Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valdés wordt teamgenoot van De Roon en Fischer

Laatste update:

Víctor Valdés heeft een nieuwe club gevonden. De Spaanse keeper vertrok vorige maand transfervrij bij Manchester United, waar hij in een vervelende situatie terecht was gekomen en niet aan spelen toekwam. Nu gaat Valdés aan de slag bij Middlesbrough, dat dankzij de tweede plaats in de Championship promoveerde en dus terug is op het allerhoogste niveau in Engeland.

/

De 34-jarige Valdés neemt veel ervaring mee naar Boro. De sluitpost speelde meer dan vijfhonderd wedstrijden voor Barcelona, werd zes keer landskampioen, won drie keer de Champions League en maakte deel uit van de succesvolle Spaanse selectie op het WK van 2010 en het EK van 2012.

“Het is niet normaal dat een speler als Valdés naar een gepromoveerde club gaat’, jubelt trainer Aitor Karanka. “Ik ben zeer gelukkig. Hij weet waarom hij hier is en hij weet wat wij hem kunnen bieden. Het is fantastisch om zo’n speler aan te kunnen trekken.”

Middlesbrough trok reeds vier nieuwe namen aan: Bernardo Espinosa, Marten de Roon en Viktor Fischer werden overgenomen van Sporting Gijón, Atalanta en Ajax. Daarnaast sloot de club een huurdeal met Hearts om Jordan McGhee binnen te halen. Valdés is de vijfde nieuwkomer voor Karanka en moet concurreren met de 37-jarige Dimitris Konstantopoulos, die al twee jaar de eerste doelman is. Daarnaast zijn Tomas Mejías en Connor Ripley er nog.


Denk je dat Víctor Valdés zijn loopbaan serieus nieuw leven inblaast bij Middlesbrough?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldige keeper was dit in zijn prime. Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij Middlesbrough. Doet toch pijn om zo een geweldige keeper en een icoon zo diep te zien zinken. Ik denk persoonlijk dat hij niet eens mis het gestaan bij Manchester City, waar hij verenigd zou kunnen worden met Guardiola en de concurrentie kon aangaan met Hart. Ik denk dat als hij zijn vorm dan terugkreeg hij Hart uit de basis zou spelen.

7 juli 2016 om 19:56

Dat ben ik met je eens. De kans is zeer groot dat Middlesbrough na 1 seizoen PL weer degradeert gezien de kwaliteit in hun selectie. Dus hij had beter kunnen wachten op een subtopper als Southampton of Stoke.

7 juli 2016 om 20:37

Dat denk ik niet (meer). Bij Standard kwam hij toch ook niet echt aan de bak?

Heel raar om te zien hoe een topper als hem ver weg g is gezakt. Je zou zeggen dat er tog wel een spaanse sub topper zou zijn die hem wel een vontract wou geven of dat zijn zaakwaarnemer hem plsitief kon helpen de afgelopen jaren weer een leuke club te vinden? Maar ik wens hem veel succes en hoop weer snel meer van hem te horen.

7 juli 2016 om 19:52

Hij is denk ik niet zozeer veel slechter geworden maar achter De Gea was ie natuurlijk kansloos. Met oog op speeltijd een domme keuze in mijn ogen. Erg jammer!

8 juli 2016 om 09:18

Vergeet zijn belssure ook niet te vermelden.

8 juli 2016 om 09:59

Hierbij vermeld ik ook zijn blessures. Haha, zonder gekheid; daar heb je gelijk in natuurlijk. Even vergeten.

Mooi om te zien dat Middlesbrough gelijk goede spelers kan halen.
Ik denk dat er nog betere gaan komen.
Zijn ook geruchten dat ze V. Persie willen hebben.
Ben benieuwd.

7 juli 2016 om 20:35

Goede spelers, goede spelers... uiteindelijk is Valdes te min bevonden bij Standard Luik, heeft Fischer nooit kunnen doorbreken bij Ajax, en is de Roon een zwaar overbetaalde (15 miljoen ) aardige middenvelder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik die Espinosa niet zo goed ken, maar het valt wel een beetje mee allemaal volgens mij.

Was Aitor Karanka niet die assistent van Mourinho, die een aantal jaar geleden alles haatte dat ook maar Barcelona ademde.

7 juli 2016 om 20:27

Daar dacht ik ook gelijk aan, volgens mij is dat die man die het voorval had met die nare Mourinho.

Ik was niet onder de indruk van Valdes bij Standard onlangs. iedereen die de Luikse club een beetje volgt zal dat beamen. Als Valdes niet Valdes had geheten was hij zonder pardon naar de bank gevlogen na een paar flagrante missers. De bank was duidelijk beter maar komop, het is Valdes van Barca. Wat een attractie! je kwam hem hier zelfs in de restaurants tegen, haha. Ik geloof er niet meer, gaat in de PL zeker door de mand vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren