Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van al onze aanvallers is hij nu de enige met een goal achter zijn naam'

Laatste update:

FC Twente gaat zondag op bezoek bij AZ en Jari Oosterwijk zal ook in deze wedstrijd in de spits spelen bij de Tukkers. De aanvaller maakte vorige week tegen Roda JC Kerkrade zijn basisdebuut en luisterde dit optreden direct op met het openingsdoelpunt. Mede dankzij de treffer van Oosterwijk, tegen Roda JC Kerkrade, boekte Twente de eerste overwinning van dit seizoen.

/

René Hake zal Oosterwijk voorlopig laten staan. “Van al onze aanvallers is Jari de enige die nu een doelpunt achter zijn naam heeft, dat is gewoon een feit”, zegt Hake op de website van zijn werkgever. “En iedereen die FC Twente in de voorgaande wedstrijden heeft gevolgd, weet dat ik niet zo snel wijzigingen aanbreng. Wel zullen we de belastbaarheid van Jari goed in de gaten moeten houden. Hij komt uit de Jupiler League en heeft het best zwaar.”

Op de website van Twente zegt Hake dat de eerste zege zijn ploeg goed heeft gedaan. “Dat merkte je deze week op de training. Er was opluchting en blijdschap, maar vooral voldoening. Dat waar je op traint, ook tot uiting komt in de wedstrijd en bovendien resultaat oplevert. Nu is het zaak voor ons dit uit te bouwen. Ik ben tevreden met de progressie die we boeken, maar het moet nog beter.”

Jari Oosterwijk is een goede spits voor FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente is sinds de trainerswissel beter en aantrekkelijker gaan voetballen. Voor Nederlandse begrippen hebben zij een fantastisch middenveld, een doorsnee aanval en een redelijke verdediging. Nog steeds genoeg kwaliteit om in de Nederlandse subtop te eindigen. Het doet me goed dat het nu beter met Twente gaat, want ik vond het voor Schreuder altijd een leuk team om naar te kijken.

Wat valt Olaitan ook ontzettend tegen. Na een goede goal tegen Schalke in de voorbereiding raakt hij echt geen pepernoot meer. Van mij mag ie er uit en lekker met Oosterwijk door.

2 oktober 2015 om 16:22

Nu denk ik niet dat Oosterwijk de redding zal zijn, vind hem eigenlijk ook niet zo heel goed, tegen Roda heeft hij nogal wat kansen gemist, wel een geweldige goal trouwens.

Maar wie weet verrast hij mij nog en blijk ik het helemaal verkeerd te hebben, en scoort hij gewoon 15 doelpunten dit seizoen

2 oktober 2015 om 16:53

Nee, dat verwacht ik ook niet. Maar momenteel is het roeien met de riemen die we hebben.

2 oktober 2015 om 17:15

Oosterwijk is in ieder geval veel meer een spits dan Olaitan, die loopt alleen maar iedereen in de weg.

Als je ziet wie Twente nu heeft voor de spitspositie, ga je weer terug verlangen naar Castaignos.

Maar dat terzijde, nu zie ik toch een ander Twente dan ik onder Schreuder zag, en daar snap ik eerlijk gezegd helemaal niets van, waarom kunnen de spelers nu wel brengen wat zij onder Schreuder niet konden.
Kan mij niet voorstellen dat Schreuder bij de wedstrijdbespreking vertelt, van jongens, het is mooi weer doe maar lekker kalm aan.

2 oktober 2015 om 16:28

Helpt natuurlijk ook niet mee dat Castaignos er aardig op los scoort in Duitsland

2 oktober 2015 om 16:54

Castaignos maakte er jaarlijks wel meer dan 10. Dat zie ik geen van onze huidige spitsen doen.

2 oktober 2015 om 17:17

En toch zou ik Castaignos niet terug willen hebben, we zijn er eindelijk van af, van al dat diva gedrag en zijn nare maniertjes. Veel ergelijker dan wat er nu staat.

Misschien is Hake niet de beste trainer, maar deze man kan wel voor de rust zorgen en begrip qua handelen bij de achterban.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren