken heeft.taylor had namelijk een assist verdient, het is alleen dat Weghorst een matige spits is en die bal niet afwerkt. Het is zoals je zegt een talent dus het is logisch dat hij het nog niet elke wedstrijd laat zien. Het feit dat hij tweebenig is maakt hem naar mijn mening zeer interessant voor het toekomstige middenveld in oranje.

23 september 2022 om 09:34

Thiago is gewoon buitencategorie. Dus dat je daar voetballes van krijgt is echt geen schande. We mogen blij zijn dat we jonge spelers hebben die dit al mogen ondergaan, want zo leer je nu eenmaal. Taylor is zeker nog geen basismateriaal voor Oranje, daarvoor moet hij nog wat meters bij Ajax gaan maken. Wellicht onder Koeman richting EK 24 een plekje.

23 september 2022 om 07:25

Het was een prima debuut voor Taylor, maar echte conclusies kun je niet trekken van een kwartiertje tegen een kapot gespeeld Polen. Janssen viel wel echt positief op.

23 september 2022 om 07:38

Janssen was inderdaad de goat vanavond en met zijn 'harde' voeten viel het wel mee ;-), Laat Louis maar schuiven. Die weet precies wat NL nodig heeft, ongekend goede coach. Final Four is in de pocket, jammer dat Koeman dat om zeep mag gaan helpen volgend jaar.

23 september 2022 om 09:33

Janssen viel mij in positieve zin ook erg op! Wellicht niet de beste doelpuntenmaker maar voetballend liep het wel een stuk beter voorin toen hij erin kwam. Ik zou die Weghorst trouwens lekker thuislaten. Wat een houterige speler is dat zeg... Als hij nou goed kon koppen had je er iets aan maar ook dat kan hij niet. Ik zou zeggen: Depay, Brobbey en Janssen mee naar het WK voor de spitspositie.

Totale mens principe, iedereen erbij betrekken. Des Vangaals

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren