Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Wonderkind West Ham legt eerste aanbieding naast zich neer’

Laatste update:

Reece Oxford verscheen het laatste jaar zeer geregeld op de talentenlijstjes van de Engelse en buitenlandse media. Kenners zien een toekomstige topper in de pas zeventienjarige Engelsman en West Ham United hoopt hem nog zeer lang aan boord te kunnen houden. De club probeert Oxford al langer zover te krijgen dat hij een nieuw contract tekent, maar het wil nog niet echt vlotten.

/

Oxford maakt zich volgens de Daily Mirror zorgen om het geringe aantal minuten dat hij dit seizoen kreeg van trainer Slaven Bilic. In totaal kwam de verdediger zeven keer aan de beurt in de Premier League (waarvan vier keer als invaller) en kreeg hij zeventien minuten in de FA Cup, verspreid over twee wedstrijden. Voordat hij opnieuw zijn jawoord geeft aan West Ham, wil hij eerst vaker aan de beurt zijn gekomen.

Arsenal, Manchester City en Manchester United kijken volgens de krant nieuwsgierig mee naar wat er gebeurt. Oxford weet zich gevolgd door die drie clubs en heeft nog een contract voor twee jaar bij the Hammers. Als hij besluit definitief ‘nee’ te zeggen tegen een langere verbintenis bij zijn club, zal West Ham waarschijnlijk overgaan tot verkoop. In de eerste speelronde van dit seizoen werd Oxford nog man of the match tijdens de 0-2 zege bij Arsenal.

Update 17 mei 22.04 uur - ‘Wonderkind West Ham legt eerste aanbieding naast zich neer’
West Ham United zal ver moeten gaan om Reece Oxford te overtuigen. Naar verluidt heeft het toptalent een eerste contractaanbieding van zijn club naast zich neergelegd. De zeventienjarige verdediger mag in een uiterst geval ook vertrekken, maar niet voor minder dan dertien miljoen euro, weet Sky Sports.

Reece Oxford doet er goed aan gewoon bij te tekenen bij West Ham United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegenwoordig moet je met je 14e al bijna .een seizoen in het eerste erop hebben zitten ofzo?

16 mei 2016 om 16:34

Niet zo raar dat een talent zijn contract niet wilt verlengen als hij bijna geen speeltijd krijgt. Vooral met de interesse van 2 clubs die er bekend om staan om jeugd door te laten stromen ( Arsenal en United ).

16 mei 2016 om 16:53

Ach hij is zeventien. Hij mag ook blij zijn dat hij überhaupt al een kans heeft gekregen. Maar hij wil op zijn 17e al meer en meer en meer

16 mei 2016 om 18:12

Dat laat alleen maar ambitie zien hoor. Als talent is dat juist goed, altijd streven naar meer. Dat maakt je ook beter.

17 mei 2016 om 22:08

Alsof hij bij een club zoals boven genoemd wel meer aanspraak maakt op speeltijd... Is enkel de druk opvoeren zodat hij een beter contract krijgt

18 mei 2016 om 18:17

Als de positie in het 1e vrij is om opgevuld te worden en hij is een groot talent, waarom niet dan? Vooral bij United en Arsenal heeft hij een grotere kans op speeltijd dan een West Ham.

West Ham gaan echt belachelijk veel investeren in de groep komende transfer periode. En als er dan spelers voor Oxford's positie komen, dan gaat hij helemaal niet meer spelen.

Bij een club als Arsenal of United heeft hij dan veel meer kans.

Goede speler zal uiteindelijk wel bijtekenen.

16 mei 2016 om 15:50

Waarom ben jij overtuigd dat hij gaat bijtekenen? Hij heeft nog een contract voor twee jaar, heeft weinig speeltijd en topclubs zijn geïnteresseerd. Ik zie voorlopig weinig wat erop duidt dat deze jongen gaat bijtekenen...

16 mei 2016 om 15:58

Bij die topclubs heeft hij nog minder speeltijd, dus waarom zou hij zo'n stap maken? Ik zie dus voorlopig weinig wat erop duidt dat deze jongen gaat vertrekken..

16 mei 2016 om 16:36

United en Arsenal laten altijd veel jeugd door stromen. Als hij echt zo'n groot talent is, dan heeft hij juist meer kans bij deze clubs.

16 mei 2016 om 18:05

United en arsenal moeten voor het kampioenschap vechten, west ham voor een pak 'm beet plek 10 tot 13.

Als hij echt al zo goed was geweest op zijn 17e dat hij bij een United mee kan, dan had hij al zeker bij west ham zijn minuten mogen maken. Maar die jongen is 17, heeft waarschijnlijk veel potentie, maar moet niet zo hard van stapel lopen.

16 mei 2016 om 18:14

De scouts van Arsenal en United zij geweldig als het om talenten gaat. Als er dus interesse is, dan is dat voor een reden. Je bekijkt het erg zwart/wit.

18 mei 2016 om 11:33

United laat bijna geen talent doorstromen, Van Gaal doet dat. En het is maar de vraag of hij volgend jaar nog bij United zit.

Arsenal brengt minder talent dan voorheen, zeker omdat zij voor het kampioenschap willen gaan en niet 100% kunnen vertrouwen op talenten.

Moeilijk te zeggen of hij moet blijven, zal er vanaf hangen wat West Ham met hem van plan is. Als hij enkel op de bank wordt gehouden en niet wordt verhuurd zou hij er goed aan doen te vertrekken.

ja want bij arsenal krijgt hij meer speeltijd? niet heen gaan. als je zo graag wilt spelen laat je dan verhuren aan een championship club

Als deze jongen echt zoveel talent heeft. Dan kan hij beter zijn contract verlengen met 1 jaar. En dat ie net als wat je in Spanje en Italie ziet. Gewoon voor 2 jaar word verhuurd aan een leuke subtopper in de Championship. Daar kan ie ervaring op doen. En daar kan hij ook een hoop leren. Als die periode succesvol is en West Ham besluit hem over 2 jaar een kans te geven. Dan kan ie altijd langer blijven. En maakt ie ook mooie stapjes vooruit. Om nu naar een topclub te gaan lijkt mij niet handig. Omdat de kans dat ie speelt minimaal is. En vaak word je dan meerdere malen verhuurt ergens in Europa. Dat is ook iets wat niet altijd positief uitpakt voor de ontwikkeling van een speler. Voor sommige spelers maakt het niet uit. Maar deze jongen komt nu al onzeker over. Daarom denk ik dat het beter is dat hij een steady basis heeft.

Zou dom zijn wanneer Reece vertrekt bij West Ham. Wanneer hij zich nog 2 jaar door ontwikkelt zal hij zeker wel zijn kansen krijgen hoor. Maar het is zijn eigen keuze als hij zichzelf met 17 jaar te goed voelt voor de club hoeft hij ook niet aan boord te blijven. Hoop dat hij slim is en er vrede mee heeft dat hij rustig aan gebracht word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren