Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen adviseert: ‘Voor 12 miljoen is hij een koopje, binnenhalen!’

Laatste update:

Valentijn Driessen vindt dat PSV Malik Tillman hoe dan ook definitief moet vastleggen. De journalist van De Telegraaf denkt dat de Eindhovenaren veel winst kunnen gaan boeken op de 21-jarige aanvallende middenvelder, die wordt van Bayern München met optie tot koop. "Het is een koopje", aldus Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Tillman stond zondag tegen Feyenoord (2-2) in de basis en scoorde al in de vierde minuut. "Het was een geweldige actie van Tillman." De Amerikaans international speelde Dávid Hancko handig door de benen en schoot vervolgens binnen.

Volgens Duitse media kan PSV de aanvallende middenvelder voor een bedrag van twaalf tot veertien miljoen euro definitief overnemen van Bayern. "Het is natuurlijk een koopje als je die weet op te halen. Als hij dan nog twee of drie goede wedstrijden in de Champions League speelt gaat hij voor een veelvoud weg."

Mike Verweij is het met Driessen eens. "Geweldig hoe hij die eerste goal ook maakte. Hup door de beentjes, daar stond Hancko wel even voor aap. Een schitterende goal."

Ibrahim Afellay over Tillman


In Studio Voetbal sprak ook Ibrahim Afellay lovend over Tillman. “Hij doet dingen die niet elke speler kan en heeft ook altijd oog voor zijn medespelers. Hij draait goed weg, speelt zichzelf vrij, speelt daarna de bal snel door", aldus Afellay.

Tillman maakte verder indruk met enkele individuele acties. “Deze sleepbeweging, prachtig”, geniet de oud-middenvelder. “Daarna houdt hij de controle, versnelt hij nog een keer. Het is echt ontzettend knap wat hij laat zien.”

Toch heeft Afellay ook een punt van kritiek. “Soms oogt het nog wel wat laconiek bij hem. Dan lijkt het alsof het hem allemaal niks kan interesseren. Alsof hij met zijn hoofd in Amerika zit, terwijl hij in het Philips Stadion staat. Maar hij heeft zoveel kwaliteit, het is echt een jongen met ontzettend veel potentie. Ik hoop van harte dat PSV de koopoptie op Tillman gauw gaat lichten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor dat bedrag kan PSV die optie tot koop wel lichten. Zeker met volgend jaar de CL in het verschiet, dan komen er gegarandeerd al heel wat miljoenen binnen alleen al vanwege dat ze geplaatst zijn.

Bij Tillman is het vooral dat het zo laconiek kan ogen, want hij werkt wel echt hard. Hij is ook inconsistent, maar ook nog jong. Ik hoop van harte dat hij blijft in ieder geval want ik ben echt fan van hem

Een koopje is het zeker niet, maar wel zijn waarde waard voor dat geld.

4 maart 2024 om 18:14

Ik vraag me het af. Ik denk namelijk dat men hem voor meer kan verkopen als PSV de optie niet licht. Als ie dan 20 miljoen op kan leveren, dan is het zeker een koopje als ie 14 miljoen naar PSV gaat.

Denk dat Bayern dat ook wel heeft gezien, die wordt gewoon teruggehaald volgend seizoen en verpatst voor 30 miljoen aan een Milan ofzo. Snap wel dat PSV dit soort spelers niet kan huren zonder deze constructies, maar ze hadden moeten leren van de Simons-situatie.

4 maart 2024 om 17:57

Dan moet Bayern eerst de optie afkopen bij PSV want die hebben toch echt de eerste mogelijkheid voor 12 miljoen.

4 maart 2024 om 18:24

Nee ze betalen gewoon een boete voor het niet houden aan de clausule. Hebben ze bij Rangers vorig jaar ook gedaan.

4 maart 2024 om 18:36

Dat is toch ook prima. Dan verdien je goed geld aan een huurspeler.

4 maart 2024 om 18:37

Als Bayern dat keer op keer doet is er geen club meer die nog zaken met ze doet in de toekomst mag ik hopen

4 maart 2024 om 19:05

Er zijn altijd wel clubs die kwaliteit kunnen gebruiken hoor, ben maar niet bang.

Ondanks dat Tillman soms laconiek of flegmatiek oogt is hij zeker een speler naar mijn hart. Ik hoop van ganser harte dat PSV de koopoptie licht en dat geldt wat mij betreft ook voor Dest uiteraard. Als PSV de kern bij elkaar weet te houden staat er komend seizoen een prima ploeg in de Champions League met in principe een jaar meer ervaring op het hoogste niveau dan dit jaar. Als PSV gaat cashen op Bakayoko moet er wel een buitenspeler bijkomen plus natuurlijk een topverdediger centraal.

5 maart 2024 om 07:59

Het probleem is niet zozeer het lichten van de koopopties, dat gaat financieel wel lukken. Probleem is dat de spelers ook wat te zeggen hebben en er geen salarissen of dergelijke vastliggen. Barca en Bayern kunnen dus ook prima proberen om de spelers zelf de optie tot koop te laten afwijzen, om ze vervolgens grof te verkopen waarbij speler bij een club met hoger salaris terecht komt. Of in een competitie waar ze meer heil in zien. Als 1 van de 2 lukt zou mij dat verbazen.

6 maart 2024 om 12:42

Daar heb je volkomen gelijk in maar ik denk dat Tillman en Dest het prima naar hun zin hebben in Eindhoven en daar zijn ze ook verzekerd van Champions League voetbal. Veel zal dus afhangen van de wensen en ambities van deze spelers, we gaan het spoedig zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren