Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Velden stelt pensioen uit en gaat exotisch avontuur aan

Laatste update:

Nick van der Velden lijkt zijn loopbaan af te sluiten in Indonesië. De aanvallende middenvelder heeft op 35-jarige leeftijd namelijk een contract voor zeven maanden ondertekend bij Bali United FC.

Van der Velden is na aanvaller Sylvano Comvalius de tweede Nederlander in de selectie van de Serdadu Tridatu, terwijl ook Irfan Bachdim er op de loonlijst staat. De Amsterdammer speelde voor onder meer Ajax en FC Utrecht en komt uit voor de nationale ploeg van Indonesië. Net als Bachdim heeft Van der Velden een verleden bij de jeugdopleiding van Ajax, maar de linkspoot brak daar evenmin door.

Van der Velden kwam later uit voor RKC Waalwijk, FC Dordrecht, AZ, NEC, FC Groningen, Willem II en Dundee United FC en hij maakte in maart jongstleden bekend na dit seizoen een punt te zetten achter zijn carrière. Daar is hij nu dus op teruggekomen. In de Eredivisie kwam Van der Velden overigens tot 169 wedstrijden en daarin scoorde hij achttien keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slim. Het niveau is vergelijkbaar met de hoogste amateurdivisie van Nederland heb ik gehoord.

Ze dachten natuurlijk de Braziliaanse topper Nickinho te halen.
Maar mooi voor hem, leuk nog een jaartje ballen op Bali.

Gun Nick een mooie afsluiter op Bali, genieten van de zon, het eten en het niveau wat hij nog wel mee moet kunnen. Persoonlijk een van mijn favoriete voetballers ooit, gun hem het beste!

lekker hoor, lekker ballen op niveau wat hij aan kan. en natuurlijk genieten van r leven. probeer bebek bengil en ayam betutu. ik eet t zelf niet, maar probeer uiteraard de legendarische babi guling ibu oka.

Er zijn slechtere plekken op aarde om af te sluiten. Nuttige speler altijd, verzaakte nooit. De ideale 12e man zeg maar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren