Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Heijden heeft goed gevoel: ‘Bij Feyenoord is iets mogelijk’

Laatste update:

Jan-Arie van der Heijden kon als jonge jongen al naar Feyenoord, maar omdat de club niet voor vervoer met busjes kon zorgen werd het uiteindelijk Ajax. De (toen nog) middenvelder brak niet door in Amsterdam en kwam via Willem II en Vitesse deze zomer terecht in Rotterdam-Zuid. Hij tekende er transfervrij en staat zondag oog in oog met zijn oude club uit Arnhem. Van der Heijden hoopt vanzelfsprekend op de winst.

/

Vorig seizoen kwam Vitesse met het mes tussen de tanden naar De Kuip en won het met 1-4. Van der Heijden kan het zich nog goed herinneren, want hij scoorde in die wedstrijd. Een herhaling van zetten acht hij echter onmogelijk nu hij zelf het Feyenoord-tenue draagt. “In de tussenliggende periode is er veel gebeurd, beide elftallen zijn flink veranderd. Ik liep vorig jaar natuurlijk nog niet in De Kuip rond, maar ik heb het idee dat er nu een andere sfeer heerst”, aldus Van der Heijden.

De man die voor drie seizoenen tekende bij Feyenoord is blij dat hij terechtgekomen is bij de club die hem jaren geleden al wilde. Hij voelt dat het een mooi seizoen kan worden voor de Rotterdammers. “Dit is een ploeg waar iets mogelijk mee is”, klinkt het enthousiast in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Kijk naar afgelopen zondag, waar Michiel Kramer ons met een invalbeurt op het juiste spoor zette. De brede groep schroeft het niveau omhoog.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou laat maar zien dan. Want ik hoop het ook wel :-) wordt tijd !!

Jan Arie is goede opbouwer, matige verdediger. Met vd Werff zijn we er defensief zeker op vooruit gegaan. Denk 1-1.

Juist Jan-Arie, er is iets mogelijk. Specifieker zou ik het niet maken want dat hebben anderen alweer gedaan en die leren het he-le-maal nooit daar. Jorien van den Herik zei het al eens, zolang de verwachtingen in de Kuip niet getemperd worden, wordt het nooit meer wat.

Werkelijk ieder jaar in Augustus is het weer zover, roepen er weer een handvol dat dit jaar alles anders is, dat nu de juiste mix gevonden is, dat ze als topclub toch altijd om de titel meedoen... Of andere bewoordingen met dezelfde strekking. En elk sprankje hoop is er zeer licht ontvlambaar, na 16 jaar zonder titel. Maar zonder uitzondering blijken ze op termijn te wisselvallig en volgt een nieuwe teleurstelling.

Een keertje maar: geen woorden maar daden.

22 augustus 2015 om 09:19

Dat "geen woorden maar daden" is pijnlijk genoeg tot een nietszeggend stukje uit het clublied geworden dat verwijst naar clubcultuur uit het verleden. Tegenwoordig zijn schreeuwers als guidetti, kazim en Kramer meer representatief voor de clubcultuur. Wellicht kan kuyt daarin wat corrigeren.

22 augustus 2015 om 09:37

Je zet Kramer op basis van helemaal niks weg als een 'schreeuwer'. Als er 1 speler in de eredivisie ontwapenend nuchter, dan is dat juist Kramer wel.

Hij moet eigenlijk iets voor de laatste man gaan spelen, dan benut he ook zijn opbouwende kwaliteiten.

v. Beek-----Botteghin-----Kongolo
-------------v.d. Heijden---------------

Zoiets als hierboven zou ideaal zijn!

Echter zou je dan el Ahmadi in de kleine wedstrijden moeten slachtofferen en spelen met Vejinovic op 6, links Vilhena en rechts kun je per wedstrijd kiezen voor Immers, Toornstra, of de jonge Schuurman.

Wedstrijden zoals die van a.s. zondag tegen Vitesse zou ik wel spelen met el Ahmadi en Vejinovic met Immers op de tien.

Dan haal je Jan-Arie een beetje terug en speel je met vier echte verdedigers.

Voorin spelen met Bilal rechts, Kuijt in de punt en Elia links. Dan maak je de beste kans. Daarnaast heb je met Kramer dan een wapen als de wedstrijd er om vraagt.

Je kan ook Toornstra nog rechts zetten, dan speel je wat behoudend, maar kan je met een vieze 1-0 van het veld stappen.

@HD20

Je beargumenteert je mening met een contradictie. Ik al het je even uitleggen en je beargumentatie beknopt samenvatten. "Feyenoord is geen topclub meer, een topclub wint prijzen en strijdt om titels". Daaropvolgend zeg je het volgende: " Hoe vaak heeft Feyenoord wel niet dicht bij de kampioen gestaan en is het niet gelukt". Hiermee zeg je dus eigenlijk dat Feyenoord wel om prijzen speelt. Verder bemoei ik me niet met deze kinderachtige discussie en interesseert het me ook totaal niet of Feyenoord nu bestempeld wordt als een topclub of niet.

22 augustus 2015 om 10:39

Misschien moet je wat beter lezen wat ie echt zeg voordat je met een verkeerde en verdraaide samenvating komt van hetgeen ie echt zegt.
De contradictie is eerder te vinden in je eigen post. Je niet bemoeien met de kinderachtige discussie maar wel je volledige reactie daar aan wijden?

Ik zie ons dit nog wel winnen. We doen het altijd wel goed tegen de traditionele top 3 en hebben een erg talentvolle selectie. Als Nathan en Solanke straks in de basis staan wordt het weer genieten.

Ik wijd mijn mening niet aan de "kinderachtige" discussie, ik wijs hem er alleen op dat zijn post tegenstrijdig is. Verder is het heel lief van je bedoeld om je mede ajaciedje een helpende hand toe te steken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren