Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van de Looi maakt EK-selectie Jong Oranje bekend; Jeremie Frimpong bedankt

Maandag, 29 mei 2023 om 15:40Noel Korteweg • Laatste update: 16:04

Erwin van de Looi heeft de selectie van Jong Oranje bekendgemaakt voor het EK 2023 in Roemenië en Georgië. De bondscoach, die na het toernooi wordt opgevolgd door Michael Reiziger, heeft onder anderen Brian Brobbey en Bart Verbruggen geselecteerd. Het tweetal zat niet bij de voorlopige selectie van Jong Oranje en komt over van het Nederlands elftal. Jeremie Frimpong ontbreekt in de EK-selectie, daar hij heeft bedankt voor de uitnodiging.

“Het EK staat voor de deur en we kijken hier als Jong Oranje erg naar uit”, aldus Van de Looi. “Ik denk dat we een mooie selectie hebben waarbij we gekeken hebben naar kwaliteit en gedrevenheid. Vanzelfsprekend is deze selectie weer tot stand gekomen in overleg met bondscoach Ronald Koeman. Het Nederlands elftal maakt zich op voor de Nations League Finals en blijft natuurlijk altijd leidend, maar het is goed dat we als Oranje-teams op deze manier samen kunnen werken.”

De bondscoach van Jong Oranje legt uit waarom Frimpong ontbreekt. “De meest opvallende afwezige in onze selectie is Frimpong. Hij koos ervoor om zich, nadat hij niet geselecteerd was voor het Nederlands elftal, niet beschikbaar te stellen voor Jong Oranje. Voor ons is dit natuurlijk erg jammer, maar ik denk ook zonder Frimpong een prima selectie over te houden voor het EK.” Het team van Van de Looi neemt het in de groepsfase van het toernooi op tegen Japan (14 juni), België (21 juni), Portugal (24 juni) en Georgië (27 juni).

Devyne Rensch, Jan Paul van Hecke, Ian Maatsen, Sepp van den Berg, Quinten Timber en Jasper Schendelaar moeten zich op 5 juni melden in Zeist en sluiten aan bij het Nederlands elftal voor een driedaagse trainingsstage om fit te blijven voor het EK. Jong Oranje reist een week later, op 12 juni, af naar Oostenrijk voor een trainingskamp ter voorbereiding op het toernooi. Op woensdag 14 juni staat de laatste oefenwedstrijd op het programma. De ploeg van Van de Looi neemt het dan op tegen het Olympisch elftal van Japan.

Volledige EK-selectie Jong Oranje
Keepers: Jasper Schendelaar (PEC Zwolle), Bart Verbruggen (Anderlecht), Kjell Scherpen (Vitesse)

Verdedigers: Devyne Rensch (Ajax), Jan Paul van Hecke (Brighton), Ian Maatsen (Burnley), Sepp van den Berg (Schalke 04), Quilindschy Hartman (Feyenoord), Milan van Ewijk (sc Heerenveen), Micky van de Ven (VfL Wolfsburg)

Middenvelders: Kenneth Taylor (Ajax), Sven Mijnans (AZ), Wouter Burger (FC Basel), Ryan Gravenberch (Bayern München), Quinten Timber (Feyenoord), Ludovit Reis (Hamburger SV), Jurgen Ekkelenkamp (Royal Antwerp)

Aanvallers: Brian Brobbey (Ajax), Joshua Zirkzee (Bologna), Crysencio Summerville (Leeds United), Elayis Tavsan (NEC), Thijs Dallinga (Toulouse), Million Manhoef (Vitesse)Gerelateerd

Meer sportnieuws

108 reacties (laatste reactie door almogaver)

Die gaat naar Ghana , eeuwig zonde.Hij zou eerste keus moeten zijn in het “grote” Oranje. Dumfries kan niet voetballen en speelt bij Inter ook gewoon als RM. Zwak argument van Koeman. Sowieso weinig vertrouwen in Koeman.

29 mei 2023 om 15:43

Hoop het niet, heeft zelf ook al een aantal keer aangegeven dat hij alleen voor nederland wil uitkomen. Dat gezegd te hebbende moet koeman hem gewoon oproepen voordat dit idd fout gaat. Frimpong is de beste wingback uit europa dit seizoen?!

29 mei 2023 om 15:48

Frimpong is inderdaad een van de betere dit seizoen. Zelfs als rechtsbuiten zou hij niet misstaan.
Ik denk dat hij naar United gaat, een transfer die hij echt verdiend heeft. Maar Koeman roept hem niet op, want hij kan zogenaamd niet verdedigen.
Kenny Tete die wel écht kan verdedigen en dat wekelijks prima doet in de PL word ook weer aan de balletjes gekieteld en bedankt de volgende keer ook.

29 mei 2023 om 15:50

Aan de andere kant.. wie moet je dan thuislaten ?

Geertruida verdiend het en Dumfries speelt ook regelmatig al zie ik weinig wedstrijden van hem.

29 mei 2023 om 16:01

Geertruida komt er wel, frimpong verdient het meer. En kan volgens mij ook op links, dus Blind kun je sowieso thuislaten. Ongeacht wie je daarvoor terughaalt. Iemand die 0 minuten maakt in maanden tijd,hoort niet bij Oranje.

29 mei 2023 om 16:09

Niels

Geertruide zie ik niet snel als basisspeler bij Man U of Madrid.

Frimpong wel

29 mei 2023 om 16:12

Geertruida is meer een centrale verdediger. Als je er een moest uithalen voor Frimpong was het Timber dan.

29 mei 2023 om 16:21

Frimpong is een klasse beter dan beide. Ongelooflijke blunder van Koeman.

29 mei 2023 om 16:22

Helemaal met je eens, leuk dat je Blind aan die 100 wedstrijden hebt geholpen, maar nu is het wel genoeg geweest, deze speler komt snelheid te kort voor dit niveau. Dat hebben ze bij Bayern ook wel gezien nu. Hij zit niet voor niks de bank warm te houden.

29 mei 2023 om 16:28

Het is een pot nat als ze je niet mogen of ze mogen iemand anders meer op dexelfde positie heb je pech , blind selecteren en. Og n paar waarvan je denkt nu is t het wel genoeg geweest met dat ajax gedoe in t nederlands elftal alles uit amsterdam krijgt voorrang of ze slechter zijn ofniet als ze maar uit ansterdam komen

29 mei 2023 om 16:29

Blind sowieso thuislaten en op basis van huidige vorm Timber?

Geertruida is momenteel beter en verder dan Timber op RCV

29 mei 2023 om 16:29

Als speelde hij alles, dan nog niet. Blind is vvt

29 mei 2023 om 20:04

En toch zijn Taylor, klaassen, berghuis niet opgeroepen. Jouw opmerking slaat dus kant nog wal ruudje

29 mei 2023 om 15:45

Ik hoop dat hij bedankt bij wijze van statement. Dat kan ik hem ook niet kwalijk nemen. Bizar dat hij niet wordt opgeroepen en bijvoorbeeld een Daley Blind wel.

29 mei 2023 om 16:22

Leuk om Blind er bij te halen maar
Heeft niks met Frimpong
Te maken natuurlijk.

29 mei 2023 om 16:30

Jawel, Frimpong heeft ook regelmatig linksback gespeeld. Aangezien Blind is geselecteerd voor die positie blokkeert dat de selectie voor Frimpong. Blind kan al een paar jaar niet meer. Dus schandalig dat Koeman een uitgerangeerde bejaarde selecteert boven een jong talent die het wel in de Bundesliga heeft laten zien.

29 mei 2023 om 20:24

Begrijp dat nou, die politieke gedoe daar. Vraag maar aan Danjuma. Die heeft het van binnen meegemaakt.

29 mei 2023 om 15:48

Yep en ik neem hem niks kwalijk, wordt gewoon over het hoofd gezien op een schandalige manier.

29 mei 2023 om 15:49

Dat niet alleen hij kan toch ook links? Malacia heeft dit seizoen ook niet top gepresteerd en zelfde geld voor wijnaldum maar ja dat blijft maar komen en blind is toch ook wel een keer klaar nu?

29 mei 2023 om 16:06

Koeman heeft ons eerder ook al Kokcu door de neus geboord, nu zal Frimpong daar straks wel bijkomen.

29 mei 2023 om 16:36

Kokcu zou nu pas echt in aanmerking komen voor Oranje, dus dat ben ik helemaal niet met je eens. Voor dit seizoen was Kokcu een redelijk goede speler, die zich het afgelopen jaar als topper in de eredivisie heeft ontwikkeld

29 mei 2023 om 16:40

Haha Kokcu had vorig jaar ook al een hoger niveau dan de meeste middenvelders van het Nederlands elftal hoor.

Daarnaast was hij gewoon het grootste talent uit zijn lichting bij Feyenoord. Had toen alleen het idee gekregen dat hij het bij het Nederlands elftal nooit zou redden. Terwijl hij inmiddels makkelijk basisspeler zou zijn.

29 mei 2023 om 16:09

Ik snap na Ziyech echt niet hoe het zover heeft kunnen komen. Je hoeft hem niet eens basisplaats te geven, hem een keer in de 90e minuut laten invallen is al voldoende. Ook al wilt Koeman hem daarna niet meer selecteren, je gooit gewoon een potentiele topper weg op een kwetsbare positie weg in Oranje voor de komende 15 jaar.

29 mei 2023 om 16:34

Dus 2 minuten opstellen zodat de speler niet meer terug kan komen op zijn keuze? Dat zou toch een schandalige manier van handelen zijn, daarmee zou Koeman zich nog ongeloofwaardiger maken dan nu (door hem niet-betaalde selecteren).

29 mei 2023 om 16:13

Hier snap ik dus niks van. Deze gozer heeft van 0 tot 6/7? In Nederland gewoond en is daarna verhuist naar Engeland. Spreekt nauwelijks Nederlands en heeft niks met de Nederlandse cultuur te maken. Heeft hier 10? Wedstrijden in de jeugdelftallen van Oranje gespeeld..

Van alle spelers die de afgelopen tijd bij Oranje hadden kunnen voetballen: Ziyech, Mazraoui, Kokcu en Amrabat bijvoorbeeld. Vind ik deze jongen nou precies niet passen bij Nederland. Daar waar alle bovenstaande hier geboren, getogen en gespeeld hebben. Heeft deze gozer helemaal niks maar dan ook niks met Nederland te maken.

29 mei 2023 om 16:20

Wel gewoon in Amsterdam geboren, dus Nederland paspoort. Hij heeft zelf uitgesproken zich meer een Nederlander te voelen en graag voor Oranje uit te komen.
Waarom zou hij niet voor Nederland uit mogen komen terwijl hij gewoon hier is geboren?
Ik snap niet hoe jij kan vinden dat hij hier niet zou passen of uit voor mag komen.

29 mei 2023 om 16:20

Toch niet zo moeilijk? Kokcu kwam liever voor Turkije uit, Mazraoui kwam liever voor Marokko uit, Ziyech had voor Oranje moeten spelen maar werd zovaak gepasseerd dat hij het zat werd en Amrabat was simpelweg niet goed genoeg toen hij de keuze maakte.

29 mei 2023 om 16:33

Het gaat om het principe. Niet om de keuze die zij hebben gemaakt. Maar van al deze spelers had ik het logischer gevonden dat ze geselecteerd zouden worden voor Oranje dan bij Frimpong. Iemand die zich Nederlander voelt en bedankt voor jong Oranje omdat ie graag alleen voor het grote Oranje uit wil komen is wat mij betreft gewoon klaar. Bedoel spelers als Kluivert, Brobbey, Gravenberch etc.. spelen ook 'gewoon' voor Jong Oranje. Vooral de kwalificaties en grote toernooien.

29 mei 2023 om 16:38

Die jongens hadden nog niets bewezen. Deze jongen is een van de beste rechtsbacks van de BL. Ik ben ook niet voor bedanken, maar in dit geval heeft hij wel een punt. Dat hij niet tis geselecteerd is echt een schande.

29 mei 2023 om 16:49

Dus jij vindt het logisch dat hij niet voor Oranje geselecteerd mag worden omdat hij op 6/7 jarige leeftijd met zijn ouders mee naar het buitenland moet, en zodoende hier niet de opleiding heeft kunnen genieten?.
Dat lijkt me redelijk oneerlijk als iemand zich wel gewoon Nederlands voelt.

Dat hij bedankt is misschien niet goed, maar wel begrijpelijk. En wellicht wilt hij in de vakantie zich opladen voor het nieuwe seizoen. Daar paste Oranje nog wel in, maar een jeugd toernooi niet.

29 mei 2023 om 16:19

Ik zou lekker voor Ghana kiezen. Flinke vriendjespolitiek. Eerder al bij Zijech nu ook bij Frimpong. Wil geen enkele Nederlander horen over profiteren, of opeiding genoten.

Eigen schuld dikke bult.

29 mei 2023 om 16:25

Deze jongen profiteert ook nergens van. Hebben die anderen met hun keuzes wel
Gedaan. Frimpong spreekt zich zelfs uit dat hij voor NL wil uitkomen. Ongelooflijke stom van Koeman met zijn vriendenkliek.

29 mei 2023 om 16:28

Hoezo geprofiteerd? Ze hebben hun clubs toch verlaten met aardige transfersommen en hebben in Nederland toch ook keurig hun belastingen betaald? Wat bedoel je met profiteren precies?

29 mei 2023 om 16:37

In het verleden waren er reacties op spelers die voor Marokko of Turkije kozen, dat het eingelijk niet kon, want ze zijn hier opgegroeid, hebben hun voetbal en/of schoolopleiding hier genoten, sommige hebben ook voor NL jeugdelftallen gespeeld etc..Maar sommige hadden graag voor NL uitgekomen, alleen voelde ze zich niet gewild en/of genegeerd (kijk naar een Zijech). Het grappige is, dat deze opmerkingen alleen worden gemaakt wanneer de speler van een hoog kaliber is anders niet.Zie hier het voorbeeld met Frimpong.Wilt doolgraag spelen voor NL, maar wordt gewoon overgeslagen. Vervolgens kijk je naar de selectie en denk je, hij had daar tussen moeten staan, maar ze zijn plek wordt ingenomen door spelers die gewoon op de bank zitten bij hun club of een stuk minder kwaliteit hebben op dit huidige moment.

29 mei 2023 om 17:05

We weten waar je op doelt hoor. Niet nodig om het uit te leggen.
JAGC geeft nog aan dat hij nergens van profiteert. Dus dat dit totaal niet relevant is in deze situatie. Dat het alleen speelt bij een speler met een hoog kaliber lijkt me ook niet meer dan logisch? Laag kaliber komt niet in aanmerking om geselecteerd te worden? Het is geen wk open deuren intrappen toch? Ongeacht of iemand kiest voor zijn geboorteland of een andere nationaliteit (ivm dubbel paspoort) kan iedereen hier duidelijk concluderen dat het ongelofelijk dom is van Koeman om Frimpong niet te selecteren. Dat het gros van de mensen het er mee oneens is staat buiten kijf. Echter ben jij nu bezig de keuze van een individu toe te schrijven aan een heel volk. Dat lijkt me toch niet de bedoeling?

29 mei 2023 om 17:19

Was een reactie op RAISS.
Die letterlijk vraagt wat ik er mee bedoelde.
Maar fijn dat het helder is.

29 mei 2023 om 19:34

Wie is RAISS? Ik kan nergens een bericht van hem vinden?

29 mei 2023 om 18:01

Dat moet hij dan maar lekker doen als hij zich te groot voelt voor jong oranje. Heb ook niet het gevoel dat zo’n jongen echt een band heeft met Nederland. Spreekt niet eens Nederlands.

29 mei 2023 om 18:01

Normaal gesproken reageer ik nooit op de selectie van de bondscoach want ik weet niet hoe hij wilt spelen. Maar hoe kan je wel Blind selecteren maar geen Frimpong? #Freefrimpong

Dit wordt een gevalletje Ziyech, helaas!

29 mei 2023 om 15:47

Echt waar gewoon... Hoe kun je nou twee keer tegen dezelfde steen stoten gewoon.... Je kan makkelijk met een aanvallende back spelen als je met een verdedigende back aan de linkerkant speelt.

Cilissen
Frimping
De Ligt
Ake
Malacia
De Roon
Frenkie
Malen/Berghu
Simons
Gakpo
Depay
29 mei 2023 om 15:51

Berghuis en Cillessen zijn allebei terecht niet opgeroepen.

Flekken
Dumfries
De Ligt
Aké
Malacia
de Jong
Simons
Wieffer
Malen
Depay
Gakpo
29 mei 2023 om 16:01

Inderdaad… Dat deed Italie. Spinazola kwam op, waardoor Florenzi of Di lorenzo als 3e CV speelde. Isnigne die vanaf links speelde kreeg dan een vrije rol. Dit was helemaal mooi geweest met Ake Van dijk Timber/Deligt en Frimpong.

29 mei 2023 om 16:40

Flekken is dit seizoen echt pure middelmaat. Die hoop ik toch echt niet in het doel van Oranje te zien

29 mei 2023 om 15:48

Wat is mis met Koeman? Waarom doet ie dit? Ik zou hem gewoon ontstaan. Clown.

Die gaat voor Ghana spelen. Top, bedankt Koeman.

29 mei 2023 om 15:51

Gewoon een kinderachtig ego dingetje van Ronald Koeman om Frimpong niet te selecteren.

29 mei 2023 om 15:56

Die jongen spreekt toch geen woord Nederlands? Of haal ik mensen door elkaar?

Ik vind dat wel een vereiste voor het Nederlands elftal.

29 mei 2023 om 16:02

Noa Lang spreekt ook nauwelijks Nederlands en die is ook gewoon geselecteerd.

29 mei 2023 om 16:09

Worden mensen nooit moe van deze grap? Dat een halve Surinamer niet standaard ABN spreekt? Moraalridders allemaal, vermoeiend.

29 mei 2023 om 16:11

Laat dan het hele elftal maar thuis op een paar na. Of denk je dat spelers als Depay wel een hele zin zonder typfout kunnen typen? Xavi Simons kan ook beter Spaans dan Nederlands. Het gaat om een voetbalelftal, geen taaltovenaars.

29 mei 2023 om 16:12

Frimpong kan prima Nederlands leren. Ik ben er niet zo van om mensen te naturaliseren en ze dan Nederlands te leren. Maar Frimpong is gewoon een Nederlander die geen Nederlands spreekt. Daar kunnen we best een uitzondering voor maken.

30 mei 2023 om 09:28

Blijkbaar vindt hij dat nog niet nodig. Het gaat om het vertegenwoordigen van een land.

Als jullie, ondanks de kinderachtige grappen, bevestigend antwoord geven op mijn vraag, kan ik weinig anders dan Koeman gelijk geven. Die jongen heeft blijkbaar onvoldoende binding met Nederland. Nou, dikke prima. Dan gaat ie voor een ander land spelen.

Tja, Frimpong zal nu toch wel alsnog voor Ghana gaan kiezen.

Logisch van Frimpong, zo geweldig seizoen gespeeld en dan wilt Koeman je niet eens selecteren. Die gaat straks lekker voor Ghana kiezen, bedankt Koeman!

29 mei 2023 om 15:53

Ik mag toch hopen dat de KNVB ingrijpt als dat dreigt te gebeuren? Z.s.m. een kopje koffie met die jongen gaan drinken en garanderen dat hij de volgende interlandperiode bij de selectie zit. Je laat toch geen (onbetrouwbare)passant als Koeman een prima speler wegpesten...

29 mei 2023 om 17:41

Frimpong heeft aangegeven graag voor Nederland te spelen maar als je niet word opgeroepen na zo geweldig seizoen zou ik daar over gaan twijfelen.

Frimpong hoort gewoon in het nerderlandse elftal! Geen discussie over mogelijk.

Vind het werkelijk ongelofelijk dat zo’n groot talent straks verloren gaat voor Oranje puur omdat we een koppige bondscoach hebben. Bi-zar.

Snap hem wel en het is belachelijk dat hij niet wordt geselecteerd voor Oranje

Als ik Frimpong was dan zou ik nu wel serieus mijn interlandloopbaan overdenken. Kan ook voor Ghana of Engeland uitkomen immers.

29 mei 2023 om 15:44

Engeland wordt hem helaas ook niet met de concurrentie daar.

29 mei 2023 om 15:46

Ja ik acht de kans voor Ghana ook groter, maar misschien kunnen ze hem nog overtuigen.

Dit is het begin van het einde natuurlijk, en eerlijk gezegd neem ik Frimpong in deze niks kwalijk.

Nou die raken we dus kwijt aan Ghana. Alvast bedankt Koeman blinde vent

Nu snap ik al helemaal niks meer van Koeman

Lekker gaan spelen voor Ghana! Koeman ziet hem weer over het hoofd terwijl hij eigenlijk in aanmerking komt voor een basis plaats!

Als hij kiest voor Ghana, geef ik hem geen ongelijk. Staat in het team van het jaar van de BL, draait al meerdere seizoenen goed, maar nog steeds niet geselecteerd voor NL. Schandalig

Ja dom, Frimpong hoort bij het grote Oranje natuurlijk

Lekker voor Ghana kiezen Frimpong. Goed bezig Koeman!

Volledig terecht om te bedanken, er is een argument te maken dat hij de best presterende Nederlandse rechtsback is. Dan kan je liever lekker uitrusten en voorbereiden op het nieuwe seizoen (en eventueel een toptransfer maken) ipv meegaan naar dit EK.

Heel erg begrijpbaar de keuze van frimpong. Die hoort gewoon te spelen voor het grote oranje. Was van buitenaards niveau dit seizoen ik vraag me toch oprecht wat zo’n jongen moet doen om voor oranje te spelen

Echt bizar dat spelers als blind/reijnders wel worden opgeroepen maar een jongen als frimpong niet... is in mijn ogen onze beste rechtsback (denzel is overschat)!

Koeman lees je mee? Ongeveer 30 mensen die in 3 minuten allemaal hetzelfde zeggen. Wat een ongelofelijk koppige vent is het.

En terecht zo ga je niet met de beste rechtsback van de wereld om.

Valentijn mag van mij nu Koeman compleet gaan bestoken met suggestieve vragen over Frimpong, ongelofelijk zeg dat hij er niet bijzit en je zult zien dat ie nu voor Ghana gaat spelen.

Bedankt Koeman voor Ziyech 2.0. Ongelofelijk zeg. Wanneer gaat die vent vertrekken met zijn bagger voetbal en zijn belabberde conservatief denken over voetbal. En dan heeft hij ook de meest belachelijke manier van selecteren van spelers💀

Wanneer is de persconferentie van Koeman?.
Ik wil wel horen wat voor kutsmoes hij nu weer heeft verzonnen om Frimpong niet te selecteren en zo de kans geven een potentieel wereldspeler te laten gaan.

Wat mij betreft mag Koeman gelijk vertrekken. Echt ongekend belachelijk dat deze jongen niet wordt opgeroepen na zo'n sterk seizoen. Ook vreemd dat de pers Koeman hier niet harder op aanpakt.

Maar er werd hier geroepen dat koeman logische keuze gemaakt heeft, dumfries en Geertruida zijn beter dsn deze jongen dus eigenlijk mist oranje niks.

Ziyech, Kokcu, Frimpong…. Gaat lekker zo.

Is Reis nog steeds niet te oud joh? Ik heb het gevoel dat hij al 10 jaar bij jong oranje speelt.

29 mei 2023 om 20:13

Haha dat dacht ik ook al. Maar ook van ekkelenkamp. Is er nou echt niks beters dan ekkelenkamp

Voor mijn gevoel zit Ekkelenkamp al 10 jaar bij Jong Oranje.

Ik ben benieuwd hoe vaak hier de vz leden, Frimpong daadwerkelijk wedstrijden heeft zien voetballen. Het kan aan mij liggen, dat ik niet meer alles kijk. Nu met 2 kids in huis kom ik tijd te kort, maar pak m beet 10 jaar geleden keek ik ook zeker geen wedstrijden van Leverkussen, wellicht pot eens naar Bayern München of Dortmund.

In het verleden hoorde je vaak over de voornamelijk Nederlands-Marokaanse en/of Turkse jongens, hoe kunnen ze nou voor een ander land kiezen, ze hebben geprofiteerd van dit land, hebben hun opleiding hier genoten etc..

En zie hier het volgende voorbeeld. Frimpong wilt heel graag voor NL spelen, doet het goed, wordt niet opgeroepen voor het grote oranje.
Zijech wilt doolgraag voor NL spelen, wordt niet opgeroepen. De rest van de jongens, zagen waarschijnlijk geen kans bij NL, misschien omdat zij nog niet van het niveau waren of omdat er gewoonweg betere voor hun waren, uiteindelijk worden ze in een later stadium beter en boem, reacties waarom hebben ze niet voor NL gekozen.

Het komt Nederland alleen uit wanneer de jongens top zijn en zijn ze top worden ze niet opgeroepen.

Vriendjespolitiek. Niet alleen bij Koeman, ook bij Van Gaal, ook bij Blind.

Nou dit was mijn rage.

MAND!!

Koeman out! Voordat die nog meer schade aanricht aan het Nederlands voetbal door zijn vriendjespolitiek. Blind, Wijnaldum, Noppert belachelijke keuzes. Straks kiest Frimpong voor Ghana en is het weer huilen dat we geen goede rechtsback hebben.

Ik lees hier verhalen dan gaat hij voor Ghana spelen, dan succes daarm het moet een eer zijn om voor Oranje te spelen, niet maar even kijken wat je kiest.

Frimpong gaat niet spelen bij het grote Oranje, kijk eens naar de concurrentie, dus dan wellicht logisch om niet op te roepen. Beter volledige wedstrijden spelen bij jong, dan twee wedstrijden op de bank bij het grote Oranje.


29 mei 2023 om 16:28

Als je niet gewild bent is spelen voor NL geen eer. Hij is concurrentie voor de anderen, maar zeker niet andersom. Had er gewoon bij gemoeten.

30 mei 2023 om 08:15

Nederland en oranje zijn veel meer dan een keuze van Koeman. Frimpong is zeker gewild, heel Nederland vraagt om hem.

29 mei 2023 om 16:42

Kijk eens naar de concurrentie? Frimpong is 3 klasses beter man, Inter fans zijn al tijden klaar met Dumfries (die ook niet altijd in de basis staat) en Geertruida is beter centraal dan rechts. Frimpong is by far de beste rechtsback in de Bundesliga en is een bepalende speler in een ploeg die halve finale Europa League haalde en heeft fantastische statistieken. Hem naar Jong Oranje laten gaan is gewoon een belediging en ik snap dat hij daar geen trek in heeft.

29 mei 2023 om 16:52

Frimpong geniet bovendien interesse van absolute grootmachten in de sterkste competities, maar voor Koeman is hij niet goed genoeg. Werkelijk bizar

Logisch toch.
Als je iedere selectie als 1 van de beste backs in de bundesliga moet toekijken hoe de ene na de andere bankzitten bij Ajax wel wordt opgeroepen, begrijp ik dit volledig

Ik zou Frimpong nog eerder oproepen dan een Bergwijn, al spelen ze een totaal andere positie.

29 mei 2023 om 19:18

Hoeveel bankzitters van Ajax zijn er opgeroepen dan Mikey? Of spelen Wijnaldum, Depay en Blind bij Ajax?

Als ik Frimpong was zou ik lekker voor Ghana gaan spelen joh, als je er al niet eens bijzit na zulke prestaties. Met Kudus, Partey, Inaki, Salisu en Frimpong hebben ze al bijna een beter team als Nederland

Koeman wil geen engels spteken. Kan niks anders verzinnen

ik hoor iedereen over Frimpong, maar waar blijft Jerdy Schouten?

Ik snap het wel dat Frimpong heeft bedankt, wat moet hij nou nog doen om geselecteerd te worden bij Oranje? Dumfries speelt ook in een 352 formatie en Geertruida speelt bij Feye niet eens op die positie. Naast Frimpong is het toch ook bizar dat Kenny Tete er niet bij zit, speelt een sterk seizoen, van de week nog United pijn gedaan. Snap er werkelijk niks van, maargoed Jong Oranje is wel heel sterk momenteel, al verwacht ik dat de onkunde van van de Looi de doorslag geeft op voortijdige uitschakeling. Zeer benieuwd naar Reiziger na het EK, werd met Jong Ajax kampioen in de KKD, dan kan je wel wat volgens mij

Als deze speler Mark Visser had geheten en een identitiek seizoen gespeeld zou hebben in het eerste van Ajax dan zou hij nu al 15 interlands achter zijn naam hebben staan

Frimpong jongen zeg het maar. Wat heb je Ronald of één van z'n vriendjes geflikt? Of wat weten ze van je? Jou niet selecteren maar wel de wereldrecordhouder bankzitten in één seizoen, Daley Blind.

Dat de knvb hier ook niet ingrijpt vind ik onbegrijpelijk. Koeman is al z'n hele trainerscarriere een passant maar door deze passant verliezen wij straks wel een van de betere backs aan Ghana.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 7
2233 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller42
A. NoppertKeeper50
N. AkéVerdediger50
D. BlindVerdediger51
D. BlindVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

3 fans
Verdediger, 22 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Bayer Leverkusen 4 1 1 0
2022/2023 Bayer Leverkusen 34 8 4 0
2021/2022 Bayer Leverkusen 25 1 6 0
2020/2021 Bayer Leverkusen 10 0 1 0
2020/2021 Celtic 22 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Voorselectie Nederlands elftal: Koeman roept Frimpong én Olij op

De voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Griekenland is bekend. Ten opzichte van de voorlopige selectie van vorige maand - die ook uit 29 spelers bestond...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren