Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia verrast en betaalt tien miljoen euro voor doorgebroken tiener

Laatste update:
/

Santi Mina maakt de overstap van Celta de Vigo naar Valencia. De Oost-Spaanse club maakt zaterdagmiddag op de clubsite bekend dat de negentienjarige aanvaller zich voor zes seizoenen aan los Che heeft verbonden. Met de komst van de Spaans jeugdinternational naar Mestalla is naar verluidt een bedrag van tien miljoen euro gemoeid.

De overgang van Mina naar Valencia zagen de media in voetbalminnend Spanje niet aankomen, ook al wordt hij bijgestaan door Jorge Mendes. De superzaakwaarnemer is goed bevriend met Peter Lim, de eigenaar van Valencia. Bovendien doen zij al jaren zaken via diverse investeringsmaatschappijen. Het leek er echter op dat Mina nog minimaal een jaar bij Celta zou blijven, daar zijn naam nauwelijks in de wandelgangen werd genoemd.

Mina is zonder meer een van de grootste talenten van het Spaanse voetbal. Hij maakte in februari 2013 al zijn debuut in de Primera División en brak in 2013/14 definitief door, met een aandeel in liefst 29 competitieduels. In de voorbije voetbaljaargang kwam hij tot zeven doelpunten in de Primera División en twee stuks in de Copa del Rey. Hij is de jongste speler ooit die vier keer in een competitiewedstrijd trefzeker was, tegen Rayo Vallecano (6-1, 11 april 2015).

Een goede zet van Valencia

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valencia is echt een heerlijke club spelen veel spelers onder 22 ook nog eens regelmatig in de basis grote en vooral goede jeugd

Zeker verrassend, maar als je leest dat de verhouding tussen deze 2 mensen zo intens is, dan ook wel weer logisch.
Goede aankoop van Valencia.

4 juli 2015 om 17:44

Inderdaad een goede aankoop. Ze pakken het daar slim aan in Mestalla. Ze kopen niet zomaar in, er zit een plan achter. En de spelers die ze halen zijn ook gewoonweg goed en talentvol. Heerlijke kern krijgen ze zo bij elkaar.

Ik snap niet helemaal waarom hij op die foto al bij Valencia speelt. Kan iemand dat even uitleggen?

4 juli 2015 om 17:37

@glory Staat hij op de foto dan ik zie hem niet. Volgens mij bedoel je Piatti.

4 juli 2015 om 17:38

Vz heeft gewoon een foto van Valencia van afgelopen seizoen bij het artikel geplaatst. Heeft verder niks met Santi Mina te maken

Een risico maar je moet risico's nemen en hij is zeer talentvol

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren