Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn pleit voor vertrek: ‘Spelers vinden hem onsympathiek en onbetrouwbaar’

Laatste update:

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor Mark-Jan Fledderus. De voormalig profvoetballer kwam dit weekend in het nieuws omdat hij in zijn debuutwedstrijd voor de Groningse amateurclub HSC zijn tegenstander een klap in het gezicht gaf. Volgens Driessen moet Fledderus eigenlijk stoppen met zijn baan als technisch manager van de Eredivisie CV.

Fledderus maakte afgelopen weekend zijn debuut voor HSC in de wedstrijd tegen ODV. Op beelden is te zien dat hij zich op een gegeven moment laat provoceren en een klap in het gezicht uitdeelt aan tegenstander Tijs Welfin. Maandag werd bekend dat Fledderus naar aanleiding van het incident per direct stopt als amateurvoetballer.

Ook in de podcast Kick-off van De Telegraaf komt de actie van Fledderus ter sprake. "Ik had even gekeken, toen hij werd aangesteld...", opent Driessen. "Hij gaat zich richten op beleidsmatige aspecten, zoals de Eredivisie-veranderagenda, sportieve afspraken vanuit het businessplan, sportieve dataprojecten, het voorzitten van overleg met clubs via een technisch platform..."

"Op termijn gaat hij zich richten op de ontwikkeling van andere sportieve en technische disciplines in het Nederlandse betaald voetbal, zoals jeugdopleiding, beloftenteams, transferwindows en de voetbalpiramide", gaat Driessen door met zijn opsomming.

"Maar deze man is gewoon gedegradeerd met Groningen (als technisch directeur, red.). Of toen hadden ze hem net weggejaagd. Hij wordt door veel spelers als bijzonder onsympathiek maar ook als onbetrouwbaar bestempeld."

"Daar wilde ik eigenlijk naartoe. Voordat de podcast begon, zei jij (presentator Pim Sedee, red.): 'Onzin dat hij is gestopt met amateurvoetballen, als hij echt een statement had willen maken, was gestopt met de functie bij de ECV.' Want hij geeft een verschrikkelijk slecht voorbeeld. Dit is de man die met technisch directeuren van Eredivisie-clubs om de tafel zit en ze onderwijst. Hij geeft cursussen aan die jongens. Wat stelt dat nog voor op het moment dat je zoiets gedaan hebt? Los nog van het feit dat hij natuurlijk geweldig gefaald heeft bij Groningen. Waar gaat het over?"

Ook Mike Verweij vindt dat Fledderus op zijn minst 'sorry' moet zeggen. "Ik ben niet heel erg van het cancelen, maar het is wel een gigantische smet op de Eredivisie CV. En dat hij nederige excuses moet maken lijkt me wel duidelijk."

Vind jij dat Mark-Jan Fledderus moet vertrekken bij de Eredivisie CV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onsympathiek en onbetrouwbaar. Grappig om over iemand te zeggen als dat je eigen forte is, dat je zelf geld genereert door anderen te beschimpen.

Voor Valentijn geldt ook: the more you f around, the sooner you find out.

Goedkoop scoren en slappe argumenten. Fledderus verliest zijn kalmte op een voetbalveld bij de amateurs, dat staat toch wel los van zijn functie bij Eredivisie CV. Hij stopt ook bij de amateurs als gevolg.

Als hij weg moet, dan zou dat op basis van functioneren moeten zijn of gedrag op de werkplek.

29 januari 2024 om 18:19

Haha nee niet echt, dat kan je niet los van elkaar zien.

29 januari 2024 om 19:35

Je hebt gelijk Gryudo. Had al nooit aangesteld moeten worden maar dat is een andere discussie. Maar hoort idd op basis van zijn functioneren te worden beoordeeld en niet hierop want niemand weet wat er is voor gevallen waardoor dit gebeurt.

Fledderus werd inderdaad door veel spelers als onbetrouwbaar en onsympathiek beschouwd. Afspraken niet nakomen omdat ze niet contractueel zijn vastgelegd. Gewoon een matige gast die groningen verziekt heeft

30 januari 2024 om 11:37

Hij ging toch wel over veel beslissingen. Meerdere trainers die om een rechtsachter vroegen, nooit gekregen. Extreem veel miskopem gedaan, kan je ook naar beuving kijken. Allemaal heracles vriendjes naar de club halen, om ze bij de eerste tegenslag te latem vallen (wormuth onder andere). En dan zelf het zinkende schip snel verlaten

Ben ik de enige die dit allemaal weer een beetje overtrokken vindt? Hij geeft een soort tik met een vlakke hand, zonder daarmee in enig opzicht het slachtoffer in gevaar op letsel te brengen, en nu moet ie weer publiek door de slijk getrokken worden? Zonder dat die gast bij wie hij het deed eens gevraagd is (voorzover ik kan lezen) wat er precies gezegd is. Wmb volstaat een boete van 300-400 euro, een forse vermaning en trakteert ie die gozer een keer op een dinertje bij de Librije. Valentijn is m echt kwijt hoor….

29 januari 2024 om 19:36

Nee hoor vind het ook weer goedkoop proberen te scoren van Valentijn

29 januari 2024 om 20:58

Tik met vlakke hand?
Je hoorde de klap gewoon in het filmpje..
Iets meer als een tik.

Als ik zo'n klap had gekregen was t vechten geblazen..
.

De weinig creatieve en een beetje sneue reacties worden hier weer hevig neergepend met het schuim op de lippen want de namen van Driessen en Verweij worden in het artikel genoemd. Het is zo zielig dat het grappig is. Goed voor de clicks, dat wel. On: De aanstelling van Fledderus vond plaats toen er wel meer nobodies aangesteld werden bij de KNVB. Als dit de mogelijkheid geeft om afscheid te nemen, direct doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren