Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk baalt: ‘Natuurlijk gaan we hem missen, het is wat het is’

Laatste update:

Liverpool neemt het dinsdagavond in het eerste duel van de kwartfinales van de Champions League op tegen FC Porto. Manager Jürgen Klopp heeft tegen de Portugese topclub de beschikking over Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, die kampten met lichte pijntjes. Van Dijk is gebrand om dit seizoen zowel de Champions League als de Premier League te winnen, zo vertelt de verdediger maandagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met Porto.

“We zijn nog in beide competities in de race, maar we moeten nu nog niet denken aan eventuele titels. Iedere fout kan fataal voor ons zijn, hetzelfde geldt voor hen (Manchester City, red.). We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken”, zegt Van Dijk, geciteerd door de Liverpool Echo. De Oranje-international weet dat de Portugezen sportieve revanche willen na vorig seizoen.

Porto verloor destijds in de eerste wedstrijd van de achtste finales van Liverpool met 0-5, waarna een doelpuntloos gelijkspel volgde op Anfield. “We weten dat het zwaar gaat worden. Ze zitten nu in de kwartfinales en spelen goed. Ze willen niet meer ervaren wat ze vorig seizoen hebben meegemaakt. Onze focus ligt op onszelf”, benadrukt Van Dijk, die het dinsdagavond in de verdediging zonder de geschorste Andrew Robertson moet doen.

“We gaan hem totaal niet missen”, grapt Van Dijk. “Nee, natuurlijk gaan we hem missen. Hij beleeft een geweldig seizoen. Hij is de beste linksback van het land. Het is wat het is. Ik speelde ook niet tegen Bayern München (in de heenwedstrijd, red.) en Fabinho heeft het toen geweldig gedaan. Iemand anders moet nu de plaats overnemen van Robertson. Ik ben ervan overtuigd dat dat wel goed zit.”

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool is een team met 3 geweldige aanvallers en 1 geweldige verdediger.
''a football team is like a piano, you need 7 man to carry it, and 4 who can play the damn thing''

8 april 2019 om 15:45

Daar doe je die Robertson echt tekort mee. Echt een klasse verdediger imo.

8 april 2019 om 15:47

Vind Robertson op dit moment top 5 van de beste linksbacks ter wereld. Ongekend renpaard met een uitstekende voorzet. Koopje geweest.

8 april 2019 om 15:48

Even als Gomez, Alisson, TAA, Fabinho. Dat zijn gewoon geweldige voetballers. Mensen zijn helemaal lyrisch over de Ligt. Maar Gomez is momenteel echt een stuk verder dan de Ligt.

8 april 2019 om 15:54

Moeilijk te zeggen. Terwijl De Ligt in de eredivisie tegen zeer matige ploegen speelt, speelt Gomez in de meest intensieve competitie met lastige tegenstanders. Ik vind dat je ze niet echt kunt vergelijken als De Ligt ook in een topcompetitie speelt.

8 april 2019 om 15:57

Ik vind Alisson overigens de meest overschatte keeper op de Europese velden. Brengt zijn ploeg vaak in gevaar door gekke acties of veelste risicovolle passen. Daarnaast vind ik hem, op enkele mooie saves na, ook niet heel bijzonder.

8 april 2019 om 16:12

Met je eens hoor Keizer, maar de Gomez en De Ligt vergelijking kan je eigenlijk niet maken. Argument is hierboven al gemaakt.

8 april 2019 om 16:15

Robertson is goed, maar zijn dekking is ondermaats. Zit er bijzonder vaak naast.

8 april 2019 om 16:46

net als die andere back van Liverpool die wordt ook de hemel in geprezen bij Liverpool maar kan niet verdedigen. Afgelopen wedstrijd ook weer gewisseld

8 april 2019 om 16:49

Die Gomez is ook al bijna een hele seizoen geblesseerd, zonde. Had net zijn plekje veroverd naast Van Dijk. Hij kon nu zoveel verder zijn in zijn ontwikkeling. Hoop dat hij zo snel mogelijk weer terug is want hij is toch wel een paar klasses beter dan Matip die der nu staat.

8 april 2019 om 19:08

Grappenmaker!

8 april 2019 om 15:47

Daar doe je toch wel wat mensen mee tekort naar mijn mening, dan met name Robertson en Alisson. Dan is Wijnaldum echt nog de ondergewaardeerde kracht van dit elftal.

8 april 2019 om 16:09

@rodg: Alisson heeft echt zijn momenten. Zijn voetballende kwaliteiten, waar hij zo om geroemd wordt, en dan met name zijn dribbelende capaciteiten, verdienen zeker nog enige bijschaving. Vooral voor zijn prijskaartje. Geweldige reflexen, zelfverzekerdheid en een goede uittrap zijn de punten waarin hij boven het niveau van Mignolet uitkomt. Hij maakt daarentegen alsnog onbetrouwbare fouten, zoals de kapbeweging tegen Leicester, het rare moment om uit doel te komen tegen Arsenal en ook zijn fout tegen Manchester United (bal in de voeten van Lingard laten belanden) blijft nog wel even in de lucht hangen. Is het een verbetering t.o.v. de onzekere Mignolet? Een volmondige ja. Zijn er betere keepers? Ja, Kepa was wellicht een betere optie geweest.

Taa, Robertson, Gomez (wanneer weer fit) Van Dijk, Wijnaldum, Shaqiri (als invaller), Fabinho (multi inzetbaar), Milner (moet zijn wedstrijden uitzoeken), Mane, Salah en Firmino zijn de spelers die het voor Klopp moeten doen. De rest van de spelers - vooral middenvelders - vind ik tekort komen voor het niveau van Liverpool op dit moment. Keita kent een ongelukkig debuutseizoen, dat zie ik dus ergens nog wel wat worden, maar Hendo op het middenveld kan echt niet meer. Henderson deed het super tegen Southampton als aanvallende middenvelder, wat - op zichzelf - heel knap te noemen valt. Kijken we echter naar het totaalplaatje dit seizoen, dan gaat mijn voorkeur uit naar Wijnaldum en Fabinho op de plek van defensieve middenvelder. En op die positie hoort hij thuis, niet als aanvallende middenvelder.

8 april 2019 om 16:21

Wauw, drie momenten in meer dan 40 wedstrijden dit seizoen. Net zoveel als Mignolet en Karius in soms wel 1 wedstrijd. Leicester was een fout, maar er werd wel een overtreding op hem gemaakt. Arsenal zou ik niet weten wat je bedoelt (bedoel je niet Spurs vorige week) en die van Lingard is er eentje in de categorie 'ongelukkig'. Kepa was zeker niet de betere optie geweest. In de weinige keren dat ik Chelsea heb gezien en in samenvattingen heeft hij toch een aantal houdbare ballen doorgelaten en straalt wat mij betreft ook minder uit dan Alisson.

Hij moet enkel zijn voetballende momenten beter kiezen en soms sneller handelen, maar dat is het wel.

8 april 2019 om 17:14

@lfc11: er zijn veel meer momenten op te noemen. Alisson had bijvoorbeeld tegen Spurs geluk dat de bal zijn schouder raakt. Voor wat betreft de fout die jij je niet kunt herinneren: Alisson maakte een hele grote inschattingsfout, omdat hij de bal nooit zou kunnen beroeren, tegen Arsenal (kopbal van Mkhitaryan in de 16de minuut. Alisson komt uit om de bal vanuit een voorzet weg te stompen; 3 november 2018). En zo heeft hij wel vaker van die benauwde situaties. Ik vind hem nog steeds een goede keeper, hoewel overrated, maar zijn spel en zelfverzekerdheid maken het tegen krijgen van goals onvermijdelijk. En juist voor het tegenhouden van doelpunten staat een keeper in het veld. Toegegeven, hij heeft ook een aantal fantastische reddingen gehad. De meest belangrijke - althans voor mij - is de redding op Milik in de 92ste minuut waardoor Liverpool naar de knock-out fase van de CL ging.

8 april 2019 om 15:55

Liverpool heeft 5 á 6 speler die elk team beter maakt. Maar je hebt spelers als Wijnaldum en vooral Milner die harstikke belangrijk zijn voor dit Liverpool. Liverpool heeft naast de uitblinkers spelers die voor elkaar door het vuur willen gaan. Dat is nog belangrijker dan een soort van sterren ensemble als PSG. Zie hun resultaten. En dat maakt Liverpool zo mooi vind ik.

8 april 2019 om 15:58

Je bakstenen en cement nodig. Bij bakstenen denk ik aan Virgil, Firmino, Salah, Mane en Robertson. En bij cement denk ik aan Milner, Wijnaldum en Henderson.

8 april 2019 om 16:16

Ik geef je gelijk over Milner en Wijnaldum, Henderson is geen stevig cement. Mist de kwaliteit en is ook geen speler die dan ervaring brengt. Symbool van het oude Liverpool.

8 april 2019 om 16:07

Daar doe je Robertson tekort mee , ..geweldige back en vergeet Alexander-Arnold niet ..Gomez ook een groot talent..Naar mijn mening is de enige zwakke schakel achterin Matip

Poeh, Robertson gaan ze wel missen hoor bij Liverpool. Met Alberto Moreno op die positie lever je mega veel kwaliteit in. Defensief is dat een zwakke back.. Zonde ook eigenlijk dat ze Clyne (tijdelijk) weg hebben gedaan, die had daar ook nog eventueel kunnen spelen en schat ik hoger in dan Moreno.

8 april 2019 om 16:43

Denk toch echt dat Milner de plek van Robertson overneemt.

8 april 2019 om 17:08

Idd,zelfs Fabinho zou daar eerder staan dan Moreno.
Moreno heeft structureel aangetoond dat hij niet het gewenste niveau heeft.
Aanvallen gaat wel,maar een verdediger staat er in eerste instantie om te verdedigen en dat kan hij gewoon niet.

8 april 2019 om 17:19

Zoja, heb je gelijk in. Milner gaat daar spelen inderdad. Die werkt zich sowieso een slag in de rondte.

Liverpool is zwaar favoriet en verplicht om Porto te verslaan. Hopelijk wordt het een leuke wedstrijd en kan Porto stand bieden. Mocht Liverpool een klap krijgen dan kan het ook zomaar in de PL gebeurd zijn. Klopp heeft het goed voor elkaar. Zeer benieuwd of Porto nog iets gaat laten zien. Zin in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren