Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst: ‘Er was wat commotie over een uitspraak van Dirk’

Laatste update:

Dirk Kuyt werd afgelopen weekend vroegtijdig naar de kant gehaald in de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Twente. Na afloop vertelde de topschutter van Feyenoord dat hij nog zou vragen naar de reden voor de wissel. Een conflict tussen de aanvoerder en de technische staf is er echter niet, zo benadrukt Giovanni van Bronckhorst.

/

De coach van de Rotterdammers noemt alle ophef rondom hem en de aanvaller onnodig. “Dirk is niet teleurgesteld in de staf of mij, integendeel”, zo vertelde hij tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. “Er was wat commotie over een uitspraak van Dirk, daar hebben we maandag over gepraat.”

Kuyt zal zaterdagavond dan ook weer gewoon aan de aftrap verschijnen. Alleen Terence Kongolo is er in ieder geval niet bij, hij herstelt nog van een hamstringblessure. Bij een overwinning op FC Groningen kan Feyenoord de derde plaats zo goed als zeker veiligstellen, zeker gezien de lastige uitwedstrijden die er dit weekend voor FC Utrecht (Ajax) en Heracles Almelo (Vitesse) op het programma staan.

Denk je dat Dirk Kuyt altijd tot het einde moet blijven staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 april 2016 om 16:04

Spijker, kop, raak. Krabbendam is de fantast van Varkenoord, niemand wil nog met die zak praten maar meneer publiceert wel het ene na het andere nieuwtje via onbekende bronnen. Derksen zit altijd op Kuijt te vitten, maar slaat de plank telkens mis. Als hij nette dingen zegt, dan is hij een volksmenner, laat hij zijn irritatie blijken, dan is het ook niet goed.

15 april 2016 om 17:48

Precies. Eindelijk iemand die rationeel is. Die Krabbedam heeft nog oud zeer geloof ik

Je kan zeggen wat je wil maar wie is Kuyt om gelijk een gesprek aan te gaan als die eens in de zoveel wedstrijden gewisseld wordt?! Zo goed is die niet, en als Gio dat wil dan heb je je er maar naar te schikken.

15 april 2016 om 15:21

De aanvoerder. Dan mag je wat mij betreft best om uitleg vragen.

15 april 2016 om 15:45

Sowieso als je gewisseld wordt. Soms is het duidelijk maar ik kan me voorstellen dat je als voetballer behoefte hebt aan feedback/motivatie bij zoiets. Dat is gewoon professioneel en heus niet per se een uiting van ongenoegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren