Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart en Bruma hebben Champions League in zicht na 'Traumtor'

Laatste update:

Hamburger SV speelde in het seizoen 2006/07 voor het laatst in de Champions League, maar mag voor volgend seizoen blijven hopen op een rentree in het miljoenenbal. De club uit de havenstad was zondag met 0-1 te sterk voor VfB Stuttgart en het gat tot de vierde plaats, die recht geeft op de voorronde van de CL, beslaat nog maar één punt. Artjoms Rudnevs was de gevierde man in Baden-Württemberg, door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

HSV was in de beginfase sterker, maar werd behoudens een kopbal van Rudnevs niet echt gevaarlijk. Stuttgart, dat in de laatste acht duels maar één keer won, kwam beter in de wedstrijd en dat resulteerde in een grote kans voor Raphael Holzhauser, die echter faalde in de afwerking. De fans in de Mercedes-Benz Arena pepten zichzelf na een matige eerste helft in de rust op met braadworsten en bier, maar zagen kort na de pauze wel vertier. Rudnevs volleerde een voorzet van Denis Diekmeier kiezelhard binnen; een Traumtor.

Kort hierna zorgde Per Skjelbred bijna voor de 0-2, maar Sven Ulreich had een antwoord op het schot van de Noor. Stuttgart ging op jacht naar de gelijkmaker en had ook het betere van het spel. Twintig minuten voor tijd hadden die Schwaben op gelijke hoogte kunnen komen, maar René Adler redde glansrijk op een kopbal van Vedad Ibisevic. Een slotoffensief haalde niets meer uit, waardoor de punten meegingen met die Rothosen. Rafael van der Vaart en Jeffrey Bruma deden de hele wedstrijd mee met de ploeg van Thorsten Fink.

Bekijk hier het doelpunt van Artjoms Rudnevs:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Rudnevs is best een goede speler ofniet? Pikt regelmatig zijn doelpuntjes mee.

10 maart 2013 om 19:45

Ja zeker en hij kwam over van Lech Poznan uit Polen. Hij raakt hem lekker op zijn pantoffel zeg! goeie dag.

Rudnevs scoorde toen in de EL 3x tegen Juventus (uit) en de eindstand was 3-3 in Turijn.

On: Zou wel lekker zijn als ze de CL ticket pakken, want die wedstrijd (uit) tegen Arsenal is een wedstrijd om niet snel te vergeten.

Heeft HSV wat te zoeken in CL? lijk meer een europa league club.

Haha, vind zulke goals altijd zo heerlijk. Recht boven de keeper maar zulke goals zijn gewoon met zo veel kracht geschoten dat de keeper onmogelijk op tijd kan reageren. Khedira scoorde ook zo'n goal tegen Griekenkand op het afgelopen EK.

bols86
erg grappig hoor maar geen een Nederlands ploeg heeft er niet in de zoeken.

10 maart 2013 om 21:37

behalve ajax dan

10 maart 2013 om 22:12

Iedereen die zich plaatst voor de Champions League heeft er wat te zoeken. Dus ook HSV of welke Nederlandse club zich ook plaatst.

Heeft iemand de wedstrijd gezien en kan mij vertellen hoe Macheda speelde?

10 maart 2013 om 20:06

Bagger... zoals bijna elke wedstrijd.

vd Vaart een 8,6? Wie heeft de match gezien? Is dit terecht of stemmen we gewoon zo omdat hij nederlander is?

Bruma 8.1. 2 e achter Van der Vaart

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren