Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van de Looi pinkt traan weg: ‘Ik kan niet zeggen dat het me niets doet’

Laatste update:

Tom van de Looi zal 21 januari 2018 niet gauw vergeten. De middenvelder van FC Groningen werd uitgerekend tegen het Willem II van vader Erwin van de Looi voor de leeuwen gegooid bij FC Groningen. Na afloop van het 1-1 gelijkspel zocht Van de Looi zijn zoon op en moest de trainer van Willem II een traantje wegpinken.

"Hij zei dat hij trots was op me en dat ik het prima had gedaan bij mijn debuut", vertelt de achttienjarige Van de Looi na afloop bij FOX Sports in een gezamenlijk interview met zijn vader. Van de Looi junior ziet zijn vader zelden op die manier. "Dit is tegen het emotionele aan. Zo zie ik hem niet vaak. Hartstikke leuk om terug te kijken en hartstikke leuk om tegen mijn vader te debuteren."

Van de Looi senior erkent dat hij geroerd was. "Teammanager Bas Roorda zei al tegen mij: 'Je kunt me niet vertellen dat het je niets doet'. Nee, natuurlijk niet", geeft hij toe. "Ik weet wat hij er allemaal voor gedaan heeft. We leven als gezin heel erg met elkaar mee. Dan is het mooi als je zoon debuteert en op zo'n moment ben je vooral vader. Ik denk dat je altijd meer vader bent dan voetbaltrainer."

De middenvelder zegt de emotie van de wedstrijd nog met zich mee te dragen, maar kan een glimlach vanavond op de bank 'niet onderdrukken', voorspelt hij. Op de website van zijn club zegt Van de Looi gematigd tevreden te zijn over zijn debuutwedstrijd. "Ik ben altijd kritisch, maar ik ben redelijk tevreden. We waren redelijk veel aan het verdedigen en daardoor kon ik minder aan de bal komen, wat wel een van mijn kwaliteiten is."

Zie je Tom van de Looi uitgroeien tot basiskracht bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig toch om je eigen zoon te zien debuteren in de eredivisie. Een jongen met potentie ook.

21 januari 2018 om 20:46

Ik vond hem erg volwassen overkomen. Toch leuk dat reis en deze van de looi uit de jeugd vrij behoorlijk op de been blijven. Bied nog enige hoop voor de toekomst..

Geweldig man.
Hier mag je best trots op zijn om dit mee te maken.

Echt een mooi moment als vader zijnde. ❤️ ben benieuwd voor wie moeders was

21 januari 2018 om 21:03

Zoon natuurlijk de liefde voor je kind is onoverwinnelijk.

21 januari 2018 om 21:11

Moeder had aangegeven te hopen op een gelijkspel, met een doelpunt van zoonlief. Zeer diplomatieke dame.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren