Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom gelooft met Lech Poznan plots in ‘onmogelijke’ stunt bij Fiorentina

Laatste update:

John van den Brom is donderdagavond met Lech Poznan een stunt in de Conference League op een haar na misgelopen. De coach moest met de Poolse club een 1-4 achterstand goedmaken op bezoek bij Fiorentina en kwam in de 69ste minuut op een zeer verrassende 0-3 voorsprong, die goed zou zijn geweest voor verlenging. Fiorentina werd echter op het allerlaatste moment wakker en kwam terug tot 2-3, voldoende om de halve finale te bereiken.

Bijzonderheden:
Zwak uitverdedigen van Lorenzo Venuti, die een lage voorzet terug de doelmond in schopte, leverde een vroege intikker op voor Afonso Sousa: 0-1 voor Lech Poznan. Een beheerste penalty van Kristoffer Velde bracht de ploeg van Van den Brom in minuut 64 op 0-2. Vijf minuten later lag de 0-3 er al in via Artur Sobiech, die een voorzet van Jesper Karlström binnenliep. De Polen geloofden in een superstunt, maar kwamen van een koude kermis thuis. Riccardo Sottil stond op de goede plek om een afgeslagen vrije trap uit de volley binnen te schieten: 1-3. De beslissing kwam van de voet van Gaetano Castrovilli, die in blessuretijd een counter afrondde met een schot van tien meter: 2-3.

Fiorentina - Lech Poznan 2-3
9' 0-1 Afonso Sousa
64' 0-2 Kristoffer Velde (penalty)
69' 0-3 Artur Sobiech (assist: Jesper Karlström)
78’ 1-3 Riccardo Sottil
92’ 2-3 Gaetano Castrovilli (assist: Nicolás González)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen slaapt op Fiorentina, echt bezig met een sterke reeks na het WK in November; ze zijn nog in de Coppa, in ECL, buiten West Ham zie ik ze titelkandidaat voor ECL, team met underrated spelers als Bonaventura,Cabral,Die Marokkaanse middenvelder(ff z’n naam kwijt) etc. En ze spelen leuk voetbal. Middenveld staat sterk, Cabral scoort regelmatig, echt niets mis mee. Ga zo door!

20 april 2023 om 20:59

Amrabat bedoel je. En inderdaad Fiorentina is sterk bezig na een moeizame start. Goed dat ze vertrouwen hebben gehouden in Italiano en in paniek allemaal nieuwe trainers namen.

20 april 2023 om 21:28

Fiorentina prachtige club, hebben echt bizar veel jaren onder hun kunnen gespeeld. Moeten toch structureel gewoon bij de eerste 7,8 kunnen spelen op z'n minst. Mooie oude bak hebben ze ook

20 april 2023 om 22:13

Mwoah supporters daar zijn wat minder prachtig met hun messen en vuurwerk in kindervakken te gooien tegen Twente. Maar voetballend gezien gewoon sterk en taai.

21 april 2023 om 04:20

Het blijft je wel diep zitten merk ik het is al een tijd geleden en dat niet alleen in Nederland zijn we ook soms net zo erg hoor.

Vond het al erg knap dat ze zo ver waren gekomen. Nu ook nog bijna van Fiorentina gewonnen. Toen wij dit seizoen tegen ze moest in de voorronde van Champions League vond ik het helemaal geen bijzondere ploeg en had nooit verwacht dat ze zo ver zouden komen.

Veel mensen spraken van een schande dat twente verloren had van fiorentina. Maar hun staan gewoon in de halve finale. Dus zo'n schande is het niet.

20 april 2023 om 21:45

Mensen die dat echt denken volgen geen voetbal.. kijk eens ff wat er loopt bij Fiorentina

21 april 2023 om 09:09

Ik denk dat weinig mensen daar schande van spraken vrind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren